שבוע הבא אני מקבל צו ראשון

שבוע הבא אני מקבל צו ראשון

בשבוע הבא אני בן 16.5 ואני אמור לקבל צו ראשון... מישהו מוכן להפנות אותי למרכזי סי'וע וכדומה שיִעזרו לי להתמודד כי אני עוד רגע מתפרק סופית!!!!!!!!!!! אני לא רואה את עצמי בצבא לעולם... ואני לא רואה את עצמי לובש מדים או מחזיק נשק... אני לא רואה את עצמי הולך להגן על כמה מתנחלים... אני רק רואה את עצמי תורם למדי'נה בלעבוד במרכז לנשים מוכות או ילדים אוטיסטים... שמישהו יִעזור לי לפני שאני באמת מאד את השפי'ות שלי!!

בצבא אתה לא בהכרח מגן על מתנחלים

אתה מגן על כל מיני אנשים. כל מיני אזרחים.

Dolo

New member
צו ראשון זה ב 16.5?

ואני הייתי בטוח שזה ב17... אם ככה אז הצו הראשון שלי מאחר :p

אimר

New member
הלכנו למילואים, חשבנו עושים חיים

כמו שכתוב בהודעה למטה, אתה יכול ליצור קשר עם קבוצות הנוער של פרופיל חדש שהתחילו לפעול בשבוע שבועיים האחרונים במספר מקומות בארץ. אתה גם יכול ליצור קשר באופן כללי עם אנשים בפרופיל חדש שמתמצאים בנושא. לא חייבים ללכת לצבא, יש אפשרויות אלטרנטיביות.

LILEK INHOBB

New member
תכיר בעובדה שאתה עומד להפוך לעבד!!!

לעבד!! זוכר את האח של שניר כמה שהוא בכה מכל חתול צולע והקשיב לנו... זוכר ששפרתי לו על מה שקרה לי עם ההיא מהסמינר? זוכר כמה שהוא עזר והקשיב לי? אחרי שהוא הלך לצבא הוא הפך למרושע!! הוא במקום להגן על חתולים הוא בעט בהם!! את הסוד שלי הוא הלך ופרסם בין כל החברים שלי... הצבא עה אותו לאיש רע... אני זכור איך הוא נראה לפני זה... איש מקסים איש שממש אהבתי לשבת לדבר איתו למרות שהוא רק האח של שניר... תמיד הוא הכיר את כל החבירם שלו... ועזר לקבוצה שלנו בפרויקט של השלטים... שניר ספר לי פעם שהוא בכה כשחזר לרגילה... וחתך את הורידים אבל קם על הרגלים וחזר לצבא... ההורים שלו לא הרשו לעצמם להתמודד עם הבושה של בן "משטמת"... הצבא עשה אותו איש רע!! את האח של שניר ואת כל החברים שלו, ואני הכרתי מהם כבר כמה... אתה זוכר את סטניסלב החבר שלו שעלה מאוקרינה בגיל 11... איך שהוא עזר לו להקלט?... סטניסלב בחור שמה לעשות לא כל כך גברי (אגב, כמוך)... מאד עדין ומאד נשי והכל... אושפז בגהה אחרי פחות משבוע בצבא... אין לי מושג אם השתחרר כבר... אתה תצטרך להשלים עם זה שאתה תצא או כמו סטניסלב במחלקה פסיכיאטרית או שתהפוך לאיש רע, מנוכר, אכזרי ומרושע... הצבא לא יתן לך להחזיק באידיאולוגות... בדעות משל עצמך... הצבא לא יתן לך להות מי שאתה... הוא ירצה שתהפוך לחיִל האידיאלי שהורג בלי לשאול שאלות שרוצח בלי להניד עפעף!! הוא ינכה אותך מרגשות ומרגישות... הוא ישנה אותך ויִעשה ממך גבר... אבל גבר מרושע ומגעיל!!!

greenor

New member
סטטיסטיקה

כשלושת רבעי מאוכלוסיית ישראל היהודית שירתו בצבא.. מכיוון שמי שהולך לצבא הופך לאדם מרושע שבועט בחתולים ניתן להסיק כמה מסקנות: 1. שלושת רבעי מהאוכלוסיה היהודית הם אנשים מרושעים. 2. חרדים והומואים הם אנשים טובים. 3. אין חתולים בישראל. בקיצור, אל תביכו את עצמכם בהודעות כל כך... מנותקות? מגוחכות?

אimר

New member
המציאות היא בעיני המתבונן

1. אנחנו רוצות לשתף אתכם בסוד הצבאי הכי שמור במדינה: אין כבר שרות חובה במדינת ישראל. 45% מכל מחזור גיוס לא מתגייסים (מתוכם 25% יהודים ו-20% ערבים). 20% מהמתגייסים בכל שנתון לא מסיימים שרות מלא, ובסך-הכל 55% מכל מחזור גיוס לא מסיימים שרות מלא. חוק שרות חובה מיושם במלואו על פחות מחצי מכל מחזור. הכל שאלה של איך קוראים את הנתונים. אני רואה שבערך חצי מהאנשים במדינה שחוק גיוס חובה חל עליהם לא מתגייסים או משתחררים תוך כדי השירות, כולל אנשים שקלטו אחרי יום שהם עשו את הטעות של החיים שלהם ומצאו את הדרך להשתחרר. כמעט כל אחד כיום מכיר לפחות מישהו או מישהי שלא התגייסו, יש הרבה יותר סרבנים ונמנעים מאשר מילואימניקים. להמשיך? 2. איך זה קשור להומואים? לא, באמת, מאיפה הקרצת את זה?

dylan

New member
אמממ.. אני לא חושב שאפשר

לשלב בסטטיסטיקה את ערביי ישראל כי חוק חינוך חובה לא חל עליהם.. הוא אמר אמנם "מאזרחי ישראל" אבל אני מניח שהכוונה היתה לאלה שחוק גיוס החובה חל עליהם.. בכל מקרה, גם אם הנתונים שלו לא מדוייקים זה לא משנה את העובדה שהרוב הגדול (מאוד) של האנשים שמתגייסים לא הופכים לרוצחים מרושעים חסרי לב.. שלא לדבר על תפקידים עורפיים שלא דורשים בכלל נשיאת נשק (חוץ מבטירונות, ולא הורגים שם אפחד..) או עימות עם אוייב גדול יותר ממחשב או רס"ר (שהם אויבים לא קטנים לפעמים
).

אimר

New member
לא אפשר, צריך

לא אפשר, צריך לכלול ערבים ישראלים בסטטיסטיקה כי חוק גיוס חובה חל עליהם, החוק לא נותן פטור אוטומטי לערבים, הפרוצדורה המקובלת היא ששר הבטחון (דרך רשויות הצבא) לא שולח להם זימון לצו ראשון (או צו גיוס כמובן), לכן תהליך החיול שלהם לא מתחיל והם פטורים דה פקטו משירות צבאי, למרות שבתיאוריה החוק תקף עליהם בדיוק כמו על כל אזרח ישראלי. זה הסדר שנוח לכולם ולכן אתה לא שומע עליו כלום. אותו הסדר קיים גם עם קבוצות אחרות כמו עדי יהווה, הם לא פטורים אוטומטית אבל למעשה הם כן כי לא מגייסים אותם באופן גורף. התחושה שלי מהחברה הישראלית היא שרובם הגדול מאוד הם אנשים גסים ואכזריים שמסוגלים לזוועות איומות, גם אם לא בעצמם דרך תמיכה בזוועות שנעשות בשמם, כמו חומת האפרטהייד. אתה לא צריך לרצוח מישהו בשביל להיות אדם נורא, מספיק שאתה תומך ברצח מבחינתי.

אני לא רוצה לגמור כמוהו!!

וואי!! ואני י'ותר רגיש מסטניסלב!! אם יגיסו אותי אני אמות!!!!!!!! חוצמזה לא אני ולא סטניסלב ולא אף אחד הומואים!! מאיפה זה בא לך??? חוצמזה שאני זוכר מה הצבא עשה לאור אח של שניר... הוא שינה אותו מקצה לקצה!! מהבחור שכל הבנות רדפו אחרי'ו הן כולן בורחות ממנו!... אני ממש מפחד וזה כבר לא מצחיק... אם הצבא גמר על אור הוא יגמור גם אותי בטוח!!... אחרי שבוע כשבאנו לשניר וראינו אותו במיטה שלו שבור הוא סיפר איך המפקד העמיד את כל המחלקה על הרגלים כל הלילה... אור צמחוני... הוא אמר לו- "תאכל את העוף" או שאף אחד לא ילך לישון... והוא לא אכל... בסוף הוא דחף לו את העוף לפה... לא בנציב התלונות ולא בשום גורם שמו לב למה שהוא אמר!! הם אמרו לו שבתור חיִל הוא מוכרח לעשות מה שהמפקד שלו אומר... אני לא הולך לגמור כמוהו!! אין לי כוונה למות... אם לא למות פיזית לא אתן לנפש שלי למות!!!!! ואתם!! אתם כולכם!! באתי על הברכים לבקש עזרה... אבל אתם חברי הפורום אטומים כל כך!! היתי מתאבד והיתם בשלכם עם סטטיסטיקות על זה שאין חתולים בארץ... נו באמת!! אתם לא מבינים מה עובר עלי ועושים ממני קרקס... אני מאד מודה לכם... לכולם!!...

אimר

New member
יש אפשרויות

אתה לא צריך לקחת בחשבון שבפורומים ציבוריים מסתובבים כל מיני אנשים, חלקם אנשים מגעילים שמחפשים לפגוע בך רק כי אתה לא בדעה שלהם. המלצתי לך ואני חוזר וממליץ ליצור קשר עם רשת הליווי של פרופיל חדש, הם יותר מישמחו ללוות אותך בתהליך הקשה של להחליט מה אתה רוצה לעשות.

Mיקי_

New member
מה אתה בעצם מחפש?

אם אתה מחפש מרכז סיוע שיעזור לך להתמודד פנה לער"ן 1201 או לסה"ר (הפורומים שלהם נמצאים פה בתפוז) אם אתה מחפש מקום שיאפשר לך התמודדות עם המחשבות שלך, ואת תחילת דרכך כסרבן מצפון, אתה מוזמן לפנות לפרופיל חדש כפי שציינו, או לשאול שאלות ממוקדות יותר. אל תתפרק. השפיות שלך חשובה לך בתקופה כזו. אתה מוזמן לשתף אותנו ברגשותייך, רק נשום קצת אוויר לפני.

למעלה