שבוע הבא - השתלה....

מיליתו

New member
שבוע הבא - השתלה....

אני ממש מפחדת, אבל מנסה לחשוב חיובי. קיבלתי חוות דעת ממומחה ללימפומה בחו"ל שאמר שעם הסוג שלי וההיסטוריה שלי אני אמות תוך כמה חודשים אם לא אעשה השתלה מתורם בזמן הקרוב. מאחר ואני בכלל לא מוכנה לשמוע על השתלה מתורם "התפשרנו" על השתלה עצמית (למרות שהפרופ' אמר שזה לא יעזור). נצטרך לסמוך על דיעת פרופ' אחרים שאמרו שזה כן יעזור, ועל הרופאה הסינית שאחר כך תעזור לי להתחזק כדי שהלימפומה לא תחזור. בכל מקרה, אני מעדיפה למות מהר מלימפומה, מאשר לאט מסיבוכים של השתלה מתורם. תתפללו בשבילי שאני לא אפגע מההשתלה ושאוכל להיות שוב בהריון אחר כך בקלות. אה כן, וגם שאני אחיה אחרי ההשתלה...

רמי28

New member
הלוואי הלוואי הלוואי

אני מתפלל יחד איתך שהכל יעבור בשלום ותוכיחי לפרופ' שההשתלה כן הצליחה. תהיי חזקה ותאמיני מכל הלב. מחזיק לך אצבעות. רמי

בלי הרבה מילים

רק מתוך הלב מאחלת לך לעבור את ההשתלה בקלות וכמובן עם נצחון ענק על המחלה

בהצלחה בהשתלה../images/Emo140.gif

במלחמה במחלה, ותחשבי רק חיובי, מנסיון של אחרים זה עוזר! אני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ומאחלת לך שתעברי את הכל הכי קל שאפשר ואם התוצאות הכי טובות. בהצלחה מכל הלב, מיכל

סינדי24

New member
המון בהצלחה מיליתו../images/Emo50.gif

מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בשלום ותוכלי להגשים את כל החלומות שלך..

מזי א

New member
../images/Emo24.gif

יקירה כולי תקווה שההשתלה תעבור בקלות ובמהירות ושכל מה שהרופא אמר, יתבדה. שתרגישי הכי טוב שאפשר, ואפילו בלי תכנון, תיכנסי להריון, ותביא לנו בונבון קטן. בהצלחה שיהיה לך, אני לא אהיה פה לשמוע ממך איך עבר, כי הניתוח שלי ביום ראשון. אבל אני מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך המון
.

תמר 26

New member
המון המון המון ../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif

אני מתפללת ומקווה כל כולי שתעברי את ההשתלה כמה שיותר קל, (אני בטוחה שזה ממש לא קל ופשוט ובכל זאת, מקווה שיהיה לך קל כמה שאפשר
) מקווה שתתחזקי מהר ותזכרי- נבואה ניתנה לשוטים
לכן סטטיסטיקה זה דבר אחד ותחזיות לעתיד זה משהו אחר לגמרי תאמיני בעצמך מתוקה ואנו מחכים לשמוע ממך.
ובהמשך הדרך - רק דברים טובים
ושולחת זרי פרחים

אז אפשר להבין

את הפחד והחששות, במיוחד שכל חוות דעת רק מוסיפה על חוסר השקט. לכי עם מה שהלב שלך אומר לך, זו ההחלטה הכי נכונה. אם תעשי את התהליך מתוך שלמות עם עצמך זה יתן לך המון כוח. וחוצמזה, יהיה אפשר לבוא לבקר אותך?

מיליתו

New member
יהיה אפשר לבקר קצת

יש המון חששות, אני ממש מנסה לשכנע את עצמי שיהיה טוב. אתמול ביליתי את כל היום בבכי אחרי שהרופאים הבהירו לי שאין טעם בהקפאת שחלה כי כניראה הכל כבר הרוס, והריון יהיה עם תרומת ביצית. הלוואי וגם כאן אני אנצח שוב את הסטטיסטיקה שלהם. לגבי ביקורים - מדובר באיזפוז של חודש בערך (אני מקווה לשבור גם כאן את הסטטיסטיקה ולקבוע שיא של התאוששות תוך 3 שבועות - זה אפשרי, אם כי לא קורה הרבה סטטיסטית). מותר שיהיו איתי 2 אנשים בכל רגע, לא יותר. מישהו אחד אמור להיות איתי כל הזמן. רצוי שלא תהיה תחלופנ גבוהה של אנשים לידי, לא ילדים, ולא מצוננים למיניהם. מעבר לזה, אפשר ורצוי לבקר, במיוחד בשבוע הראשון, לפני שהספירה יורדת.

תמר 26

New member
לאט לאט../images/Emo70.gif קחי את הזמן שלך../images/Emo18.gif

מה רודף אחרייך? את לא בתחרות עם עצמך או עם אף אחד אחר, אז למה לנסות לשבור את הסטטיסטיקה. הגוף צריך את הזמן שלו להתאושש מההשתלה, וחשוב שתתני לו אותו בלי לחץ
. וחוץ מזה איפה תהיי מאושפזת? מאחלת שוב הרבה

מתפללת שהכל יעבור בשלום

אינשאללה, תתאוששי מהר, ואל תלחמי נגד הזמן.. לאן את ממהרת באמת? מחזיקה אצבעות חזק חזק, אוהבת ומתפללת מיכל

מתפללת לשלומך ולבריאותך../images/Emo57.gif

מתפללת שהכל ילך הכי קל והכי טוב שיש, מחזיקה לך אצבעות!!! אילת.

muzaic

New member
מיליתו היקרה ../images/Emo24.gif

שיהיה לך המון הצלחה.תהיי חזקה ומקווה שתתאוששי הכי מהר שאפשר

נאן

New member
היי מילתו

אני מאחלת לך בהצלחה ושההשתלה תצליח. בחשיבה שלי צעד אחרי צעד צעדים קטנים מבאים צעדים גדולים ומשם לריצה. אז על התוכניות אחר כך ....אני לא מהמרת כרגע. אני מתפללת בשבילך להצלחה. מצטערת משום מה אני לא יכולה להכנס למערכת המסרים שלי. שלא נדבר שהיה לי בעיה להכנס לתפוז אז לא יכולתי להשיב על המסר. חיבוק נאנוש

רמי28

New member
אני מצטרף לדבריה של תמר

ומקדיש לך את השיר הבא: קח אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ קח עוד שאיפה מן הזמן שתי דקות לפני ההתפכחות להתמכר ללב המתפרע לדמיון המתפקע ולאושר הנוגע בעומק הכאב אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה אם האהבה כאבה לך אתמול אולי מחר היא לא תכאב אם עוד הדמעות זולגות בלי קול בסופן אולי חיוך רחב להתמכר ללב המתפרע לדמיון המתפקע ולאושר הנוגע בעומק הכאב אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה שיהיה המון בהצלחה ורק בריאות רמי

למעלה