שבוע הבא - מפגש פורום

שבוע הבא - מפגש פורום../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

הי חבר'ה! עדכון חם: לפני שיוסי טל לתאילנד, אנחנו רוצים לארגן מפגש, יוסי מאוד מאוד רוצה לראות את כולם, לכן הזמן היחיד שמתאים זה שבוע הבא. (שבוע לאחר מכן הוא בסידורים לפני הנסיעה). כעיקרון המפגש יהיה בשעה נוחה לפני שעות הערב, בבית קפה "קפית" במושבה הגרמנית. מי שחשוב לו להגיע ירוויח בגדול! מי שלא יוכל להגיע בכל מקרה, לא נורא.

ניר86

New member
אני צריך לדעת יום ושעה ...

יש לי בכל זאת מלא עבודה אז אני חייב לדעת כדי אולי לשנות משמרות והכל ובבקשה שזה לא יהיה ביום שלישי\שישי :)

orianush

New member
יאללה הגיע הזמןןן

אני רוצה כבר לראות את כוולם ואת יוסי אמנם קשה קצת במצב הזה.. היום הייתה הלוויה.. כולי הייתי צמרמורות.. זה מפחיד.. פעם ראשונה שהייתי אני מקווה שיצא ביום נורמלי כי ממש לחוץ לי עכשיו.. ועם מה שקרה כל המבחנים נדחים לי לשבוע הבא והקיצר לחץ אבל אני באה ב"ה

orianush

New member
אהה ותעדכנו אותי אם יש משהו חדש..

כי לא תמיד יצא לי להתעדכן

יאאא איזה יופי! :)

נראלי כל השבוע אני יכולה!
רק יום רביעי טיפה לחוץ.. לא נורא.. העיקר שיש מפגש :) חח תודה אריאל! אני מקווה שכולם באים!!

1מאיוש

New member
אריאל..וכולם

זה מתאים לכם ביום חמישי? אריאל תבדוק עם יוסי בקשה. יום חמישי זה יוצא סופ"ש... וכל השבוע יש לי לחץץץ בלימודים.. 3 מבחנים \= לכן אני מעדיפה בחמישי.. אחרי שזה יירד.. אז מה אתם אומרים ?

1מאיוש

New member
|המשך|למרות שגם אם לא..

אני אעשה את כל המאמצים להגיע- אין סיכוי שאני אפסיד את המפגש... !

כן חמישי נראה לי אחלה

כי זה גם סופ"ש. אני אבדוק עם יוסי. סה"כ אנחנו לפי הלו"ז שלו. הוא ייתן לי כמה אופציות, ונבדוק.

כל מי שרוצה מוזמן להגיע

כמובן אפשר להביא חברים (לא להביא את כל הכיתה...:) זה יהיה ב"קפית" - בית קפה מסעדה (מאוד נחשב בירושלים דרך אגב למי שמכיר) ויהיו הרבה הפתעות אז תתכוננו.

למעלה