שבוע הבא מתחילה האלופה! איך בא לי אלופה!
L L U Z I A New member 18/3/07 #3 ../images/Emo10.gifאני בטיול פסח../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif איזו מכוערת ההיא עם הפוני בפרסומת זאת שמחליפה את לירז צ'רכי או משהו וגם ישבתי ליד עדי היממבלוי במסעדה ואח שלי אמר לי שהיא דיברה עלינו עם חבר שלה *יא אני מפורסמת!*
../images/Emo10.gifאני בטיול פסח../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif איזו מכוערת ההיא עם הפוני בפרסומת זאת שמחליפה את לירז צ'רכי או משהו וגם ישבתי ליד עדי היממבלוי במסעדה ואח שלי אמר לי שהיא דיברה עלינו עם חבר שלה *יא אני מפורסמת!*
L L U Z I A New member 19/3/07 #13 ושוב...../images/Emo15.gif אני בח' ואני לא בנוער העובד אני בצופים, כבר דיסקסנו על זה בשרשור למטה
R randu New member 20/3/07 #18 השחקנית תקבל ממני בקבוק בירה לראש. מה היא חושבת שהיא.. היא כולה חיה באשליות שהיא יותר שווה מנינט. דומה לארגז.. וואיזה אף,שמע ישראל.
השחקנית תקבל ממני בקבוק בירה לראש. מה היא חושבת שהיא.. היא כולה חיה באשליות שהיא יותר שווה מנינט. דומה לארגז.. וואיזה אף,שמע ישראל.
R randu New member 18/3/07 #4 חבל"ז,איך התגעגעתי. העיקר שעפר שם! אין אין אין..הוא מלך. אגב,היום אדית חצור (דגנית משהמינייה) לימדה אותי בחוג למשחק. כפרעלייה,היא כזאת יפה במציאות.
חבל"ז,איך התגעגעתי. העיקר שעפר שם! אין אין אין..הוא מלך. אגב,היום אדית חצור (דגנית משהמינייה) לימדה אותי בחוג למשחק. כפרעלייה,היא כזאת יפה במציאות.
ב בJדJה New member 19/3/07 #10 יופי ואני לא אראה]]: 3 פרקיםם ראשוניםם איזה עיצבוןןןןןןןןן אני מקווה שהעונה תיהיה יפה עם השחקנים החדשים זה לא נראה ככה........
יופי ואני לא אראה]]: 3 פרקיםם ראשוניםם איזה עיצבוןןןןןןןןן אני מקווה שהעונה תיהיה יפה עם השחקנים החדשים זה לא נראה ככה........
ב בJדJה New member 19/3/07 #16 כי הקבוצה במתמטיקה נוסעת ל3 ימים ליד שדרות למרתונים לפני בגרות כזה.. מ8 עד 11 בלילה לומדים וישנים שם... אבל לפחות אני עם נוניי חחחח
כי הקבוצה במתמטיקה נוסעת ל3 ימים ליד שדרות למרתונים לפני בגרות כזה.. מ8 עד 11 בלילה לומדים וישנים שם... אבל לפחות אני עם נוניי חחחח
B baril New member 19/3/07 #11 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגםלי לירז לא תהיה אבל שרון אלכסנדר ועפררר הכי חשובב @%#@#^$%