שבוע הבא - שבוע עמוס אירועים

amitk80

New member
שבוע הבא - שבוע עמוס אירועים

אהלן, מעבר לעובדה ששבוע הבא מתחילים לחגוג את חג החנוכה ולהדליק נרות לזכר ניצחון החשמונאים על המשטר ההלינסטי ששלט באותה תקופה ביד קשה נגד היהודים בממלכת יהודה יתקיימו מספר אירועים חשובים בחיפה: 1. יום שני 03.12.07 מדליקים נר ראשון של חנוכה ועושים שמח לילדים נזקקים סטודנטים יקרים, הנכם מוזמנים להתנדב עם אגודת הסטודנטים בבית ספר קישון, רחוב החשמל 8, חיפה. מה על הפרק? סופגניות, אור נרות, צחוקם של ילדים והרבה שמח... נפגשים בשעה 16:00 בבית ספר קישון. לפרטים אפשר לפנות אלי או אל סער בטלפון 054-2425217 2. ביום שלישי, 4.12.07, בשעה 18:00, באולם המצפור, קומה 30, מגדל אשכול, יתקיים מפגש לסטודנטים עם נציגי משרד החוץ אשר יסבירו למעוניינים על קורס צוערים שיפתח באוקטובר 2008 ומיועד לבוגרי תואר ראשון לפחות. מטרת המפגש: א. מסירת מידע על מקומם ותרומתם של צוערי משרד החוץ לשירות החוץ הישראלי, האתגרים העומדים לפני משרד החוץ ומרכזיותם של הצוערים ובהמשך הדיפלומטים בקידום אתגרים אלו. ב.עדכונים לגבי המכרזים לקליטת צוערים במשרד החוץ הנסגרים ב-09.12.2007: המכרז לקורס צוערים מדיני מס'.796. המכרז לקורס צוערים מינהלי מס'.797. ג. הבהרות בנוגע למשותף ולשונה בין שני המכרזים ובין מסלולי ההכשרה וההדרכה. ד. הצגת תחומי הרקע האקדמי והניסיון התעסוקתי המצופים מהמתעניינים בהצטרפות לקורס הצוערים. יודגש שמשרד החוץ מעוניין בגיוס עובדים בעלי רקע מגוון ביותר, הן לתפקידים מדיניים והן לתפקידים מנהליים 3. ביום שני הלל חיפה מזמין אותך להופעה השנייה השנה, במסגרת אירועי "ידידי השכחת?!" בנושא "בית אמא", עם הזמרות אפרת גוש ושלומית לוי בשיח של רוק ישראלי ופיוט. זהו חיבור מרתק בין מסורת לחידוש, בין רוק לפיוט ובין הקהל לאומנים בערב שכולו מוסיקה טובה באווירה משפחתית. מתי? יום ב' 3.12.07 כג' בכסלו בשעה 20:30, כניסת קהל חצי שעה לפני. איפה? מועדון ה"ביט", שדרות הנשיא 124, מרכז הכרמל. כמה? כניסה חופשית בהרשמה מראש באתר www.haifahillel.org.il לפרטים נוספים: משרד הלל חיפה, 04-8361891, [email protected] או תומר עודי 050-2158821 [email protected] * התכנית מתקיימת בשיתוף עם קרן אבי- חי 4. ביום שלישי 4.12.07 נר ראשון של חנוכה לעירית חיפה יש הרבה מה לעשות. לעיריית חיפה יש מה לעשות! מגמה ירוקה קוראת לכם להגיע ולדרוש מעיריית חיפה להפסיק את זיהום האויר ממפעלי המוות נתכנס ב-16:30 ברחבת בניין עיריית חיפה, לקראת אסיפת מועצת העיר ונפגין נגד זיהום העיר המתמשך בעירנו. לפרטים: אור 0523662482 אני מתכוון להגיע ביום שני להדליק נר עם ילדים נזקקים. לולא היה לי שיעור ביום שלישי בשעה 16:00 הייתי הולך גם להפגנה מול בנין העיריה. אני קורא פה לציבור הסטודנטים לבוא ולהדליק נר חנוכה ביום שני בבית הספר עם ילדים נזקקים ולא פחות חשוב לקחת חלק בהפגנה נגד זיהום האוויר. לכל אחד מאיתנו יש לחץ והרבה מה לעשות אבל מצד שני אנחנו מדברים פה רבות על צורך של האגודה להיות יותר חברתית ואני חושב שגם אנחנו יכולים לתרום ולו במעט לסביבה (גם איכות הסביבה) שבה אנו חיים כדי שהעולם יהיה מקום טיפה טוב יותר בתוך החשיכה והעיוולות שנעשות פה במדינה בשנים האחרונות. שבת שלום, עמית

Lunar4D

New member
אפרופו אירועים....../images/Emo26.gif

ביום ב' 3.12 ישנה הפגנה בירושלים. אני יודע שישנם הסעות מאוניברסיטאות שונות למקום האירוע. האם ידוע לך אם גם האגודה שלנו מסדרת הסעה? או שנצטרף לאוטובוסים של הטכניון וזהו.. (כרגיל) :)

amitk80

New member
אני אישית פעם ראשונה שומע על כך

אני משער שזאת תהיה הפגנה בעד שביתת המרצים והמורים נכון? ? בוא דבר איתי ביום ראשון ונראה איפה זה עומד...

amitk80

New member
אני אברר אם יש הסעות מהאגודה

אני אברר ומחר אני אחזור עם תשובה... שבוע טוב

amitk80

New member
אני עדין מחכה לתשובה של חבר ועד מנהל אקדמי

שאלתי אותו לגבי הסעות של האגודה מחר להפגנה אבל עדין אין לי תשובות. אתם יותר ממוזמנים להתקשר ל 0542425218 ולשאול את אודי. אתם יכולים לציין בפני שעמית מהפורום הפנה אותכם אליו.

amitk80

New member
כרגע מה שאני יודע

האגודה לא שולחת אוטובוס להפגנה מסיבה טכנית כלשהי. ביקשתי שיבדקו שוב את הנושא ואמורים לחזור אלי. אתם יותר ממוזמנים להמשיך להציק לאגודה בנושא הזה מחר (אני לא לומד מחר) כדי לראות האם יש הסעה שיוצאת מהאוניברסיטה. אם לא יוצאת הסעה אני עדין קורא למי שכן יכול לנסוע לעלות על ההסעה של הטכניון..

אליהו ד

New member
מוזר שלי תמיד אין זמן להתנדבויות חינם

איכשהוא זה נופל לי על לימודים עבודה או שיעורי בית אני ממש מקנא באלו שיש להם בין משמרות ושיעורים זמן להתנדב , כל הכבוד

למעלה