שבוע הבא

Yo-man

New member
בשבוע הבא יש משחק אבל בשינוי קל

המשחק יהיה ב-11 בבוקר אבל הוא יתקיים בכפר הבפטיסטי (דרומית ומזרחית לצומת ירקון). הקבוצה מחיפה תגיע והמשחק יהיה נגדם, ויבוא מישהו שבודק את האפשרות לממן לנו ציוד וסימון המגרש בספורטק (תמורת תשלום קבוע מצידנו, אבל על זה נרחיב בפעם אחרת), וזה בעצפ משחק הראווה הראשון שלנו
ושלומי - אם אתה בא, תביא את "רודי" !!!

royassis

New member
בקשר לרודי

יש בעיה קטנה ......... הוא לא יודע פוטבול ..... או כללים ... אז זה בעיה, אני ישאל אותו אם הוא רוצה לבוא, אם כן אני יסביר לו. דרך אגב למה זה שרוצה לממן לנו את הציוד ואת המגרש בא לשם ? (דרך אגב איך בדיוק הוא ממן מיגרש ?)

Yo-man

New member
"רודי" זה סרט ששלומי צריך להביא לי

מימון המגרש זה אומר הסימון של הקווים כולל המספרים בצדדים, דגלים, שרשרת של 10 יארד וכו'. מגרש.

royassis

New member
שרשרת ?

אוופס ....... פשוט יש לי חבר שקוראים לו רודי ..... למה אתה מתכוון בשרשרת של 10 יארד ובשביל מה ?

Yo-man

New member
שרשרת כדי למדוד את המרחק באמת

ולא בצעדים. הרי כיום אנחנו סופרים 10 צעדים, וזה בשבילינו 10 יארד. שרשרת באורך 10 יארד בדיוק תעזור לנו להיות מקצועיים יותר. לפחות בתחום מדידת המרחקים. אם אתה זוכר, במשחקים בהם לא ודאי שהכדור עבר את המרחק רצים לתוך המגרש המודדים עם שני מוטות מחוברים לשרשרת. הם מודדים את המרחק המדויק מקו תחילת המהלך ועד לכדור, ולפי מרחק זה קובעים אם הכדור עבר את נקודת 10 היארד או לא.

Yo-man

New member
מה לעשות. לפעמים שאני לא יכול להגיע

אבל בשישי הזה אני בא. מה איתך ?

shlomys

New member
תירוצים

את זה תגיד במשפט!! בוודאי שאני מגיע , זה לא יהיה אותו משחק בלי הדינוזאורים. כמו כן נושא הבאנר מתקדם (הבנק מתעניין). חשוב שתהיה היענות למשחק בכפר לאור הפוטנציאל הגלום , אבל בקשר לזה כבר כתבתי ב- 12.6.05

shlomys

New member
שוב,,,

עדיין יש צורך להיפגש ולבדוק דברים נוספים כגון: 1. ביטוח (אפשרי ע"ב ליגת הרוגבי) 2. אפשרות לרתום את ליגת הפלאג פוטבול לנושא 3. סה"כ ההתחייבות מראש של השחקנים לאור ההשקעה הראשונית של הבחור (כ 6000$ מכאן החישוב ל 60 ש"ח ל20 שחקנים ו 20 משחקים לפחות) 4. עלות מגרש,ימי פעילות, טיפול באפשרות להגעה חלקית של שחקנים(פחות מ 20). 5. לדעתי,ליצירת מחויבות,יש צורך בתשלום מראש. 6. אין צורך עדיין בהקמת עמותה כי אין לנו מימון ממשלתי לנושא ולכן אין יתרון בעמותה. 7. התחלתי לבדוק את נושא הבאנר המגרש. לכל הדעות מדובר בצעד משמעותי קדימה, ואני באופן אישי יודע שאם העניין יקרם עור וגידים אני אהיה יותר משמח לשלם סך של 60 ש"ח למשק ,לזכות לשחק ולהתאמן עם ציוד. הלוואי.........

למעלה