שבוע החלטות

• פותח הנושא both
  • פורסם בתאריך

both

New member
שבוע החלטות

טוב, אז השבוע וחצי האחרונים היו מאד עמוסים, מלאי מחשבות, שיחות והסקת מסקנות שהובילו כולם להחלטות.
סוה"ש האחרון היה טוב במיוחד משום שבו שאני ואשתי התקרבנו זה לזו עוד יותר ממה שהיינו קודם לכן.
ההחלטות החשובות שנעשו:
1. החלטתי ללכת על שינוי פיסי והתחלתי לחפש פסיכולוג שיעזור לי לקבל טסטוסטרון (פה צריך חצי שנה בטיפול פסיכולוגי לפני שאפשר לקבל מכתב שמאשר שאתה צריך טסטוסטרון). זה לא קל פה כי ממה שראיתי עד כה אף אחד מהפסיכולוגים, שמוכנים לתת מכתב כזה, לא דובר אנגלית בכלל. אני עדיין מחכה לתשובות מארגונים של טרנסים פה- אולי הם יודעים על מישהו שיכול לעזור לי.
2. החלטנו שנתחיל בנסיונות להכניס את אשתי להריון בתחילת השנה הבאה.

שתי ההחלטות הן החלטות משנות חיים, ואנחנו מאד מתרגשים לקראת השינויים האלה. אשתי הסתגלה לרעיון השינוי וגם היא מתרגשת איתי, מה שעשה אותי מאד מאושר בשבוע האחרון. עכשיו אני רואה אור במנהרה בה חייתי כל כך הרבה שנים ואני פוחד הרבה פחות מפגיעה במערכת היחסים שיש לי עם אשתי.
אז זהו פחות או יותר...היה שבוע טוב מבחינת החלטות, פחות טוב בעבודה (יש לי הרגשה שאני אעזוב את מקום העבודה מאד בקרוב מה שמלחיץ מאד אבל בסופו של דבר חייב לקרות בכל מקרה אם אתחיל בשינוי), אבל התקווה וההתרגשות לקראת חיים טובים יותר מחזיקים אותי.

ליזי133

New member
שמחה בשבילך! המון בהצלחה!

המון בהצלחה במציאת פסיכולוג והתחלת השינוי, והמון בהצלחה גם עם אשתך.
דבר אחד שאני יכול/ה אולי 'להמליץ' זה לצפות בסרטונים ביוטיוב של טרנסג'נדרים יכול לעזור לדעתי. יש כאלה שמדברים על השינויים, מההורמונים ועד הניתוחים. זה יכול אולי לעזור בעניין של דברים לצפות להם. לפני כמה ימים מצאתי ערוץ ביוטיוב של מישהו שמדבר על כל זה. דיי הרבה מידע, וגם הרגשה אישית שלו. בכל מקרה, המון בהצלחה, מקווה שהכל ילך טוב יותר מעכשיו והלאה ושלא יהיה קשה מידי

lily kane

New member
שמחה בשבילך

ורק מזכירה שאנחנו תמיד כאן
אני שמחה שיש לך ישות מקסימה לידך
ושאתה עכשיו בהחלטות האלו לא לבד
עם כל הקושי שבתהליך אני בטוחה שיש בה גם צד מחזק.

both

New member
תודה

גם אני שמח ובכל יום השמחה מתגברת כי אני סוף סוך מרגיש שמתקדם. אתמול היה יום גדול- סיפרתי לאחי וזה הלך ממש טוב, סיפרתי לאקס שלי והוא דיבר עם הבן הצעיר שלי שאמור להגיע הנה לביקור מחר, וסיפרנו לאחותה של אשתי. זה היה יום מוצלח וארוך ומרוב כל ההתרגשות לא ישנתי כל הלילה. בכל אופן הבן הגדול שלי והוריה של אשתי היחידים שעדיין לא יודעים וגם זה יבוא בהקדם (בני הגדול יגיע לביקור בקרוב ואני מתכוון לספר גם לו והורי אשתי ישמעו כל זה עוד קודם). גם סיפרתי לכולם שהחלטתי לעבור שינוי ואפעל לכיוון הזה. לא ברור לי עדיין איך הבן שלי מרגיש עם מה ששמע אבל ממחר אוכל לראות אותו ולהסביר הכל פנים מול פנים. מקווה שלא יתעוררו בעיות.
עוד חידושים- מחכה לpacker חדש שהזמנתי. אחד שהוא גם מתאים להשתנה בעמידה ולסקס. די מתרגש כשאני חושב שהוא אמור להגיע תוך מספר ימים. סוף סוף אוכל להשתין בעמידה (חלום שהיה לי מגיל 3)

זהו רק חשבתי לשתף.

both

New member
עדכון נוסף

אתמול יצאתי בפני בעלי לשעבר, אחי וגיסתי. יותר מאוחר בעלי לשעבר סיפר לי שהוא דיבר גם עם הבן הצעיר שלי משום שהוא אמור להגיע הנה לביקור מחר. אז עכשיו בעצם רק הבן הגדול שלי וההורים של אשתי עדיין לא יודעים אבל בקרוב גם הם ידעו. שמח שעל אף השוק כולם עד כה משתדלים להתרגל לרעיון ולקבל וקצת לחוץ מהביקור של בני, עכשיו שהוא יודע...לא יודע למה לצפות ממנו. נראה מחר.

למעלה