שבוע הליגה האנושית

alpha80

New member
שבוע הליגה האנושית

לפניכם חידון טריויה על הליגה האנושית. מי שיפתור אותו יזכה בדיסק עם גירסאות נדירות של הליגה האנושית מתנת מנהל הפורום.... (אפילו לא שאלתי אותו אם הוא מסכים...
חידון טריוויה - הליגה האנושית 1. מתי נוסדה הלהקה? 2. מי היה בהרכב המקורי? 3. איזה הרכב הוקם ע"י שניים מהלהקה שפרשו? 4. מה היה הסינגל הראשון של הלהקה ומתי הופיע? 5. מה הסיפור מאחורי צירוף שתי הבנות ללהקה? 6. מה היתה ההצלחה המצעדית הראשונה? איזה אלבום עשה את זה ומתי? 7. תחת איזה שם בדוי מופיעה הלהקה באחד מאלבומיה ומה מקורו? 8. כמה אלבומים הוציאו עד היום? (לא כולל אלבומי אוסף ורה-מיקסים) 9. סולן הלהקה הוציא סינגל מצליח בשיתוף מפיק מאוד מפורסם. מיהו? מאיזה סרט? 10.מה מקור השם "הליגה האנושית"? ב ה צ ל ח ה ! אורן

dj80s

New member
כמעט כל התשובות...

1. 1977 בשפילד. 2. איאן קרייג מארש ומרטין וור היו המייסדים. הם הקימו להקה בשם "הבנות המתות" אך הרכב זה לא החזיק מעמד והם צירפו את אדי ניוטון ושינו את שמם ל"העתיד". גם הרכב זה לא החזיק מעמד ואדי עזב. פיליפ אוקי, חבר ילדות של מרטין, הצטרף כסולן. באוקטובר 77 השם שונה ל"הליגה האנושית". קרייג ומארש פרשו בנובמבר 80 והקימו את הלהקה שבתשובה 3. 3. Heaven 17. 4. "רותח" (being boild) היה הסינגל הראשון, יצא ביוני 78. 5. אוקי גילה אותן כשעוד היו בגיל בי"ס תיכון (17-18), רוקדות בדיסקוטק בשפילד. הוא ביקש מהן להצטרף לסיבוב ההופעות של הלהקה כדי שירקדו ברקע ויוסיפו מימד חזותי להופעה. ההורים והבי"ס נתנו את הסכמתם. 6. "the sound of the crowed" שיצא במאי 81, הגיע למקום ה-12 במצעד והביא להופעה ראשונה של הלהקה ב"טופ אוף דה פופס". ביולי אותה שנה יצא "love action" שהגיע למקום ה-3. שניהם היו מהאלבום "dare" שיצא באוקטובר 81 שמיד אח"כ הוציא מתוכו את don´t you want me, שהגיע למקום הראשון בכריסמס של אותה שנה. 7. אין לי מושג. עבור. 8. תשעה אלבומים. 9. ב-84 הוציא פיליפ אוקי את "יחד בחלומות אלקטרונים" מתוך הסרט "חלומות אלקטרונים". המפיק היה ג´ורג´יו מורודר. 10. "הליגה האנושית" הוא שם שנלקח ממשחק מד"ב בשם "סטאר פורס".

alpha80

New member
קבל תיסלם.....

אחלה, כמעט כל התשובות נכונות. טוב. כמובן ששאלה מס´ 7 נשארה ללא פיתרון, בינתיים, ולגבי תשובה מס´ 8 יש לי הסגות, מוכן לפרט? כי נדמה לי שפתרון שאלה 8 יעזור לך לשאלה מס´ 7....

one caress

New member
רגע.. לא כל כך מהר

אני מדפיסה מאוד לאט... יכול להיות שהתשובה לשאלה 7: the league unlimited orchestra אוסף קטעים אינסטרומנטלים על dare? מאת-barry white´s love unlimited orchestra ובקשר ל-8: האלבומים הם: 1979-reproduction 1980-travelogue 1981-dare 1984-hysteria 1986-crash 1990-romantic 1995-octopus וסה"כ=7 אלבומים

alpha80

New member
יפה לך, אבל......

תשובה ל 7 - נכונה, אכן זה השם הבדוי של הליגה לאלבום הרה מיקסים. רק ששכחת אלבום אחד חשוב.....

dj80s

New member
כל האלבומים

1979 Reproduction 1980 Travelogue 1981 Dare 1982 Love and Dancing 1984 Hysteria 1986 Crash 1990 Romantic? 1995 Octopus 2001 Secrets

alpha80

New member
אז כמו שאמרתי -

התשובה ל 7 מתחבאת בתשובה שלך ל 8.... הליגה האנושית הוציאו סה"כ 8 אלבומים, אם לא נזכיר אלבומי אוסף ואלבומי רה מיקסים. האלבום love and dancing , לא רק שהוא אלבום רה מיקסים, הוא האלבום שיצא תחת שם בדוי (כמו שפתרה one caress). ול- one caress - האלבום ששכחת הוא האחרון, secrets, והמשובח לטעמי. יפה לכם, שניכם תעשו אן-דן-דינו ביניכם מי יקבל את הפרס. אורן

dj80s

New member
מ´זתומרת אן-דן-דינו?!

לי היו 9 מ-10 תשובות נכונות!!! את הפרס, ומיד!!!

turrican

New member
אז רק כדי להיות בטוח...

הם הוציאו את התקליט תחת השם : the league unlimited orchestra ? ומדוע הם עשו את זה?? דרך dj80 ו-one caress קבלו ח"ח . אני לא ידעתי כמה תשובות. אורן תודה על הטריוויה. דרך אגב עם מי שר אוקלי את "Electric dreams " ?? נ.ב. שיר אדיר של האייטיז

alpha80

New member
לאלכס....

פיליפ אוקיי (סולן הליגה) מבצע את השיר מ"חלומות אלקטרוניים" עם ג´ורג´יו מורודר, אחד ממפיקי העל של ה 70 וה 80, כתב והפיק עשרות פסקולים (אקספרס של חצות, פלאשדאנס, חלומות אלקטרוניים...) ועבד עם מאות אמנים חשובים. נזכיר כמה בודדים - דונה סאמר, יוריטמיקס, איירין קארה,בלונדי, דיויד בואי, אלטון ג´ון, פרדי מרקורי, ולאחרונה גם טקסס. ג´ורג´יו לא שר, הוא רק מפיק מוסיקלית, והשניים גם הוציאו אלבום משותף. אגב - לאחרונה הופיע אלבום מחווה למורודר בו מיטב אמני הדאנס מחדשים את השירים שהפיק עם השנים. הליגה האנושית פחדה מביקורות קטלניות על אלבום הרה מיקסים, לכן השתמשה בשם בדוי, ובאותה תקופה הם טענו שהאלבום לא נעשה על ידם. זהו בעצם אוסף של רה מיקסים מהאלבום הקודם dare שהופקו ע"י המפיק מרטין ראשנט, מי שעבד גם עם פליטווד מק, מאדנס, החונקים, וגם עזר בהפקה של שני אלבומים נוספים של הליגה.

למעלה