שבוע המשפחה

ציבונה

New member
שבוע המשפחה

אז אצלנו בגן זה התחיל כל שבוע עושים שבוע המשפחה לילד אחר. אנחנו ביום ראשון הקרוב מתחילות את השבוע שלנו (שניות בסבב) אז חוץ מזה שאנחנו נעשה איזה בריסטול או פרויקט תלת מימד עם תמונות של המשפחה המורחבת וציורים של הילדה ועוד כל מיני... יש רעיונות לפעיליות עם הילדים בגן? נשמח לשמוע.

ו- הגיג:

יש אצלכם בגן עוד משפחות של אמאמא? כי חשבתי לי - אולי יהיה נחמד לארח בגן עוד משפחה כזו (אותנו למשל?) (האמת שחשבתי לי על זה ליום המשפחה אצלינו בגן.. לארח עוד משפחה או שתיים מהפורום...)

ציבונה

New member
נראה לי רעיו מצויין

אין עוד אמאאמא. וזה באמת רעיו נפלא. אבל איך לעשות את זה? שהילדים שלכן יבואו באותו יום לגן שלנו לכל היום (יעני יבריזו מהגן שלהם) או משהו כמו עם האימהות? הילדים האחרים ישאלו שאלות? מה בדיוק? איך? ואין לי מושג מתי זה יום המשפחה.

זו קצת אופרציה..

אבל יכול להיות נחמד לגנוב את הילדותים שלנו מהגן , נניח, לחצי-יום, ולבוא לבלות איתכם בגן . אולי לגננת שלכם יהיה רעיון יותר טוב- איך ליישם את זה...

ציבונה

New member
לגננת שלנו אין רעיונות בד"כ

אבל אני וזגרב נגלגל את הרעיון בשבת וגם נתייעץ עם שלוש הגנות אולי אחת מהן תעלה רעיון יצירתי. ונשמח לגנוב את הילדותים לחצי יום השבוע תגידו איזה יום הכי נוח לכן.

לגנוב???

הם מגניבים גם ככה.. ביום שלישי הם יוכלו לבוא עם אמא אחת, וביום שישי - עם שתיים. (אם כי מסתמן שביום שישי יוכלו לבוא רק שניים -הנסיכה לא תוכל להשתתף..)

אבא גאה

New member
אולי אפשר לבנות עץ

כזה משפחתי עם מקומות ריקים וביום הראשון להציג את ההורים של זגרב ולשים את התמונות שלהם ולספר סיפור עליהם, למחרת את ההורים של ציבונה שהנסיכה תספר עלים סיפורים ואז את ציבונה וזגרב (בנפרד או ביחד) ולספר סיפורים ואז את הנסיכה והנסיך....ככה מלא סיפורים וחחויות ותמונות ושהמשפחה תקום להם אל מול העיניים.

הביאו תמונות שלכן מגיל הגן

ושל הסבים מגיל הגן והסבתות מגיל הגן וכו'. יפה להראות לילדים שכולם היו ילדים פעם. חשוב גם להתכונן לענות על שאלות של ילדים בנושא 'איך שתי נשים.....'. אגב, התמודדתן פעם עם שאלות כאלה שבאו מפעוט תמים?

למעלה