שבוע הספר- האם תלכו לככר רבין או

sagiberg

New member
שבוע הספר- האם תלכו לככר רבין או

למקומות מקבילים בסדר הגודל או שתסתפקו בחוויה ה"מוקטנת" בחנות הספרים הקרובה ? אני אוהבת לראות את כמויות הספרים האדירות שבדוכנים, אבל די נרתעת מההמונים, כך שכמו בכל שנה- ההתלבטות גדולה

לא נלך לכיכר רבין אלא לגני יהושע../images/Emo3.gif

זה כבר שלוש שנים לא בכיכר רבין... ואני אלך לגני יהושע. זו חוויה גם לי, גם לבעלי וגם לילדים.

moirer

New member
אויש! כל שנה אני מתבאסת מחדש

"שבוע הספר" שאמור להיות עבורנו, שוחרי הספרים, פסטיבל חגיגי וכיפי, הפך להיות קרנבל להמונים. "ים" של אנשים, רעש ובלגן. כשממש מתחשק לי לראות/ להריח המוני ספרים בשקט, אני נוסעת לחנות בצרופה של איתמר לוי. חוויה אמיתית. דיסנילנד לאוהבי הספר.

sagiberg

New member
כמובן../images/Emo140.gif שגני יהושע (ככה זה

כשחושבים על כמה דברים בו בזמן), תודה על התיקון

דוסטו

New member
שחר -עכשיו הכול מובן לי

את מכאן. סתם התפלחת לסרט של הגדולים.

דוסטו../images/Emo6.gif

אם תלך אחורה בימים, תראה שמסתבר ששנינו התפלחנו ביחד... אני אורחת נדירה כאן ומסתבר שגם אתה. בכל מקרה, יותר מתאים לי הסרט של הגדולים... אבל גם הקטנים חמודים.

גם וגם... ../images/Emo57.gif

בשבת אני מתכננת ללכת לגני יהושוע (כי שם יש המון דוכנים וסביר להניח שאני אמצא את מה שאני מחפשת...) וביומיום אני עובדת בדוכן באזור שלי...

The Mad Hatter

New member
הייתי אתמול בגני יהושוע..

ואפילו קניתי שלושה ספרים (היה לי תקציב מצומצם). האמת היא שדי התאכזבתי. ציפיתי למצוא ספרים ישנים יותר, אבל בסוף קניתי רק הוצאות חדשות. לא נורא..אני עדיין מרוצה. :)

Britush

New member
הייתי הולכת,

אבל היישות הזו שנקראת "אימא" לא אוהבת מקומות עם המון אנשים. *נאנחת* אז נראה שאאלץ להסתפק בחנות הספרים הקרובה, ולשכנע אנשים לקנות לי ספרים ליום ההולדת שהיה לפני שבועיים...

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני נמצאת בכפר סבא, אז יכול להיות שאקפוץ לקניון עם אימא של חברה שלי לערוך ביקור קצר, לקנות לא אקנה, אין לי כסף

לא כולנו תל אביבים...

ולכן לא אלך לגני יהושוע אבל מתכננת בהחלט ללכת לארוע הגדול-בשביל הכייף,החוויה והמסורת-מאז הילדות.ברור שגם אצא משם עם שקיות אבל עם יותר סלקציה כי את קניות הספרים הרחבות יותר אני משתדלת לעשות בפגומים של צומת ספרים ו/או בחנויות של משומשים.

b00

New member
גני יהושוע...

אבל הפעם אני אדאג לוודא טוב טוב מול מי אני עומדת... הספיק לי להתפדח פעם אחת מול רם אורן! אני לא רוצה עוד פאדיחות! חברים שלי כבר לא מוכנים ללכת איתי.
נאנחת​
... אאלץ ללכץ עם ההורים...

א!

לראות את הכל לחוות ב"גדול" (ומן הסתם שיהיה גם בזול:) אבל להראות ב"קטן" כמו "דנידין" שהמציא זאת מזמן (ואף הגדיל לעשות כי הצליח לראות מבלי להראות) אז אולי נוסחת פשרה אולי פתרון ביניים לבינתיים פשוט לבוא ולחגוג אחר הצהריים (ולא לשכוח כובע, נעלים נוחות והרבהרבה מים) |וג..גג..
|

למעלה