שבוע הספר... היום המיוחל הגיע...

Death of Rats

New member
שבוע הספר... היום המיוחל הגיע...

שבוע הספר-בשורות טובות
אכן, הספר האהוב עלי ביותר מכל הספרים שאי פעם כללו את פראצ'ט (והוא יותר שווה מניל גיימן) וזה ספר מדהים. אני מצפה לפחות לעשרה דו"חות ספויילרים (אולי נפתח להם קטגוריה חדשה
) ופאנארטים וכו' וכו' וכו', נה? למי שיש ביקורות, מאמרים, פאנארטים, תלונות או חמש פטמות, מוזמן לשתף אותנו פה

מה ה מצב

New member
../images/Emo10.gifעוד לא קראתי

איזה בעסה! אני פשוט לא מצליחה להשיג אותו!

keynant

New member
בלי ספק.

הספר שהכניס אותי לטירוף פראצ'ט. ספר גדול. המון רגעים טובים, המון בדיחות מצחיקות. השילוב בין הטובים שראיתי של סופרים. לצערי, השילוב הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו, לא יתקיים, עקב מותו המצער של אחד הצדדים, *אהם* אדאמס ז"ל *אהם*...

The Mad Hatter

New member
דווקא...

זה נשמע לי כמו רעיון פחות טוב. זה יראה בערך כמו אוסף של פאנץ'-ליינים ואימרות שנונות עם פחות עלילה. ובנוסף, אחד מהדברים הנחמדים בבשורות טובות היה כשניסיתי לחשוב מי כתב את מה (זה עם התולעים/מוות/אימה של גיימן והקטעים המצחיקים הם של פראצ'ט וכו'). עם אדאמס/פראצ'ט זה כבר יותר מסובך. גיימן היה מין ניגוד (... בערך) לפראצ'ט וזה עשה את הספר הרבה יותר..אמ, מיוחד. אדאמס/פראצ'ט בהחלט יהיה משהו שאני אתנפל עליו בחנות הספרים, אבל, בגדול, זה היה פחות טוב מ"בשורות טובות" למשל או פראצ'ט לבד. זה פשוט היה..מוזר. P:

ויימס

New member
דאגלס אדאמס זה פחות פאנץ' ליינים

ויותר מצבים מאשר פראצ'ט. לא שזה אומר שהוא יותר רציני, הוא הרבה יותר מטורף, פשוט בסגנון אחר.

DviRincewind

New member
אין ספק בכלל...

שמדובר ביצירת מופת. גיימן הוסיף המון לסגנון הפארודי והמצחיק עד דמעות של פראצ'ט יקירינו. אני עכשיו קורא את American Gods של גיימן והוא אמנם בכלל לא מתקרב לסגנון של טרי, אבל הוא כתוב בצורה מעולה.

למעלה