שבוע הספר - ממש אכזבה :(

dino_din

New member
שבוע הספר - ממש אכזבה :(

אפילו ספר אחד של טרי לא מצאתי. לא בצומת ספרים ולא בסטימצקי בגן שמואל :( שום דבר, כלום, נט'ינג,נאדה,זילצ'..... איזו אכזבה !!! גם ספרים בעיברית בקושי היה... בסטימצקי אין כלום ובצומת ספרים לא חידשו מלאי כבר שנים.... למזלי מצאתי איזה ספר של ניל גיימן (קורליין)... יום טוב, דינו.

The Mad Hatter

New member
נכון

הספר היחיד של טרי פראצ'ט שראיתי היה בשורות טובות. גם אני קניתי את קורליין וסיימתי לפני כמה ימים. זה לא היה ספר רע, אבל די התאכזבתי. במיוחד אחרי הביקורת הקצרה של טרי פראצ'ט על הכריכה האחורית. זה לא ממש הפחיד אותי. ובכלל, לא מצאתי יותר מידי ספרים טובים...

dino_din

New member
קצת על קורליין...

ספר ממש חלש.... לא מפחיד, לא מצחיק, לא שום דבר !!!! קראתי אותו ביומיים ולא נראה לי שזה מסוג הספרים שאני אקרא פעם שניה... יום טוף, דינו.

Death of Rats

New member
../images/Emo45.gif

יחסית לשאר הספרים של גיימן (לעולם-לא-עולם ואבק כוכבים, שממש אהבתי) זה באמת יחסית צולע.

Death of Rats

New member
גן שמואל?...

בצומת ספרים יש! לא חדשים, אבל יש בעברית, את ~כל~ אלו שתורגמו. לקראת הסוף בצד ימין (כשבאים מכיוון הכניסה) יש מלא מלא ספרי מד"ב והפראצ'טים הם בערימות בקצה... האמת היא שגם אני הייתי אתמול (בתל אביב. לגן שמואל אני נוסעת כל הזמן >_<) ולא מצאתי שום דבר חדש שלו, שזה קצת מאכזב. אבל קניתי ספר טוב עם מתכונים לסושי

למעלה