שבוע הספר מתחמם

Bezalel P

New member
שבוע הספר מתחמם../images/Emo63.gif../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif

מחר (יום ד') החודש הזה מגיע לשיאו עם פתיחת אירועי שבוע הספר העברי. בנוסף לתחרות "הכריכה האחורית" שנמצאת בעיצומה, נשמח לקרוא רשומות ספרותיות, על ספרים, סופרים, סיפורים, שבוע הספר, וכל מה שקשור. ניתן לשרשר לכאן (זה יהיה גם נושא חם בהתהוות). קריאה נעימה!

Bezalel P

New member
../images/Emo45.gif

הכוונה בהודעתי הראשונה היתה להזמין את הבלוגרים לכתוב רשומות חדשות בסימן שבוע הספר שנפתח היום.

seymore butts

New member
אוחח איזו רשומה יש לי

חבל רק שאני לא יכול לפרסם אותה. בעייתית מבחינת זכויות יוצרים...

seymore butts

New member
כן

תירגמתי כמה פרקים מספר. אם הייתי מפרסם זה היה כמובן מוסבר בהבלטה, אבל עדיין זה נחשב לגניבה.

seymore butts

New member
אל תהיי בטוחה שזה מעניין

את בטח יודעת עם אילו חומרים אני מתעסק

seymore butts

New member
טוב אז אני מבטיח לעדכן אותך

אם וכאשר אתרגם חומר בנושאים שמעניינים אותך

דנטל

New member
אבל אין לך רשומה לא בעייתית?

אני בטוחה שקראת ספרים שאתה יכול לכתוב עליהם. למשל, כתוב ביקורת על "שעשועי מין" של קסאוירה הולנדר. ואם עדיין לא קראת אותו - קרא.

דנטל

New member
אז מזל שיש לי עותק כבר שנים ../images/Emo13.gif

אמממ... אז סימור, כתוב על "בית התענוגות" של קסאוירה. לא שחסרים ספרי עיון: "המדריך לאוהבים", "אננגה ראנגה - קמה סוטרה", "סקס כשר", "מלחמות הזרע", "סקסטרולוגיה", "נשים מעל". גם לא חסרים ספרי קריאה: "מועדון האהבות של רחוב אמסטרדם", "היארוטיקה", "חמשירי זימה", "אפיקורוס בעל כורחו", "זיונים זה לא הכל". וגם ספרי מתנה כמו "גס-טרונומיה" ו"סקס" של מדונה. הרשימה באמת מאוד ארוכה. ניסיתי לציין רק כאלה שאני בעצמי קראתי, או שקראתי חלקים מהם, או ששקלתי לקרוא ולא יצא... ואם ממש בא לך פרויקט, אתה יכול לקחת קלאסיקות כמו "יוליסס" ו"מאהבה של ליידי צ'אטרלי" (טוב, רק לקרוא אותם זה פרויקט בפני עצמו ויוליסס ארוך פי עשר ממה שלי אישית יש סבלנות לקרוא) שנחשבו בזמן הוצאתם לתועבה ולהשתעשע עם התכנים שלהם על רקע תכנים מיניים בני ימינו; ו/או לחפש סטאלגים ולכתוב עליהם, שתכלס זה הדבר שהכי היה מענין אותי שתכתוב עליו.

למעלה