שבוע הספר מתקרב

קסנדרה*

New member
שבוע הספר מתקרב ../images/Emo63.gif../images/Emo63.gif

אבקשכם לעקוב אחר העדכונים שיועלו פה בקרוב, מי מתארח אצלנו בפורום, על איזה ספרים מדובר ועוד. הפרטים יעוכנו כאשר יהיו לי תשובות סופיות. והפרסום הרחב יהיה בעמוד הבית ולכל מנויי YES. קסנדרה

קסנדרה*

New member
שלושת האורחים הפוטנצאליים :

מירון איזיקסון - שהתארח אצלנו בעבר כשהוציא את ספר השירה - "ביטול הליטוף הנשי" לאחרונה הוא הוציא עוד ספר, הפעם פרוזה. האירוח איתו היה מוצלח, הכי מוצלח שהיה עד כה ואני יודעת שחלק מכם נעדרו. הרקע הדתי שלו יכול להוסיף גוון לאירוח לאור ה"רוח" הפוקדת לאחרונה את הפורום. דוד גרוסמן - אמנם סופר אבל כתב גם סיפורים קצרים. דמות מעניינת ומרתקת וסופר מצויין. הספר שלו "חיוך הגדי" נכתב כתסריט ויוצג באחד מערוצי Yes בשבוע הספר, פרסומים על כך יבואו בהמשך בעמוד הבית של תפוז ובערוצי Yes אוֹרי ברנשטיין - כותב שירה , ספרו הראשון יצא ב- 1963, מלמד שירה וכתיבה יוצרת באחת האקדמיות. הוציא לאחרונה ספר עם המבחר משיריו. ויש עוד פרטים שיובאו בהמשך.

קסנדרה*

New member
אני אשמח אבל בינתיים הוא לא מתלהב

לאחרונה הוא קצת "התרחק" מהתקשורת על כל גווניה, אבל במשרד יחסי הציבור שלו, עוזרים לי "לעבוד" עליו ולשכנע, אם נצליח, נהנה כולנו.

מר בד

New member
אם הוא לא יבוא...

אז אני רוצה את הכסף חזרה על "אל תדאגי רותי"! בדיוק קניתי אותו! ובעצם, גם על ה CD שלו! (אגב, אפשר יהיה לקבל ממנו חתימה דרך הפורום בזמן האירוח?) מר בד.

frustrated

New member
המממ...

אני דווקא אשמח אם יהיה אורח פוטנציאלי רביעי - מאיר ויזלטיר.

קסנדרה*

New member
מתוסכלי

אז כך: בשבוע הספר מעורבים גם תכתיבים "מלמעלה" לא שאני נכנעת להם, אני לא, אבל משתדלת להיות נחמדה ולרצות גם את האחראים. אני בהחלט מוכנה לבדוק את האופצייה במידה וגרוסמן יישאר בסירובו, היום תהייה לי תשובה. גם אם לא בשבוע הספר אבדוק את האופצייה לארח אותו אחרי.

למעלה