שבוע הספר

J e n i e

New member
שבוע הספר

מישהו היה? קנה משהו של פראצ'ט? יש המלצות? אני הולכת היום לשבוע הספר בת"א, מקווה שיהיו ספרים טובים. אני קוראת פראצ'ט באנגלית בד"כ, אבל אולי אח שלי / אחותי יקנו מתורגמים.

pix37

New member
אין סיבה אמתית לקנות בשבוע הספר

הספרים שם לא זולים יותר מאשר בחנויות ואם את יודעת מה את מחפשת אז אין סיבה אמיתית להתאמץ. לגבי התרגומים - העצה היא לקנות את כל מה שתורגם ואילו ספרים באנגלית אם אני זוכר נכון לא ממש מוכרים שם. מבין הסדרות שתורגמו אני אוהב את סדרת המשמר אבל ילדים / ילדות עדיף שיתחילו עם סדרת טיפני ואילו את סדרת מות לא הייתי קונה למישהו לפני צבא.

pix37

New member
נסה לקרוא אותה שוב אחרי כמה שנים

ותראה כמה רבדים נוספו לספרים. סדרת השומרים משתבחת ככל שההשכלה שלך מעמיקה. סדרת המכשפות ככל שנסיון החיים שלך מתעשר, סדרת המהפכה התעשייתית (האמת והסדרה של מויסט) ככל שאתה מתברגן, והסדרה של מות סתם בחלוף השנים.

pix37

New member
כבר לא מקבלים בנות לאוניברסיטה ולצבא ???

ידעתי שאסור לתת כוח לש"ס

באמת חבל

את לא יודעת מה את מפסידה

הו, אגב...

כבר קראתי את כל סדרת מוות כמה וכמה פעמים ועדיין הייתי נותנת לעצמי בת ה-14 לקרוא אותה.

enkesher

New member
שבוע הספר

איבד את הייחוד שלו בגלל שכל השנה רק דוחפים לנו ספרים. רק לי נדמה שחנויות הספרים פשוט עושות מכירת חיסול כי כולם עוברים לדיגיטלי? חוץ מזה, דווקא לספרים של פראצ'ט שווה לחכות ולקנות בכנסים, מדי פעם יש איזה מוזר שמוותר על שלו בחיר מפתיע והמחירים שם זולים בכל מקרה. אני באופן אישי ממש לא אוהבת את שבוע הספר.

theriddler

New member
אני המוזר

אני עדיין מוכר את the truth good omens ו maskarade למקרה שמישהו מעוניין

pix37

New member
אחי אתה מגזים

קיבלת אישור חריג לפרסם בפורום פעם אחת. ניצלת אותו כבר פעמיים, ועכשיו הפעם השלישית. אם הספרים נורא מפריעים לך בבית תרום אותם לספריה, אם אתה רוצה לעשות מליונים אז הפורום הוא לא המקום המתאים, ואם אתה רוצה ערך ריאלי מכור אותם לחנות משומשים ותפטר מהסחורה.

theriddler

New member
אופס

סבבה,לא ידעתי שזה לא בסדר. האמת היא שאת מה שכן מכרתי (לאנשי הפורום) מכרתי דיי בזול והם דיי נהנו מזה (אוהד ו רוני) אני מנסה להיפטר מהם כדי לקנות אחרים שלו.... אבל תודה בכל מקרה על הערה

למעלה