שבוע הפפר!

Death of Rats

New member
שבוע הפפר!

Feet of clay-תת סדרה חיצונית, אם אני לא טועה. אבל יכול מאוד להיות שכן
הספר הכי יהודי בעולמה! (*גולום גולום*?). היידה פראג!

Athaclena

New member
כן - אזהרה ברורה ומיידית ../images/Emo18.gif

אל תקנו את הגרסה האמריקאית בשום פנים ואופן!!! זאת הכחולה עם כתב צהוב וזוג טביעות רגליים על הכריכה. ממש לא כדאי! אני קניתי את זאת ואז קניתי את הבריטי לחברה שלי ליום הולדת, וגיליתי לתדהמתי שבבריטי יש פונט מגניב שנראה כמו יידיש, וגם ציורים של כמה coat-of-arms יפים. ובאמריקאי אין! הייתי צריכה לקנות לי את הספר שוב בגרסה הנכונה! זה פשוט בזבוז של כסף, ואם מישהו רוצה אני מוכנה להביא לו שיראה בעצמו... חוץ מזה, זה אחד מהספרים האהובים עליי. יש בו את ה-pun הכי טוב (או גרוע, תלוי בהגדרה) אי פעם - because I knead the dough. פשוט מעולה. וכל השמות של הגלמים כל כך יהודיים. ספר טוב.

pini-pee

New member
דעתי על הספר

האמת היא שקראתי אותו אחרי רוב הספרים האחרים של המשמר ונהניתי יותר מלראות איך ולמה הדברים קרו כפי שקרו, משעשע הדבר שלא באמת חייבים לקרוא את הספרים האלו לפי הסדר למרות שזה עוזר המון. יש שם כמה חלקים לא ברורים (דוגמא? למה משוגע ברח מפני ויימס מלכתחילה? הרי ויימס סתם היה בדרכו הביתה ברגל. כן, זה שהוא משוגע יכולה להיות תשובה טובה אבל הייתי מצפה למשהו יותר טוב...) ועוד כל מיני, אך ככל הסיפור מאוד נחמד, במיוחד עם הזיקה היהודית הקלה. אני מניח שרוב האנשים פה ראו את ההקשרים בין הקרבות של דורפל ומשוגע לבין רובוקופ, אני מקציב לכם חצי שעה לרשימה של הפרטים (עזרי חיפוש מותרים - הכל, כולל אינטרנט... מי שיודע איפה לחפש ימצא מיד, מי שלא -ילמד)

Athaclena

New member
../images/Emo7.gif לא ראיתי רובוקופ ../images/Emo7.gif

כמות החורים בהשכלה שלי גדלה מיום ליום...

The Mad Hatter

New member
קראתי לפני הרבה זמן...

מה שאני זוכרת זה שחיבבתי מאד את הפונט הכאילו-עברי. אבל, בסך הכל, הספר די התיש אותי. כבר אמרתי כמה פעמים שהמשמר אחרי guards guards הוא פשוט לא אותו הדבר (למרות שחיבבתי ביותר את men at arms). אז למרות שהדמויות בספרי המשמר הן עדיין מהאהובות עלי, ולמרות שבכל זאת גזר נעשה יותר נורמלי לקראת הספרים המאוחרים יותר, לדעתי, צלחתי אותו די בקושי... כרגע, אגב, אני נותנת צ'אנס מחודש לג'ינגו, אבל אני לא חושבת שזה יחזיק יותר מידי זמן...

למעלה