שבוע הצפר....

Death of Rats

New member
שבוע הצפר.... ../images/Emo57.gif

הצטרפו לאגודה למען צ', האות המקופחת
men in arms-במארים (רשימה שהעתקתי מאיפשהו) כתוב men *at* arms. מי צודק? בכל אופן, אין לי שמץ איזו תת סדרה זו. נדמה לי שהמשמר, לא?

Fingertip

New member
Men at Arms

אם אני לא טועה זה כמו להגיד "דגל 'שק!" או משהו כזה. אהד.

l o r e

New member
סדרת המשמר

ספר טוב. השומרים יוצאים כנגד ה-Gonne, הרובה הראשון והאחרון בדיסק. ליאונרדו דה קווירם בהופעת אורח ראשונה, גילדת הרוצחים במבט עמוק, המוח של הטרולים מתגלה כמחשב וההיסטוריה של Carrot נחשפת. בספר הזה יש גם את המוות הראשון וכמעט היחידי (למעט ה-Auditor שהתאבדה ע"י אכילת שוקולד) של דמות עיקרית טובה בספרי פראטצ'ט.

Athaclena

New member
נכון, הזכרת לי

לא רק המוות אלא גם מהשורות האהובות עלי: I'm too short for this sh*t! אבל זה לא מדויק, BRUTHA מת בסוף הספר שלו, אמנם מזקנה אבל בכל זאת... ואפשר להגיד שREG SHOE וWINDLE POONS מתים באיש הקציר...
יופי של ספר, ודטריטוס חמוד ומתחיל לפתח אישיות משלו.

ויימס

New member
הנה עוד ספר שאין לי. הוא נשמע נחמד.

יש עוד דמויות עיקריות טובות שמתו, המלך מפירמידות והמלך מאחיות הגורל. למעשה, הם היו מתים רוב הספר. ובטח יש עוד.

l o r e

New member
אבל הן לא אחת מהדמויות הראשיות

והטובות שמתה מוות אלים. למיטב ידיעתי יש שתי דמויות כאלו (Cuddy וה-Auditor), ונראה אם תצליחו לשלוף עוד.

ויימס

New member
לא אמרתי ראשיות,אלא עיקריות. זה לא

אותו דבר. על מי אתה מדבר? ספר לי...! (אני לא מכירה את שניהם, עוד לא קראתי)

The Mad Hatter

New member
דמויות ראשיות שמתו-)

ספוילר ל"סול מיוזיק"! (ראית, אור? אני ילדה טובה. *^_^*) מורט ואיזבל מתו. הם אמנם לא בדיוק בתפקיד הראשי בספר הזה, אבל שניהם בהחלט שייכים לצד הטוב והם היו הגיבורים ב"מורט"/"תרועת מוות", כך שאני מניחה שהם נחשבים. ובקשר לשתי הדמויות האחרות- (ספוילר לMen at Arms!) cuddy הוא אחד מהמתגייסים החדשים לשורות המשמר מהמגזר הגמדי והוא מת לקראת סוף הספר. (ספוילר לThief of Time!) הauditor שמתה היא המ...ב"גנב הזמן" הauditors נהפכים, בשלב מסוים, לבני אדם, ואחת מהם, ליידי לג'ין (או יוניטי אח"כ) עוברת ל"צד הטוב" ובסוף הספר מתאבדת ע"י אכילת שוקולד (הauditors לא מסוגלים לאכול כשהם בצורת בני-אדם. זה הורג אותם או משהו כזה...לא קראתי את ToT כבר הרבה זמן...)

למעלה