שבוע הצפר....

Death of Rats

New member
שבוע הצפר....

lords and ladies-תת סדרה: המכשפות כמדומני. אבל אולי אני טועה. לא קראתי

Athaclena

New member
כן, המכשפות

סוף סוף מאגראט עושה משהו חיובי עם עצמה...

ויימס

New member
כפי שכבר אמרתי, לא מתה על זה...

למרות ש... רק מלכה אחת בכוורת! סלאש! סלאש!
אוי, אני בקושי זוכרת משם משהו, כי קראתי אותו רק פעם אחת... אני זוכרת שסבתא עשתה קרב עיניים עם השמש ואז בא איזה צוציק מעצבן והיא עזרה לו, והמכשפה השנייה לא. ומאז שורנס הפסיק להיות ליצן, הוא כבר לא מעניין. ומאגרט מתלהבת מהבחורה ההיא שבעצם כלל לא קיימת. ויש את האל ההוא עם הקרניים. ו-I have a great tonker, זה משם?

RainBird

New member
לא קראתי! אבוי! הטרגדדדדדדדדדדדדיייייייייייייהההההההההההה ועד כאן ההתקף הפסיכוטי של ארדן. למישהו יש עותק משומש למכירה?

The Mad Hatter

New member
!!!

קראתי אותו בפעם ה...אה, שלישית או רביעית לפני כמה חודשים. לדעתי, ספר יפה מאד. מאגרט אכן עושה משהו עם עצמה וגראני ורידקולי מאד חמודים ביחד...:) אבל carpe jugulum יפה יותר, לדעתי... (מצטערת שזה לא ארוך במיוחד. מבחנים וכו'...)

RainBird

New member
גראני ו רידיקולי?!? אני יודע שזה בטח מוחזר מפולחני כשף אבל אבל אבל... יש סצינה רומנטית?

The Mad Hatter

New member
לא בדיוק...

(ספוילר לlords and ladies) פשוט, מסתבר שרידקולי וגראני היו זוג פעם בעבר המאאד רחוק שלהם ואז הם נפרדו ובחתונה של מאגרט ו-ורנס הם נפגשו שוב. אין סצינות רומנטיות במיוחד, לדעתי. הם פשוט חמודים יחד. :)

limilu

New member
המממם...

בדיוק קראתי ספר עם כל מיני דברים שאיזה אחד אסף אז יש שם משהו עם גראני ונני... מה שמוזר, שגראני פתאום נעשת כזאת... נחמדה באופן מוזר, אז כולם חושבים שהיא מנסה לשים עליהם קללה או משהו...

ויימס

New member
את מתכוונת ל'אגדות', נכון? קוראים

לזה הים וכל הדגים הקטנים...? זה על איך שכשמישהו קורא לזן של תפוחים על שם נני, גראני מקנאה ומנסה להיות נחמדה. אני די קיוויתי שהוא יכתוב על סתמרוח. ובסוף... (ספויילר) מישהו קורא לזן של בצל על שמה.

למעלה