שבוע וחצי וזה כל מה שקרה פה?!?!

הדר 0

New member
שבוע וחצי וזה כל מה שקרה פה?!?! ../images/Emo46.gif

אנחנו צריכים להתבייש בעצמנו! קדימה תספרו קצת מה קרה בעולם הרונה בימים האחרונים-הופעות, עניינים, ציפורים... יש בי צורך להשלים פערים...

אתמול שוב הציפורים היו בהקלטה

ולאור השעה שאני קמה בה - הלכתי לישון. אם זה מוקלט מראש אז זה לא כזה משנה לי מתי אני שומעת אותם.

ROTEM30035

New member
אהמ אהמ...

ב-ס-ד-ר אז אני אפתח שרשור שקורא למפגש פורום שרשור חדש, לא זה חכו תהיה גם הודעה לרשימת התפוצה הנה הנה זה קורה מייד בחיי בינתיים, אני יכולה לספר שהייתה כתבה ב-7 ימים על נורית ועמוס וגם תמונה של רונה ושלומציון אפילו ששום מילה על רונה והרבה מילים על עמוס אבל היה נחמד הייתה אנקדוטה ספק קומית ספק טרגית מאת נורית: (ציטוט מזיכרון) "זה מצחיק, אני זוכרת שכמה דקות לפני שעמוס נפטר, התקשר אלי תלמיד וביקש להתייעץ איתי בנוגע לעבודה, התחלתי להמליץ לו שייקח את הספר הזה והספר הזה ופתאום קלטתי שעמוס מת, התחלתי לצעוק לו בטלפון "בעלי מת!" "בעלי מת!" הוא נורא התבלבל, אני תוהה אם בסוף הוא עשה את העבודה..."

ToMeTiN

New member
אם עדיין לא השגת

אני יכולה לסרוק. שלחי במסר את האימייל שלך.

גוזלה

New member
גמני עוד לא השגתי... :/

יש אולי מצב גם להעלות לפורום קישור? תודה :] :] :]

ToMeTiN

New member
אין קישור, זה במחשב שלי:)

שלחי במסר את האימייל שלך ואשלח גם אליך.

גוזלה

New member
אגב, נתקלתי אתמול בלילה...

בביצוע הזה, של רונה ל"בבית האפור", וחייכתי, כי נזכרתי שהייתי בהופעה הזו מזמן-מזמן, ועכשיו, בחלוף הזמן, מעניין להקשיב לשיר, ולראות איך שיר מתפתח ומשתנה עם הזמן... נתקלתם בעוד "פיסות היסטוריה" שכאלו?

ROTEM30035

New member
זה בסדר, אצלנו זה הפוך

כאן זה הסטרייטים שנאלצים להסביר את עצמם

גוזלה

New member
גם מסאז'

גם בחורה, את לא חושבת שקצת הגזמת עם הדרישות שלך...???

גוזלה

New member
תכלס- זו הפנטזיה שלי עכשיו.

וגם, שתעשה לי מזגן. נמס לי השכל!!

למעלה