שבוע וןב

מאקי

New member
שבוע וןב

חודש ניסן היגיע.... ואביב? זה מה שיש בחוץ.. מי קנה סנדלים לפסח???

מאקי

New member
אגם תודה רבה..... כמה עלה הגנן??

איזה נקיון.. ממש ביעור חמץ תודה.

מאקי

New member
חחחחחחחח את מצחיקולה.

שתיתי עכשיו תה מגעיל. תרופה. מישהו שחשב כנראה שזה יעשה לי טוב הכין לי.. ממש אבל ממש מזעזע. חבילת שוקולד לא העבירה לי את הטעם... חכי בבקר תגיע WAN או נירה ויהיה עוגיה וקפה נורמלים. ברוכה הבאה. שבוע נפלא..

אגם 6

New member
עוגיה של WAN אני לא זזה מכאן

ותודה על קבלת הפנים החמה.

מאקי

New member
רגע וקפה של נירה ראית??

חכי לבקר.. אני הולכת לשים את התיקים ברכב.. יוצאים מוקדם... לצבא.

מאקי

New member
זהו חזרתי...

הכל מוכן לבוקר.. ונירה מכינה הפוך בדומאות... משהו משהו באורגינל.

שתהייה לכם נסיעה טובה ובטוחה

שהייה להם כייף וימים יפים לחיילים היקרים שלנו ושל כולנו ושאלוהים ישמור לנון אותם בריאים וחזקים ויראה ויאיר להם את הדרך הבטוחה ביותר
תודה לך אלוהים

../images/Emo141.gifלילה טוב ושבוע טוב לכולםםםם

שהייה לכולנו שבוע מתוק ומוצלח סנדלים? מה יש לך עם סנדלים? ולמה לקנות סנדלים? נעלי בית לא טוב? ולי בא קניידלך כמו כאן אוף מחר עבודה שבוע קסום מלא אהבה פרנסה טובה ושמחה לכולנו

מאקי

New member
פעם כשאני הייתי ילדה

אמאשלי היתה הולכת איתנו לסנדלי נימרוד או למשהו הפיל וקונה לנו סנדלים לפסח ואחכ בגד חדש קצר לחג.. אז נזכרתי.. בפסח לי עדיין קר... מלא פרנסה טובה לכם.. דש למשה וקניידלך זה אחלה.

חחח לי היו קונים נעלי לק

בקייץ היו קונים לי סנדלי נימרוד היתה חנות בדיזנגוף אם אני לא טועה היא קיימת עד היום נוסטלגיה פעם סנדלי נימרוד היו נחשבים ולמי שהיו סנדלי נימרוד היה נחשב טוב זזתי לישון קמים מוקדם שימרו על עצמכם תיהיו טובים ואוהבים תעלו חיוך על פניכם אוהבת לילה טוב ושבוע מוצלח

laleniya

New member
../images/Emo3.gifמאקי העלת בי נשכחות........

נעלי
באלנבי נעלי לק לראש השנה סנדלי נמרד לקיץ ותמיד אחרי נעלי
חוצים את הכביש ונכנסים לאכול
של ויטמן
הנוסטלגיהההההההההההה

מאקי

New member
יפה לך .. ותודה על המחמאה

הרבעון השני או השלישי של 2006 הוא היעד הנכסף... ואולי אנחנו מכירות מהחנות בדיזנגוף.. אני זאת שהיתה קונה את הצבע הכי שונה.. בדרך כלל כתום. ליל מנוחה.. הולכת לשים סרט תורכי ולצפות .. זה נראה לי מתכון לשינה טובה.. יא אלבי יא רוחי... אשנחתרי.. זוכרת?

חחחחחחחחחחח זוכרת ואני הייתי

קונה סנדלי אצבע בצבע חום יו איזה רעמים יש אצליינו מה קרה החורף חוזר? וסרט תורכי אכן מתכון טוב לשינה לילה טוב וזהו סופי אני כבר לא כאן ללילה זה פוףףףףף הייתי

למעלה