שבוע חדש איזה יופי של יום ! איך היה בצעדת האביב?
נ נתוש של אוריה New member 29/3/09 #1 שבוע חדש איזה יופי של יום !../images/Emo11.gif איך היה בצעדת האביב?
ה האמא של הנסיכות New member 29/3/09 #2 היה מאוד נחמד - הצעדה יצאה מפארק הנוער, התכבדנו בנוכחותו של בני כשריאל ביציאה לצעדה. תזמורת של חמת חלילים ליוותה אותנו והיו כל מיני תחנות מעניינות בדרך. הבת שלי קיבלה תעודה על השתתפות בצעדה. סה"כ היה נחמד מאוד |כ|
היה מאוד נחמד - הצעדה יצאה מפארק הנוער, התכבדנו בנוכחותו של בני כשריאל ביציאה לצעדה. תזמורת של חמת חלילים ליוותה אותנו והיו כל מיני תחנות מעניינות בדרך. הבת שלי קיבלה תעודה על השתתפות בצעדה. סה"כ היה נחמד מאוד |כ|
נ נתוש של אוריה New member 30/3/09 #3 חמת חלילים ?מי ניגן ? זה כלי מסובך לאללה ,מעניין איפה לומדים לנגן על הכלי ? הם לבשו חצאיות סקוטיות ??
חמת חלילים ?מי ניגן ? זה כלי מסובך לאללה ,מעניין איפה לומדים לנגן על הכלי ? הם לבשו חצאיות סקוטיות ??
ה האמא של הנסיכות New member 1/4/09 #4 לבשו תלבושות אותנטיות - וזה היה נפלא נהנתי מאוד מהנגינה שלהם, רק חבל שהייתי צריכה להמשיך את הצעדה... בהזדמנות אני אשים כאן תמונות.
לבשו תלבושות אותנטיות - וזה היה נפלא נהנתי מאוד מהנגינה שלהם, רק חבל שהייתי צריכה להמשיך את הצעדה... בהזדמנות אני אשים כאן תמונות.