שבוע חדש אנרגיה חדשה
התייחסות לטייגר66

טייגר 66

New member
מסר לקוראי הפורום

יש הרגשה כי העולם באמת השתנה מבחינה מסויימת.נראה כי אנו קולטים סוג של תדר חדש.אנשים שמותאמים לתדר החדש מתחילים לראות את העולם באופן אחר, הם ירגישו את ההתפתחות בחייהם מיום ליום. הם יתעוררו בבוקר עם תובנות חדשות על חייהם ויצאו לעולם שנראה ומרגיש שונה מכפי שחוו אותו אתמול. הם יזכו לחזות בניסים המתרחשים סביבם, ימגנטו ביתר קלות את משאלות ליבם, יזכו לראות שיפורים בבריאותם הנובעים מהתחזקות השליטה התודעתית שלהם על גופם, יחוו התפתחות והעמקה במערכות היחסים
כל אחד מסוגל להכיל מידה רבה יותר של מודעות בהשוואה לעבר.ככה אנו בני האדם זוכים לממש את הפוטנציאל שלנו ולהגשים את עצממנו.
בני האדם יכולים כעת לראות ולחוות את מקורם האלוהי, להתחיל לנהוג באחריות כלפי צורות החיים האחרות החולקות עימם את העולם. הם יראו עצמם כחלק מהכלל, ויחיו את חייהם מתוך נקודת מבט הרואה בטובת הכלל את טובתם האישית ולהפך.
מתוך מאמר של דוקטור ירון זפרן.

שבוע חדש אנרגיה חדשה
התייחסות לטייגר66

שבוע טוב חברי הפורום

הינכם מוזמנים לשלוח אלי שאלותיכם ואני השיב עליהן בשמחה .

כהמשך למסר של טייגר 66
תהליך התפתחות פותח שדות הבנה והרגשה חדשים.
מתחילים לראות ולהבין את המציאות באור שונה.
מקבלים כלים חדשים להתמודד עם מצבים מורכבים שהחיים מזמנים.
אדם ללא התפתחות שב לאותם המצבים עד שהוא לומד אם בכלל כיצד לצאת מהם.
לצערי הרוב לא מצליחים ומתחילים לפתח מחלות, נכנסים לדיכאון כבד מהתסכול והכעס המצטבר במערכות הגוף

כדוגמה: אפשר לדמות אדם ללא התפתחות לביתי תלמידת בבית ספר הרואה את המורים, המבחנים המסגרת הבית ספרית כהכבדה בכלי ההרגשה וההבנה שלה.
לאומת היכולת שלי כהורה לראות את אותם המצבים בכלי ההבנה וההרגשה שלי כהורה.
אני כבר יכול להבין שהם באו לגדל ולהצמיח את יכולת החשיבה, פיתוח השכל, פיתוח מיומניות הלמידה, יכולת השתלבות במסגרות ועוד ועוד...

בדרך הנבחרת

חנן חיים

למעלה