שבוע חדש בפתח
מה מכינים לכבוד יום ראשון

שבוע חדש בפתח
מה מכינים לכבוד יום ראשון


האם נשארו שאריות מהשבת
מבשלים לכל השבוע

מכינים עוגה/עוגיות


ספרו ושתפו


שיהיה שבוע טוב לכולנו
 

עדיקים

Active member
אצלנו שאריות מאתמול

אתמול הכנתי פסטה בולונז נשאר מספיק גם להיות לשמחתי, בתוספת סלט אחלה ארוחה.
יש לי רצון להכין חמוצים כבר כמה שבועות וקנינו צנצנות מתאימות, אולי היום אכין. צריכה להגיע לסופר בשביל לקנות מצרכים מקווה שאספיק.
 

ady18

Well-known member
אצלי

אין כמעט שאריות
יהיה רק חומוס בשר... שנשאר קצת
 

Maldini Girl

New member
אצלי

אני מצוברחת כבר תקופה ארוכה. המבחנים, חיפושים אינסופיים אחרי דירה, המחשבות על הלימודים שנה הבאה. הכל יוצר בי תחושה עמוקה של באסה, כשאחד ממקומות המפלט שלי זה הבישול.
כשאני מבואסת אני פונה לאחד משני סוגים של בישול: או שאני מתבייתת על משהו שנתפש בעייני כמאד גרנדיוזי, כזה שעוד לא עשיתי בעבר, שמאפשר צלחות ברמה גבוהה ותחושה של "אוכל גורמה" לכאורה,
או להפך, שהכי הכי בא לי אוכל של בית.
&nbsp
אז קניתי עוף שלם, ואני מתכוונת לעשות ממנו תבשיל בטעמים "מרוקאיים" (כלומר, בטעמים שאני זוכרת מבית סבתי ז"ל או ממשפחתו של אבי שלא התארחתי אצלם כבר שנים) עם חומוס, בצל, פפריקה והרבה חריף.
עוד אין לי מתכון בראש. אולי אתייעץ עם ד"ר גוגל (עם מישהו ממכם הכין פעם משהו בסגנון אשמח להמלצות) או שאנסה לאלתר לבד ונראה מה ייצא.
 
שולחת חיבוק


אצלי הבאסה גם מתבטאת במטבח- בד"כ באפייה וגם ביצירה... מאחלת לך במהרה לדעת את כיוונך ולהנות מהדרך ומהלמידה

&nbsp
בואי נאמר שהיה סופשבוע אחד לפני כמה חודשים שכמות הדברים היצירתיים שהכנתי נכנסה לתוך 2 תיקי בד ענקיים שהלכו לגן....
 

Maldini Girl

New member
הלוואי שיכולתי להרשות לעצמי

אני סטודנטית ענייה! לפעמים בימי ראשון אפשר למצוא בסופר עוף ב50% כי הוא שאריות מהסופש ואז זה לקנות ולהשתמש באותו יום.
 

TCHM

New member
מעט ממה שהוכן אתמול - מהים...

פיש אנד צ'יפס

 
אצלנו


לחמניות גבינה שהכנתי על הבוקר- לא יודעת אם המיקסר או הריח העירו את בעלי

&nbsp
לארוחת צהריים עבורו למחר הכנתי:
תבשיל עדשים אדומות עם קינואה ברוטב עגבניות (המתכון של ניקי ב.)
חזה עוף שחלקו בטיריאקי וחלקו בחרדל ד'יזון גרגרים (מה שנשאר
.
ברוקולי
 
למעלה