מכירים את זה שלפעמים לא התכוונתם אבל משהו יוצא ממש מוצלח?
ביום שישי הכנתי מרק עוף (אפרופו השרשור שהיה פה לפני שבוע)
מה שמתי בו? קצת גרונות הודו
קצת בצל, בטטה אחת, 2 גזרים, דלורית קטנטנה ולדעתי זהו.
אפילו סלרי שכחתי לשים. מבחינת תיבול, מלח ופלפל ותו לא.
בישלתי אותו כרגיל, והמרק יצא פשוט מופלא. אין לי הסבר לזה. אבל הוא יצא אחד המרקים היותר מוצלחים שהכנתי לאחרונה.
 
כבר כמה ימים אני מרגישה שאני ממש במתחים. אנחנו עוברים דירה בסוף השבוע-תחילת שבוע הבא. וכל ההתעסקות עם הדירה, ההובלה, הטיפול בדירה הקודמת, ויחד עם זה עוד הרבה דברים נוספים, אני פשוט מרגישה שכל הגוף שלי בבלגן מזה.
אז החלטתי לנסות לשחזר את ההצלחה של המרק מיום שישי ולהכין לעצמי מרק עוף למשך השבוע כי אין דבר נהדר, מרגיע ומחייה נפשות מזה.
 
לצורך כך יש לי כנפיים
והתארגנתי עם גזר, בצל, בטטה, דלורית, והפעם גם סלרי ו2 תפוחי אדמה ירושלמים קטנים.
איכשהו יש לי תחושה שהוא לא ייצא מוצלח כמו המרק של יום שישי. הלוואי ואני טועה.
אם כך, אחרי כל החפירה, היום בערב יהיה מרק עוף ואולי גם קוסקוס.