שבוע חדש בפתח

glitter8

New member
שבוע חדש בפתח../images/Emo28.gif

מה נאחל מלבד שיהיה קצת יותר נעים? קצת פחות חמסין קצת יותר רגוע הרבה פחות תאונות דרכים קצת יותר
בחשבון בנק של כולנו..שהרי הקיץ בפתח והמון
לכולם מה שיר השבוע שלכם?

altofhen

New member
מגיע לו

השיר הזה משגע אותי, כבר כמה ימים שהוא מזדמזם לי בראש... מגיע לו דיויד ברוזה מילים: יהונתן גפן לחן: דיויד ברוזה הוא לא היה בבית כבר עשרים שנה ורק צרות היו לו בכל פינה הוא לא ישן חודשיים, שבוע לא אכל שתה חבית של יין, אחר כך הוא נפל תלכי אצלו, תקחי אותו פרשי עליו כנפיים, מגיע לו תלכי אצלו, תקחי אותו הראי לו את קסמייך, מגיע לו חיפשו אותו בלילה, סיפרו שהוא ברח אמרו שהוא נשק לה, למרות שרק נבח מצאו אותו מרוח מתחת עץ התות והוא עבר ניתוח, עכשיו הוא כמו סמרטוט תלכי אצלו... תפסו את הפושע, והוא יצא על תנאי ראו אותו טובע, אבל הוא צף וחי הרגו לו את החשק, כיוונו אליו אקדח סגרו לו את העסק, עכשיו הוא לא שלך תלכי אצלו...

altofhen

New member
שאלונת חשובה

בשורה האחרונה של השיר זה "עכשיו הוא לא שלך" או "עכשיו כולו שלך"?

בטי369

New member
צודקת..

.."עכשיו הוא לא שלך" זה הנכון למרות שזה ממש מתבקש לומר "עכשיו כולו שלך"..

בטי369

New member
אבל..

במיטב (לעכשיו) מצויין "עכשיו כולו שלך".. אז יאללה זמזמי איך שבא העיקר שיהיה שמח על הנשמה..

SHANILIROY

New member
מלח ים -אחד השירים האהובים עלי

מלח ים, מותק קצפת חול על שפתך המתחצפת חיוכך מתפשט בהיתר מבטך מתערטל עוד יותר כמובן שנזכיר את מאיר אריאל האחד והיחיד שכתב את השיר היפיפה הזה .

בטי369

New member
השיר שלי השבוע הוא..

כדי לחיות!! מילים ןלחן ג'ואן מנואל סראט גירסה עברית יהונתן גפן ימי חשבון הנפש.. והמסקנה דיי ברורה.. לחיות כדי לחיות טוב רק לחיות כדי לחיות..

למעלה