שבוע חדש בפתח

T i g e r R o n

New member
שבוע חדש בפתח

יש למישהו/י תכניות מעניינות

mich37

New member
המשמן

כן , יש תכין את המשמן.וצור שמן ויתאים לתוכניות של המשמו נישמע שיצאת מהעבדות לחרות.!?,.... מיכ...

ע פ ר ל ה

New member
נשמע שההוא נפתח לו התאבון../images/Emo8.gif

בלי
רעה
יש לי תוכנית,אבל אין לי מספיק מרשרשים כרגע
להיזרק שבוע באי ביוון... אחחחחח החיים הטובים
שבוע טוב כולם

T i g e r R o n

New member
תיאבון בריא

להזרק אפשר בכל מקום לא צריך להגיע עד יוון
שבוע טוב עפרלה

ע פ ר ל ה

New member
שבוע נפלא רון../images/Emo94.gif

עם אייקונים שכאלה,רק חמור לא יקלוט
ולמה אותי אתה לא שואל איך היה היום שאחרי?

ע פ ר ל ה

New member
הוא לא היה אחרי...

הוא פשוט נמשך לו בטבעיות מיום קודם
ולא,לא הייתה
של אחרי... אבל החיוך היה רחב
מה שלומכם?

T i g e r R o n

New member
מתאוששים

מעצמת החוויה.. היא כרגיל במשמרת לילה ואני מול המחשב, מנסה לבנות טבלאות ותחשיבים...

ע פ ר ל ה

New member
רוצה לספר לי(לנו) על החוויה?

כמה משמרות לילה יש לה בשבוע? טבלאות ותחשיבים עכשיו? בטח מבאס אותך

T i g e r R o n

New member
לא ישנים פה../images/Emo35.gif

יש הרבה דברים שמבאסים אותי אז מה... החיים ממשיכים להפתיע

mich37

New member
תזכור תזכור

רון. עכשיו שבע בבוקר. על ראשי כמה רוסים רומנים ערבים ופולנים. אותם אציב במקומם ואחזור אליך בהמשך. מה זה צריך להיות יש דברים מבעסים, החיים ממשיכים? לא מקובל עלי. והפתעות בתלה פלה תזכור לך. אני עוד אחזור

ע פ ר ל ה

New member
טלא פלא חחחחחחחחחח

מליון שנה לא ראיתי ת'תכנית הזאת. מי כיכב שם? דודו זר אולי? ונכון,מיכה צודק! תשובה אנמית ומשעממת של רונצו'ק
הזדמנות שנייה לשיפור עמדה בפתח רון. ומרגע הישמע הגונג,צא.... בוקר טוב,שבוע נפלא,חיים טובים,אהבה רכה,ואוטוטו נפגשים
עפרל'ה

mich37

New member
יש גם דברים טובים

רון אהוב.אתמול הבטחתי שאחזור. והנה חזרתי. במידה ואתמול הייתי כותב את תגובתי לך. בטח היית מוצא המון הטפות לחיים מושלמים. ולמה לך להיות בבאסה.ובתך הייתי מוצא עוד כמה דברים. והינה הבקר עולה ואיתו קרני השמש המחממות יותר מידיי. ואיתם תחושת הלם. הלם טוטלי.הלם כזה שלא ידעתי בשנים האחרונות.כן מבאס לאללה. והחיים ממשיכים. רק רציתי להוציא. ובבקשה בלי חקירות. יודע אני שאמונתי בי תחזיר את ההלם למקומו. ומחר יום חדש שעור בסבלנות ויש גם המון דברים טובים

T i g e r R o n

New member
גישה מנצחת

אני מאמין שאם תאמין לא תאמין מה יכול לקרות... ואת זה אף אחד לא יכול לקחת ממך לעולם

../images/Emo20.gif היומן שלנו עמוס תכניות....

כולן מעניינות (חוץ מרופא השיניים לקראת סוף השבוע) ומבחינתינו מעניין ביותר יהיה לפגוש את כולם בשישבת....
מה התכניות המעניינות שלכם

T i g e r R o n

New member
היומן שלנו

עמוס בפגישות עבודה ואין ממש זמן לדברים אחרים.. חוץ מאשר ביום רביעי נועה, ביתי הקטנה תחגוג 11 קייצים לא להאמין איך הזמן עובר.... וכמובן הסופ"ש מחכים לראות לכולכם
אגב, איך עבר היום שאחרי?

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif היום שאחרי ../images/Emo35.gif

עבודה, עבודה, עבודה, עבודה, עבודה............................. נו.. ככה זה שעובדים מהבית.

mich37

New member
פעמיים בשנה אוף לללה

אין דבר שאוהב אני יותר מאת ימי הולדתם של ילדיי. איזה מגניב לעצור לרגע את המרוץ המטורף הזה, לטייל יד היד ולמלא אותם במתנות. בקיצור מגניב. גם כך אנו מוציאים ים כסף על הקטנטנים האלה. ניראה לי שאני יגיש בקרוב הצעת חוק. פעמיים בשנה ימי הולדת לילדים עד גיל 18 רונצוק. תגיד לילדה שלך שהי נפלה ממש טוב. אחלה אבוש יום מגניב איש. וזכור יש לנו חשבון פתוח

למעלה