רון. עכשיו שבע בבוקר. על ראשי כמה רוסים רומנים ערבים ופולנים. אותם אציב במקומם ואחזור אליך בהמשך. מה זה צריך להיות יש דברים מבעסים, החיים ממשיכים? לא מקובל עלי. והפתעות בתלה פלה תזכור לך. אני עוד אחזור
רון אהוב.אתמול הבטחתי שאחזור. והנה חזרתי. במידה ואתמול הייתי כותב את תגובתי לך. בטח היית מוצא המון הטפות לחיים מושלמים. ולמה לך להיות בבאסה.ובתך הייתי מוצא עוד כמה דברים. והינה הבקר עולה ואיתו קרני השמש המחממות יותר מידיי. ואיתם תחושת הלם. הלם טוטלי.הלם כזה שלא ידעתי בשנים האחרונות.כן מבאס לאללה. והחיים ממשיכים. רק רציתי להוציא. ובבקשה בלי חקירות. יודע אני שאמונתי בי תחזיר את ההלם למקומו. ומחר יום חדש שעור בסבלנות ויש גם המון דברים טובים
עמוס בפגישות עבודה ואין ממש זמן לדברים אחרים.. חוץ מאשר ביום רביעי נועה, ביתי הקטנה תחגוג 11 קייצים לא להאמין איך הזמן עובר.... וכמובן הסופ"ש מחכים לראות לכולכם
אין דבר שאוהב אני יותר מאת ימי הולדתם של ילדיי. איזה מגניב לעצור לרגע את המרוץ המטורף הזה, לטייל יד היד ולמלא אותם במתנות. בקיצור מגניב. גם כך אנו מוציאים ים כסף על הקטנטנים האלה. ניראה לי שאני יגיש בקרוב הצעת חוק. פעמיים בשנה ימי הולדת לילדים עד גיל 18 רונצוק. תגיד לילדה שלך שהי נפלה ממש טוב. אחלה אבוש יום מגניב איש. וזכור יש לנו חשבון פתוח