לחזה עוף עסיסי כדאי להשרות במשרה,ולהכין במחבת,ראה כאן:
משרה לחזה- עוף שהכנתי בשתי דקות.
מערבבים בקערה:
5 כפות שמן- זית
כפית פפריקה
כף רסק- עגבניות
כף סילאן
כף רוטב- צ'ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח
ההשרייה:
להניח את כל המצרכים בקערה ,ביחד עם 4 פרוסות חזה -עוף,
לערבב היטב עם החזה -עוף כדי שיתובל היטב מכל הכיוונים,
ולהשרות כשעה וחצי .
מידי חצי שעה בערך ,להפוך את פרוסות חזה העוף, לצד השני.
לאחר שעה וחצי,לחמם מחבת עם כמה כפות שמן,
לטגן את חזה העוף משני הצדדים עד להזהבה.
באופן זה,חזה-העוף ישמור על העסיסיות - ולא יתייבש.