שבוע חדש כבר כאן !!!!

inbarush19

New member
שבוע חדש כבר כאן !!!!

השבת עברה בשינה מרובה, לפעמים לוקחת ספר,מציצה טיפה ושוב העייפות גומרת אותי... לפני מספר ימים תוך כדי ארגוני ספרים אני מוצאת ספרים שמעולם לא טרחתי לפתוח, לעתים כאלו שזכיתי בהם פה ושם,או כאלו שהתקבלו במתנה, צריכה לקרוא יותר!! שבוע נפלא לכולנו,מלא טוב ושמחה,מלא החלטות טובות
והיי אנחנו כבר באדר אז חייב חייב חייב לבוא לנו מלאן טוב ושמחה!!!
שבוע שמח ממש!!!!

ebi83

New member
איפה??

שיהיה שבוע מעולה
ולקרוא זה תמיד טוב

inbarush19

New member
שבוע מצויין!!

הלוואי ורק קשיים כאלו ילוו אנשים....... רק בשמחות נטלי!!!!
שבוע טוב מלא שמחה!!! :)

luda88

New member
זה מהימים האלה שרוצים להיות בפוך כל היום

ולא לצאת... נכשלתי במבחן בקורס חובה ב3 נקודות, ועל טעויות מפגרות! וידעתי את החומר.. אז שבוע הבא אני צריכה לגשת למועד ב'. במקביל לזה אני צריכה לכתוב עבודה ענקית שעוד לא התחלתי שאני צריכה להגיש בקרוב... ואני עוד עובדת מלא משמרות. אני צריכה לעשות בדיקות דם. אני מאוכזבת ובמקביל דואגת לידיד ואני לא יודעת מה לעשות.. ומעבר לזה כמעט שרפתי את המטבח היום.

EastGirl83

New member
אוף....

אין מה לעשות, יש תקופה כזאת.... והייתה לי פעם חברה שאמרה "אלו הם חיי ולא תקופה" אבל זה מוגזם מדי, ואני אומרת, שפעם ככה ופעם ככה... כל פעם יש תקופה אחרת. במצבים כאלו אני רק אומרת שהאדם לא יישכח לנשום. חשבת לעשות לוח זמנים בשביל לשלב עבודה עם לימודים ואפילו את הזמן לנשום? זה מה שאני עשיתי במהלך כללללל הלימודים שלי...

ebi83

New member
אויש באסה

איזה קורס?? (הסטודנט שבי מתעניין
) ואני מכיר את התקופות האלה שדבר אחרי דבר נופלים ברע וקשה לראות את הטוב.. אז תחפשי אותו, או תצרי אותו. אם את צריכה אוזן שומעת, כתף תומכת או סתם משהו רק תגידי
והעבודה והמבחן- קטן עלייך!!!

ebi83

New member
אוי, מובן בהחלט...

לא אוהב סטטיסטיקרעעעעע
(אבל לפחות סיימתי איתה גם לתואר השני
)

למעלה