שבוע חדש - מה אתן לובשות??
S shmickey New member 27/11/16 #2 מסתמן שהפורום הזה יהפוך בקרוב לפורום שמיקי, אם האפי לא תפסיק את השביתה
ל לי וולף New member 27/11/16 #5 כה אלגנטית אני אוהבת את הטופ מאוד. הזהב משתלב לידו מקסים והמגפונים מושלמים עם המכנסיים האלו. את נראית נפלא! מקווה שהאפי תצטרף בקרוב כי הנה אני הולכת לתת preview
כה אלגנטית אני אוהבת את הטופ מאוד. הזהב משתלב לידו מקסים והמגפונים מושלמים עם המכנסיים האלו. את נראית נפלא! מקווה שהאפי תצטרף בקרוב כי הנה אני הולכת לתת preview
R Rosie52 New member 27/11/16 #11 יופי של שיק ממש אוהבת את השילוב הזה. השילוב של המכנסיים והמגפונים עם הסריג מושלם מכל הבחינות
S shmickey New member 27/11/16 #7 יאאא! באמת? איזה כיף קצת יצאתי מהקומפורט זון עם הצמוד-קצר הזה.. בגלל זה זרקתי מעל את הפארקה הצבאית והצעיף, אני שמחה שאהבת
יאאא! באמת? איזה כיף קצת יצאתי מהקומפורט זון עם הצמוד-קצר הזה.. בגלל זה זרקתי מעל את הפארקה הצבאית והצעיף, אני שמחה שאהבת
R Rosie52 New member 27/11/16 #12 ממש לוק נהדר לא זוכרת כבר מה היה מזג האוויר בחמישי אבל ישית סתיו כהלכתו
ל לי וולף New member 27/11/16 #6 Preview אז אני עוד לא לבושה אבל בדיוק החלטתי מה אלבש ואפילו מצאתי לינק סווטשירט (בנים) שרכשתי בתחילת העונה ונראה לי שהיום יפנק במידה המתאימה. שבוע טוב
Preview אז אני עוד לא לבושה אבל בדיוק החלטתי מה אלבש ואפילו מצאתי לינק סווטשירט (בנים) שרכשתי בתחילת העונה ונראה לי שהיום יפנק במידה המתאימה. שבוע טוב
S shmickey New member 27/11/16 #9 אוי מגניב! מזכיר לי קצת סווטשירט פאטצ'ים שראיתי של Moschino! נראה מאוד קולי ובטוחה שגם תשלבי אותו טוב. לא יהיה לך קר??
אוי מגניב! מזכיר לי קצת סווטשירט פאטצ'ים שראיתי של Moschino! נראה מאוד קולי ובטוחה שגם תשלבי אותו טוב. לא יהיה לך קר??
S shmickey New member 27/11/16 #14 זה מה שעושים פה לסרבניות האפי.. אם את מסרבת להתלבש, אני אלביש אותך!!! אז זה ההימור שלי למה שאת לובשת היום, לגבי העליונית קיבלתי טיפ, צדקתי לגבי השאר?
זה מה שעושים פה לסרבניות האפי.. אם את מסרבת להתלבש, אני אלביש אותך!!! אז זה ההימור שלי למה שאת לובשת היום, לגבי העליונית קיבלתי טיפ, צדקתי לגבי השאר?
H Happy Goth New member 28/11/16 #16 אמא'לה!!! יא מכשפה! צדקת בהכל (חוץ מהמכנסיים, שמתי גי'נס שחור-אפור כזה)