שבוע חדש מה שלום כולם?

שרון123

New member
שבוע חדש מה שלום כולם?

אצלנו רגוע ושקט יחסית. במשך כל השבת לא יצאתי מהפיג'מה. תקפה אותי תשישות מפילה. שיהיה שבוע אפשרי לכולנו

eaz1514

New member
../images/Emo178.gif גם אצלנו בטן גב בבית במזגן

ביום ששי עמיר בא עד הערב. כמו תמיד הבית קם לתחיה. בישולים, כביסה, מוסיקה בקולי קולות, שיחות. בשבת היינו ולבד ואפילו צ'לסי לא רצתה להסתובב יותר מדי
. קמנו מאוחר, בצהרים קפצנו לאכול ברוטשילד וחזרנו למזגן. השלמתי 3 פרקים אחרונים של אנטומיה של גריי ו
עוד 3 של האוס. עודד ישן אחה"צ, קראתי קצת, שיחתקי משחק מחשב שמרתק אותי. וזהו עוד שבוע התחיל. האוטו במוסך לטיפול וטסט, שגרה. בת אחי נכנסה לתשיעי מחכים לבשורה
שממשיך להסתובב והגעגוע שמתעצם מיום ליום. אילנה אמא של רונן

avif6

New member
היי שרון

מאחל שבוע קל ורגוע לכולם לנו הסופ""ש היה קשה במיוחד. הוזמנו להורים שלי לעשות ארוחה לרגל יום הולדת לאחי. אח שלי הביא בריכה קטנה לחצר שהילדים יוכלו להשתעשע. כאשר אספנו לילדים את דברי הבריכה הוצאנו את תיק הבריכה וישר מצאנו את בגד הים של יעלי. אשתי פרצה בבכי וכאשר הלכתי לראות מה קורה ולמה היא בוכה היא העבירה לי את בגד הים של יעל. ישר בכיתי איתה וכל היום עברנו בקושי. כשהגענו להורים שלי אז לא היינו מסוגלים לצאת מהרכב ובכינו שוב. כמובן שמחוסר ברירה יצאנו וילדים נהנו מאוד אך אני ואשתי עברנו את היום בקושי. מצרף אני תמונה של יעלי בבריכה בימים מאושרים וטובים. שבוע קל לכולם.

שרון123

New member
אוי כמה שהסיטואציות האלה מוכרות../images/Emo14.gif

וכמה יפה ומדויק אתה מתאר אותן. בשילוב התמונה בכלל הלב מתנפץ. כל כך הרבה פעמים דודו ואני מסתכלים אחד על השני ומבינים במבט אחד את המחשבות והכאב של השני. לצערי אחרי שנה וחצי, כמעט שנתיים, כבר כמעט שאין יותר דברים של ירדן שסתם מסתובבים בבית. רוב הדברים שלה נשמרים בקפידה בפינות זיכרון שונות. מצד אחד זה כאילו מקל, ומצד שני היא הולכת ונעלמת וזה כואב.

eaz1514

New member
../images/Emo7.gif אבי גרמתי לי לדמוע וזה די נדיר

הדרך שאתם צועדים בה רצופת זכרונות, חפצים, תמונות, חיוכים, אהבה, זה מה שנשאר......... כשחזרתי מבית החולים פירקתי את התיק הנחתי את הנעלים ליד מיטתו בדיוק במקום איפה שרונן הפדנט היה מניח. המעיל תלוי עדיין בארון בפרוזדור. זמן ארוך לקח לי עד ששמתי את הנעלים בתוך הארון. בדלת השמאלית זו שאינני פותחת אלא לעיתים רחוקות, עשרות ג'ינס מותגים, טי שרטים כולם שחורים עם הדפסים מיוחדים שרונן היה מזמין במיוחד באינטרנט, הכל מסודר ומחכה............ תחתונים וגרביים חגורות, בשמים שלאט לאט מתנדפים, ארנק, שעון, כרטיס אשראי, מפתחות, מנוי לכדורגל, כרטיס סטודנט, צו גיוס ל-1.8.1999 וצו ביטול ופטור משירות צבאי 22 שנים צרורות בדלת ארון של חדר ילדים, ארון בצבע תכלת עם איתורים כחולים שבחרתי במיוחד בשבילו. ושם הכל ישאר כל עוד תשאר בי טיפת בינה. קבלו חיבוק של כח
אילנה אמא של רונן

koval10

New member
התמונה הזאת של יעלי ריסקה אותי לרסיסים../images/Emo14.gif

חיה אש

New member
סופ"ש חלף עבר

עם עליות וירידות היום 11 חודשים לפי התאריך העברי ....כולם ציפו שנעשה אזכרה אבל בברור הבנו שאצלנו נהוג לעשות בשנה ומצידנו טוב שכך רק המחשבה לעבור שוב יום זכרון מכניסה ללחץ שבעתיים...... בשבועיים האחרונים ימי ראשון הם הקשים עליי במיוחד אני סוחבת את עצמי בכח מן הבית לעבודה היום ממש בלית ברירה כי יצאתי עם הצעיר דניאל לטיול הורים ילדים טיול שהיה מסורת בתקופתו של גיא מידי שנה נערך בבית הספר והשנה חידשו את הרעיון המבורך..דניאל לומד בבית הספר היסודי שגיא למד...בשנה הבאה המחנכת שלו תהיה המחנכת של גיא בשנתיים האחרונות ביסודי... טיילנו ביפו המקסימה אבל החום והלחות הרסו אותנו....נראה לי שהלילה אולי אצליח לישון יותר.

שרון123

New member
איזה חתיך../images/Emo66.gif

מקווה שהצלחת להנות עם דניאל(שם מקסים, כמעט כמו גיא
). כל כך קשה שהוא באותו בי"ס ועם אותה מחנכת בשנה הבאה. גם לי ימי ראשון קשים במיוחד

חיה אש

New member
תודה....

בשביל גיא זה היה כיף שאחיו באותו בית הספר ...לפני כשנתיים היה שם טקס לא זכור לי אפילו איזה וגיא ליווה את דניאל פשוט התעקש וכל כך היה גאה כשנידבו אותו לשים טלית כבוגר ..גם בשנה שעברה ליווה אותי בגאווה לצלם את הילדים בבית הספר (הכנו דיסק עם תמונות של הילדים והיו חסרות כמה תמונות) גיא הסתובב בגאווה בבית הספר כבוגר כחייל וצילם אותם...... אני בטוחה שגם למורה יהיה קשה לפחות בהתחלה כי הקשר היה מאוד טוב ביננו ...והם גם כל כך דומים... ואגב לא דומים לי בכלל......... יום הגיוס 11/2006 התגייס וסרב להתפנות לשריון רצה רק גולני ...אחרי כמה ימים בבקום קיבל דחיית שרות ובמרץ 2007 חזר לצבא לחלום שלו - גולני

יפית מן

New member
חיה-לה איזה חמד של בחור ,ואצלי ישר הדמעות

זולגות כשאני רואה בחור עלם חן שכמהו הלב נקרע לי,ומתנפץ לרסיסים בחור מתוק כמו דבש חבל דאבדין ואין משתכחים, מהשמים יש לכם מלאך נציג ששומר עליכם ממרום
אוהבתותך יפית ה-
ודואב על כזה עלם חן

למעלה