שבוע חדש מטלות חדשות....

kikona126

New member
סיכום שבועי וציפיות לשבוע חדש

לפני שבוע פתחתי שרשור (שנוי במחלוקת הייתי אומרת) הקשור לציפיות שלנו לשבוע הקרוב.

ומה שנעשה עכשיו זה נבדוק אילו ציפיות ובקשות שלנו התממשו ואילו לא, ומה היינו יכולים לעשות אחרת.
וכמובן שכבר נכין רשימה חדשה לשבוע חדש

kikona126

New member
אני מתחילה

הציפיות שלי לשבוע שעבר היו:
לשבוע החדש אני מאחלת לעצמי רוגע, שבוע שהדברים בו עוברים חלק. ללא עומס בעבודה ובחיים בכלל.
השבוע התחיל עם הפסד שלישי רצוף, וראשון רגוע בעבודה. מה הייתי משנה? את הגישה שלי כלפי המשחק, הייתי מגיעה יותר פתוחה לשינויים, לאחרונה זה היה חיובי ולא ידעתי להוציא מזה את המיטב, אז הנה משימה גדולה שקטנה עלי לשבוע הזה.

והסיכום:
התקופה האחרונה בעבודה היתה מאוד לחוצה מבחינת עבודה ודברים דחופים - ובאמת השבוע הזה עבר רגוע, פחות עבודה, וגם כשהיתה עבודה היא נעשתה בהדרגתיות במשך השבוע ולא נפלה על יום אחד... היו קצת פקשושים בסופ"ש (אחת המערכות עשתה בלגן, ודפקה עבודה שלמה, אבל נתקן את זה בראשון)
בקשר למשחק - אז במוצ"ש שעבר הגענו להפסד שלישי רצוף. והנה היום, היינו שישיה עם חילוף אחד (שלא שלי...) ושיחקנו (פאקינג!) שעתיים וחצי - ללא חילופים! והיה צריך הרבה סבלנות והרבה ריכוז, ועשינו את זה! ניצחנו!
להיות פתוחה לשינויים - זה לא יכל לבוא היום במשחק שלי כי שיחקתי בתפקיד שלי. את הפתיחות לשינויים יכלתי להרגיש הרבה בתחום העבודה, השבוע התחיל עם התנגדות מסויימת מצידי, אבל הסתיים במקום אחר לקראת סוף השבוע.

לשבוע הקרוב כרגע יש לי רשימה חלקית:
להיות פתוחה לשינויים (אני חושבת שזה יופיע עוד הרבה זמן ברשימות שלי, לא כי אני לא ספונטאנית אלא כי השינויים עליהם אני מדברת מגיעים לרוב מלמעלה ולא מרצון שלי, ופה אני צריכה ללמוד לקבל שינויים, ולא להתמרד)
שבוע רגוע בעבודה ובכלל בכל תחומי החיים.
שהעבודה שלי תהיה מדוייקת.
שהקשר עם הבחור שהכרתי (במקרה) יצמח.
וכמו שאמרתי הרשימה חלקית... אני צריכה עוד לישון עליה...

שבוע חדש מטלות חדשות....

השבוע הזה מתחיל עם כאב לא רגיל.
דווקא השמש, שכל כך חיכיתי לה, וכל כך האמנתי שהיא תסייע ותעשה את החיים יותר קלים, דווקא היא קצת מאכזבת בינתיים.
הרגל שלי כואבת מאוד. עד כדי שאינ מוצאת את עצמי מייללת. וזה לא משהו שמתאים לי.
המשהו שרקחה לי הנטורופתית ל א מועיל כמו זה של הפעם הקודמת. מעניין מה עובר עליי.
צריכה ללכת לעשות כל מיני בדיקות וענייני רפואה, אין לי כוח.
אבל.. מצד שני, אנחנו אחרי פורים, ולפני פסח. ופסח- הוא החג הכי יפה בשנה! אז צריך להתכונן.

השבוע אינ חייבת להספיק להשלים פערים- לימודיים ובירוקרטיים.
ומקווה שאצליח לנהל את הזמן שלי, בלי יותר מדיי הפרעות לא צפויות מגזרת הכאב.

מי מצטרף?
מה אצלכם קורה השבוע?
או קרה?

annabell Lee

New member
לא קורה יותר מדי.

למרות שקצת מיואשת..התקף אסטמה שלא עובר. לא יכולה כמעט לדבר שלא לדבר על שום דבר אחר. המאמצים לנשום מתישים אותי בצורה לא רגילה. מחכה שזה יעבור.

kikona126

New member
את יכולה לשרשר את ההודעה שלי

מלמטה, ואז למחוק את זאת שפה?

תודה!

למעלה