שבוע חדש מתחיל מועדים לשמחה יש חדש? אצלי לא, אני עסוקה בבישולים, ארוחים. ומשפחה. הטלאים יחכו.
ת תמר400 New member 22/9/13 #1 שבוע חדש מתחיל מועדים לשמחה יש חדש? אצלי לא, אני עסוקה בבישולים, ארוחים. ומשפחה. הטלאים יחכו.
פ פיפה23 New member 22/9/13 #2 תכנון השבוע... ביקור בשני מפגשים: אירוע פיסות ומפגש של פורום סריגה. עזרה עם הנכדים ובזמן שנותר סיום פרוייקטים קטנים: מפית רקמת איקסים וחיבור ריבועים סרוגים לשמיכת טלוויזיה.
תכנון השבוע... ביקור בשני מפגשים: אירוע פיסות ומפגש של פורום סריגה. עזרה עם הנכדים ובזמן שנותר סיום פרוייקטים קטנים: מפית רקמת איקסים וחיבור ריבועים סרוגים לשמיכת טלוויזיה.
ח חרוזית1 New member 23/9/13 #4 סיימתי סוף סוף את שטיח הקיר עם הכלבים הסיכות הנעוצות נמצאות שם רק לצילום התמונה מיועדת לכלתי ש"משוגעת" על כלבים דואגת לכלבים עזובים ומחפשת להם בית חם.
סיימתי סוף סוף את שטיח הקיר עם הכלבים הסיכות הנעוצות נמצאות שם רק לצילום התמונה מיועדת לכלתי ש"משוגעת" על כלבים דואגת לכלבים עזובים ומחפשת להם בית חם.
נ נ אוה New member 24/9/13 #6 איזה אוסף גדול של כלבים שטיח קיר יפהפה. כלתך בטח נרגשת ממנו. האם זה חלונות קתדרלה? הצילום לא כל כך ברור
איזה אוסף גדול של כלבים שטיח קיר יפהפה. כלתך בטח נרגשת ממנו. האם זה חלונות קתדרלה? הצילום לא כל כך ברור
ח חרוזית1 New member 25/9/13 #8 העבודה כמו כל עבודת טלאים שלוש שכבות אלא שכל עיגול /ריבוע נתפר לחוד. אחר כך חיברתי בקצוות את כל החלקים. זה ריבוע בתוך עיגול (אני אף פעם לא זוכרת את שם הטכניקה) הופיע בחוברת של בד ועוד
העבודה כמו כל עבודת טלאים שלוש שכבות אלא שכל עיגול /ריבוע נתפר לחוד. אחר כך חיברתי בקצוות את כל החלקים. זה ריבוע בתוך עיגול (אני אף פעם לא זוכרת את שם הטכניקה) הופיע בחוברת של בד ועוד
ה הדור New member 25/9/13 #9 חרוזית, אין דבר יותר מהנה מיחסום מהנים עם כלתך כמו בתך אז כל הכבוד לך!!!!