שבוע חדש מתחיל....שבוע טוב לכולנו
פ פרפרי אהבה New member 13/3/16 #2 יום ראשון- מה מכינים היום זה נחשב יום ראשון שלכם, אבל עדיין שבת שלי אז אכתוב פה: היינו כל היום בחוץ אבל הספקתי בבוקר להכין מלוואח- עשיתם לי חשק מתחילת השבוע   ועכשיו הכנתי 6 נגלות של מיני אוזני המן במילוי ממרח תמרים, ממרח לוטוס ונוטלה. הקדשתי לכל סוג 2 מגשים וכל זה לכבוד ה-book club שהולכת אליו מחר   מחר (יום ראשון) מתכננת להכין עוף בפפריקה וקוסקוס עם ירקות.
יום ראשון- מה מכינים היום זה נחשב יום ראשון שלכם, אבל עדיין שבת שלי אז אכתוב פה: היינו כל היום בחוץ אבל הספקתי בבוקר להכין מלוואח- עשיתם לי חשק מתחילת השבוע   ועכשיו הכנתי 6 נגלות של מיני אוזני המן במילוי ממרח תמרים, ממרח לוטוס ונוטלה. הקדשתי לכל סוג 2 מגשים וכל זה לכבוד ה-book club שהולכת אליו מחר   מחר (יום ראשון) מתכננת להכין עוף בפפריקה וקוסקוס עם ירקות.
ח חנהפ Active member 13/3/16 #4 אחרי סופ"ש עמוס בישולים ב"ה יש שאריות... קציצות בקארי אדום שיצאו סוף הדרך ירקות ירוקים מוקפצים
M Maldini Girl New member 13/3/16 #5 הבחור מכין לנו פסטה ברוטב עגבניות חריף.   ונשאר כבד מהעל האש שאתמול, אז מכינה לי למחר סנדוויץ' עם כבד קצוץ, בצל מטוגן וביצה קשה.
הבחור מכין לנו פסטה ברוטב עגבניות חריף.   ונשאר כבד מהעל האש שאתמול, אז מכינה לי למחר סנדוויץ' עם כבד קצוץ, בצל מטוגן וביצה קשה.
פ פרפרי אהבה New member 15/3/16 #8 אצבעות עוף + קציצות עוף בתנור סתם לא התחשק לי שהכל יהיה אצבעות עוף, אז הכנתי גם כמה קציצות. לצד הקציצות מכינה גם אורז עם אטריות.
אצבעות עוף + קציצות עוף בתנור סתם לא התחשק לי שהכל יהיה אצבעות עוף, אז הכנתי גם כמה קציצות. לצד הקציצות מכינה גם אורז עם אטריות.
פ פרפרי אהבה New member 15/3/16 #9 יום שלישי- מה מכינים היום יש קציצות שהכנתי אתמול, אז נראה לי שאכין פרוסות תפוחי אדמה בתנור ומשהו עם ירקות. האמת שחשבתי להכין אולי סוג של מאפינס/פשטידה כלשהי, קצת לגוון לבחור את ארוחת הצהריים
יום שלישי- מה מכינים היום יש קציצות שהכנתי אתמול, אז נראה לי שאכין פרוסות תפוחי אדמה בתנור ומשהו עם ירקות. האמת שחשבתי להכין אולי סוג של מאפינס/פשטידה כלשהי, קצת לגוון לבחור את ארוחת הצהריים
A ady18 Well-known member 15/3/16 #10 אצלי צילי קון קרנה מזמן לא הכנו , סלט חסה וערב מזמן לא אכלנו טוסטים....
פ פרפרי אהבה New member 16/3/16 #12 יום רביעי-מה מכינים היום אצלי התכנון הוא להכין פלפלים ממולאים. הזמנתי משלוח מהסופר אבל אמור להגיע ממש מאוחר יחסית אז מקווה שעדיין יהיה לי כוח להכין
יום רביעי-מה מכינים היום אצלי התכנון הוא להכין פלפלים ממולאים. הזמנתי משלוח מהסופר אבל אמור להגיע ממש מאוחר יחסית אז מקווה שעדיין יהיה לי כוח להכין
M Maldini Girl New member 16/3/16 #13 בא לי ממש מרק. אני צריכה לחשוב על מרק זריז טעים ומנחם כי אני מגיעה הביתה רק ב7.