שבוע חדש, סקר חדש..

רותי ע

New member
שבוע חדש, סקר חדש.. ../images/Emo45.gif

והפעם : מה דעתכם על השילוב של ילדים וחיות מחמד? (תודה לאורית ג על הרעיון)

iris & ben

New member
שילוב מוצלח../images/Emo45.gif

מקנה הרבה דברים ליל כמו ביטחון ואחריות ליל=לילד מאז שאני זוכרת את עצמי היה לנו כלב ואני גם זוכרת שאמא שלי היתה אומרת:"תחליטו או אני או הכלב"...
בעלי לא אוהב כלבים והוא עוד לא יודע ליום הולדת 30 עוד חצי שנה אני מבקשת
.....

אני מאוד בעד למרות שלצערי אין לי

עדיין בעל חיים בבית, אבל אצל ההורים שלי יש וגם אצל גיסתי ושירה פשוט מאושרת מהם, איך שהכלבה מתקרבת שירה מתחילה לצהול ולדבר אליה זה פשוט מדהים. לדעתי יש לה היום תקשורת מצויינת עם הכלבה יותר ממה שעם אנשים, אולי בגלל שהכלבה קטנה והיא בגובה שלה (רואה אותה בגובה העיניים) היא פשוט פותחת בצחוק היסטרי איך שהכלבה מתקרבת

אנחנו מאוד מאוד בעד ../images/Emo107.gif

יש לנו כלבת גולן רטריבר בבית - ופשוט נהדר לראות את האינטראקציה בינה לבין אורן. אורן כמעט בת 11 חודש ולפני שהיא אומרת אבא ואמא היא צועקת לה - מאיה. מנהלת איתה שיחות ומשחקת איתה. שלא לדבר על הבטחון העצמי וכמובן חוסר פחד מחיות, כמו שקורה עם הילדים של חברה שלי.

אנחנו כמובן בעד ../images/Emo54.gif

אנחנו אוהבי חתולים. למרות שאין אינטראקציה כמו עם כלב, יש אינטראקציה ברמה אחרת. איה מאד אוהבת את שוש (כמו הבמבה) ולדעתי אחת הסיבות שהיא התחילה לזחול בגיל חצי שנה היתה כדי להצליח להגיע אליו. הוא מצידו מפחד ממנה ודי בורח, מה שמעודד זחילה! זה גם נותן לה בטחון ואהבה לחיות - היא לא מפחדת ומתלהבת מכל כלב או חתול שהיא רואה ברחוב. לסיכום - בעד בעד בעד.

מדהים !

לנו יש חתול וכלבה ואקווריום ענק של דגים. החיה היחידה שרלוונטית לילדות היא הכלבה (החתול לא מתייחס אליהן בכלל והדגים, נו...) נפלא לראות איך הכלבה מתייחסת באופן שונה למיכל וליובל. היא יודעת שמיכל קטנה ומיכל בעיקר זוחלת, אז הכלבה ניגשת אליה בזחילה על הבטן, כדי להיות בגובה שלה, ואילו ליובל היא מתנהגת אחרת לגמרי. זה נפלא גם לראות איך אין לילדות פחד מחיות, דבר שאני רואה אצל הרבה ילדים אחרים (מה שיוצר אגב גם בעיות אחרות - יובל ניגשת לכל כלב בלי פחד ולקח לי זמן ללמד אותה שקודם בודקים מי הבעלים ושואלים אם מותר). בקיצור - מומלץ ביותר !!!

שילוב ממולץ לדעתי.

יש לנו חתול וכשנוריאל התחיל לזחול היה לנו כלב. נוריאל מגלה את החתול עכשיו וזה מקסים. יש פעמים שהם "מעוררים" אחד את השני: נוריאל משחק במשהוא ומואס בו ואז החתול מגלה בו עניין ומדליק את נוריאל שחוזר לשחק באותו צעצוע. כמובן שיש קטעים כואבים כמו לבדוק כמה שפם אפשר לתלוש, או אם האוזנים באמת מחוברות לראש או לא? היום בבוקר התעוררתי לשיחה שניהל נוריאל עם החתול, זה ממש מומלץ. את הכלב נתנו לאחותי כי זה דרש הרבה יותר טיפול מחתול ואנחנו הקטנו ראש, וכשיש תינוק בבית זה לא לעניין (הכלב הסתובב לבד בחוץ, ולא היה לנו כוח לרחוץ אותו או לדאוג לו), אבל לדעתי אחד הזרזרים לזחילה של נוריאל היה הכלב. מומלץ מומלץ!

שירי ל

New member
נ-פ-ל-א!! ../images/Emo108.gif

קודם כל, ילדים נורא אוהבים חיות. מעבר לכיף - מהצד החינוכי אני חושבת שזה שעור נורא חשוב לילדים בלקיחת אחריות על מישהו/משהו. זה גם מלמד על עובדות החיים - בעל חיים חי בבית, מזדקן ואפילו מותו (שירחק היום) מלמד אותם משהו. לומדים על כבוד לבעלי החיים. לנו יש חתולה בת 5 בבית, שאמנם מאוד נזהרת מאופיר (כל פעם שהיא מתקרבת עליה היא חוטפת כזו משיכה בשפם שהיא רואה כוכבים ולמרבה הפלא לא מעיזה להחזיר לה!) אבל גם מאוד אוהבת אותה. היא צמודה אליה, ושומרת עליה, היא מאוד מודאגת כשאופיר בוכה ואם אני בחדר השני ישר רצה לקרוא לי!

imale

New member
גם לנו יש ../images/Emo54.gif

והאינטראקציה הראשונה ביניהם, לפני חודשיים בערך, הסתיימה בשריטה קטנה ביד של רומי. המדאיג הוא שהיא לא הציקה לחתול, רק נפנפה בידיים בהתלהבות, והוא כנראה חש מאויים ושרט. לכן בינתיים אני מקפידה לשמור על מרחק ביניהם, ותמיד בהשגחתי. החתול שלי הוא לא מאלו שיסבלו משיכות בשפם ובאזניים בשקט. או שהוא קם והולך, או שהוא שורט. אני כבר רגילה, חטפתי די הרבה ממנו - ואני פשוט נמנעת מלהציק, אבל רומי תצטרך ללמוד את זה
לאחותי ולהורים שלי יש כלבים, ורומי מרותקת אליהם... ותמיד מתלהבת לראות אותם. גם מהחתול שלנו היא מתלהבת, והוא תמיד משמח אותה - אבל כמו שציינתי אני לא מאפשרת מגע ישיר. ואם מכל זה לא ברור אם אני בעד או נגד: בעד בעד בעד. אני חושבת שחיות זה דבר מופלא לילדים, ואני שמחה מאוד שלרומי יש חיות בחיים היומיומיים שלה.

imale

New member
מדליקות ../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

גם לנו יש תמונה: רומי עם הכלב של אחותי

mom&shaked

New member
איזה תמונות ../images/Emo107.gif מדליקות

אני
מקנאה... אני גדלתי עם שני כלבים מקסימים ומדהימים. לצערי הרב אין לנו היום כלב מכיוון שאנחנו חיים בחו"ל וב 99% מהבניינים כאן חוזה השכירות אוסר להכניס חיות .... אז נכון לעכשיו אין לנו
, אני מקווה שכשנחזור לארץ יהיה לנו

_גלית_

New member
אצלנו גר בלוז ה../images/Emo108.gif

בהתחלה שמרתי עליו כל הזמן, אבל עכשיו אני יודעת שאין סיכוי שהוא יתקרב לתומר, הוא מפחד ממנו...
. עד שתומר היה בן שלושה חודשים, ישנו כולנו במיטה ביחד, כשבלוז מקפיד בצייתנות לישון ליד הרגליים שלנו ולא מעיז להתקרב לצד של תומר. באופן כללי הם די מתעלמים אחד מהשני בינתיים, אולי רק בימים האחרונים תומר התחיל לעקוב אחריו עם הראש... אני מקווה שזו תחילתה של ידידות מופלאה
.

למעלה