שבוע חדש, קדימה לעבודה

the new L

New member
שבוע חדש, קדימה לעבודה ../images/Emo88.gif

בתוכניות שלי היום - לכתוב לכתוב לכתוב. מה איתכם?

מרחף1

New member
אני מנחה שני סטודנטי קיץ

וזה צפוי לקחת לי זמן. חוצמזה: * לחכות עד שיגיעו הערות על התיזה. * לטפל בטופס טיולים לפני הגשת התיזה. * לכתוב Letter of Intent להצעת מחקר שאנחנו רוצים להגיש. * להתחיל לסגור את נושא הפוסט.

I Was Hoping

New member
גם אצלי

לכתוב לכתוב לכתוב. לפחות להכין ראשי פרקים מסודרים שבאמצע אוכל להכניס חומר. לכתוב קווי מחשבה בגדול בכל תת-פרק. להתקדם כמה שיותר עם טופס ההרשמה ומטלותיו הבלתי נגמרות. להתרכז. זה הכי חשוב... שבוע טוב ומוצלח לכולם

מעיןבר

New member
לכתוב אמרת?

אכן, לכתוב... אז מה היה לנו? קראתי בשבוע שעבר שני מאמרים (ותודה ל"ארומה" ולויצ"ו שהביאוני עד הלום) ואני סופסופ, אחרי חודשים ארוכים של "יובש" שופעת רעיונות להמשך המחקר שמה שנותר עכשיו הוא להעלותם על הכתב. חוצמזה, פתחתי גם את קבצי האקסל ואני צריכה להתחיל לבנות מאמר חדש (הקודם התקבל סופית בשישי
) בתקווה שבקרוב יהיו כבר שני פרסומים מהניסוי הראשון שלהדוקטורט. בדרך אני מנסה לסדר טיפה את הבית ולגנוב לעצמי דקות חסד כגון תספורת שנמצאת בתכנון... כל זה כשאני עייפה אבל איכשהו לא מגיעה לנוח
. נראה לי שהעייפות הזאת צפויה להיות מנת חלקי בשנים הקרובות

Unicorn98

New member
מזל טוב על קבלת המאמר! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מישהו מנהל מעקב אחרי המאמרים ש"יצאו" מהפורום הזה?

NorthernStar

New member
הסמסטר נפתח מחר

והשיעור הראשון שלי הוא ערבית, כך שהיום, בדיוק כמו אתמול - מרתון חזרה על החומר משנה שעברה, דקדוק, קריאה, כתיבה. אני כמעט בטוחה שהמטלה הראשונה תהיה לכתוב essay, וכדאי מאוד שלא יהיו לי פאדיחות. אולי אני אספיק היום לכתוב essay נסיוני של כמה עמודים רק כדי לוודא שלא שכחתי כלום מאז אפריל. וחוץ מזה, הדדליין של האפליקיישן לaward החשוב שאולי הזכרתי (ושלכבודו אני עמלה על הפרופוזל כבר כמה שבועות) נקבע ל23 בחודש, שזה מוקדם מאוד, וגם גיליתי שאני חייבת להגיש אפליקיישן לעוד award עד ה30.

rony219

New member
חוזרת לתלם...

חוזרת לתלם... לא מבחינת העבודה (השתדלתי לא לעזוב את התלם
אלא מבחינת הפורום, שבראש שלי הוא עדיין קומונה שבה כותבים מטלות יומיות ולא שבועיות...) בכל מקרה, לא יודעת אם יש כאן עוד אנשים שזוכרים אותי, אז לפרוטוקול - אני דוקטורנטית בפסיכולוגיה חברתית, לקראת סיום (בלי עין הרע), ונראה לי שזהו לשלב זה. היעדים שלי לשבוע הזה היו/הינן:
לסיים פרוייקט טבלאות
לסיים 7 דיסקים של פרוייקט אחר (מתוך 51
)
להשיג נבדקים להרצה שבוע הבא
לסיים כתיבה של מבחן
לבדוק 8 עבודות (מתוך 17...)
לארגן עניינים שקשורים לכנס עתידי
לבחור עוזרי מחקר לשנה הבאה נראה לי שזהו לבנתיים, בהצלחה לכולם! R |

למעלה