שבוע חדש - קיטור חדש

queen helen

New member
שבוע חדש - קיטור חדש

לא הייתי בטוחה, אבל עכשיו אני כן: בעבודה אני צריכה מדי פעם לדבר בטלפון עם מישהוא מחברה אחרת, עכשיו אני משוכנעת לגמרי שהוא מפלרטט איתי! לא רק שאין לי חוש מינימלי לשיחת פלירט, אבל גם ממש לא בא לי לנהל אותן, ומצד שני - אני מנומסת מיד כדי לדחות אותו על הסף. מרגיז מרגיז מרגיייייייייייייייייייייייייייייז!!!
חוצמזה - שיהיה שבוע טוב וקריר!

או לפחות להזכיר בחצי מילה

שבעוד כמה ימים את (הלן) והחבר חוגגים שנה ביחד. גם חבר וגם קבוע.

Xylophone

New member
אל תעני על שאלות אישיות

אפילו לא איפה את גרה ומה את עושה בחיים. כלום! תעני לו על כול דבר בחוסר עניין, סנוביות קרירות ואדישות.

gabriel1349

New member
אולי הוא מפלרטט עם כולן

יש סוג מסויים של בני אדם מוזרים לגמרי שזה חלק מהתנהגות רגילה שלהם ומהאופי שלהם. כל עוד זה רק דרך הטלפון , אני לא חושב שיש לך ממה לדאוג או להיות מוטרדת. בשיחת פלירט אל תשתפי פעולה, תעשי רק מה שקשור לעבודה , את יכולה אפילו להעיר לתשומת ליבו שיש לך הרבה עבודה ואין לך זמן לפיטפוטים מעבר לדברים הקשורים לעבודה.

queen helen

New member
אני מניחה שעם כולן

בכל מקרה - אני הבן אדם הכי פחות אסרטיבי בעולם, וגם כמו טיפשה אמרתי שאני לא נשואה. טיפשה טיפשה טיפשה!!!!!!!! יכול להיות שאני אפגש איתו (לצרכי עבודה). ברור שלא יקרה כלום, אבל זאת סיטואציה לא הכי נעימה...

p019

New member
האמת - אני לא בעד לשקר

לא כי יש משהו מוסרי נגד זה, או משהו נגד שקר לבן, רק שבמקרה שלי אני מעמינה שזה יחזור אלי כמו בומרנג
. אולי כדי פשוט להיות קרירה איתו והוא יפסיק, או להתעלם מהפלירטוטים שלו.

למעלה