שבוע חדש - ראשון, מה לבשתן? השבוע לשמחתי אני כאן רוזי
R Rosie52 New member 18/9/16 #3 אוהבת מאוד אוהבת את החולצה והפרינט, אוהבת את החצאית שהיא מושלמת לך, אוהבת את הסנדלים, אוהבת את השילוב כולו, אוהבת את החיוך ואת הפוזה לצילום, ובכלל אוהבת'ותך רוזי
אוהבת מאוד אוהבת את החולצה והפרינט, אוהבת את החצאית שהיא מושלמת לך, אוהבת את הסנדלים, אוהבת את השילוב כולו, אוהבת את החיוך ואת הפוזה לצילום, ובכלל אוהבת'ותך רוזי
S shmickey New member 18/9/16 #5 חחחחח, מה נסגר איתך אישה? את מתגעגעת לימים בהם הייתי מצטלמת באמבטיה? או שאת עושה תרגילי ספורט בזמן הצילומים?   הלבוש יפה מאוד, גם במצב מאוזן וגם כשאת מטפסת על הכיור
חחחחח, מה נסגר איתך אישה? את מתגעגעת לימים בהם הייתי מצטלמת באמבטיה? או שאת עושה תרגילי ספורט בזמן הצילומים?   הלבוש יפה מאוד, גם במצב מאוזן וגם כשאת מטפסת על הכיור
H Happy Goth New member 18/9/16 #7 קצת משעמם לי כל בוקר אותה פוזה? משעמםםםםם אז הבוקר חשבתי ANTM  
א אייבורי New member 18/9/16 #13 הכי פועלת יעילה   גם חתיכית, גם מצטלמת וגם עושה ספורט בזמן הפיפי.  
H Happy Goth New member 18/9/16 #8 אמש במכרז הסודי בערוץ הקניות המגישה (אמא של נועם פרוסט, זאתי מהקמפיין החדש של הוניגמן) נעלה נעליים כאלה וחשבתי עליך! לא מבינה מה סתמי פה....אז סתמי ת'פה מחכה לבואן של חולצות המחשוף....חסרה פה קצת חשיפה
אמש במכרז הסודי בערוץ הקניות המגישה (אמא של נועם פרוסט, זאתי מהקמפיין החדש של הוניגמן) נעלה נעליים כאלה וחשבתי עליך! לא מבינה מה סתמי פה....אז סתמי ת'פה מחכה לבואן של חולצות המחשוף....חסרה פה קצת חשיפה
S shmickey New member 18/9/16 #9 חחחח, המכרז הסודי יש כמה וכמה בדרך, אם רק דואר ישראל יואיל בטובו להביא לי אותן
R Rosie52 New member 18/9/16 #11 מתי את מספיקה לראות טלוויזיה ועוד את המכרז הסודי שמעולם לא שמעתי עליו רוזי
R Rosie52 New member 18/9/16 #10 נשבעת לך שאצלך אין אף פעם לוק סתמי טוב נו רק בחלוק המקלחת הג'ינס בול עלייך ואפילו את צבע הירוק בקבוק הצלחתי לראות (בתמונת התקריב). קז'ואל כייפי לגמרי. חולצת החצי חצי (שלושת'רבעי פסים ורבע חלקה) כל כך נהדרת והשרשרת ששילבת מוסיפה המון. רוזי
נשבעת לך שאצלך אין אף פעם לוק סתמי טוב נו רק בחלוק המקלחת הג'ינס בול עלייך ואפילו את צבע הירוק בקבוק הצלחתי לראות (בתמונת התקריב). קז'ואל כייפי לגמרי. חולצת החצי חצי (שלושת'רבעי פסים ורבע חלקה) כל כך נהדרת והשרשרת ששילבת מוסיפה המון. רוזי
א אייבורי New member 18/9/16 #12 בחי לקח לי כמה שניות להבין   למה את אומרת לעצמך סתמי !   <הלכתי לשתוק עד שאתעורר>
ל לי וולף New member 19/9/16 #19 מה סתמי בזה?!? אחלה לוק שמשלב קלאסיקות לטוטאל לוק COOL. לא סתמי בספר שלי...