שבוע חדש, שיהיה שבוע טוב

שרון123

New member
שבוע חדש, שיהיה שבוע טוב

ראיתם בחדשות על התאונה בבית שמש? כל פעם שאני רואה דברים כאלה, הלב מתרסק עם עוד משפחות שיצטרכו לחיות(אם אפשר לקרוא לזה חיים) עם הכאב שלנו. ומצד שני, ראיתם את משחק הטניס אתמול? היה יפה והכי חשוב
ניצחנו!
אנחנו נהנים מהחופש הגדול, ומכך שאין שיעורי בית, ואפשר קצת לנוח מהלחץ של ביה"ס. הילדים מתוקים במיוחד. האזכרה מתחילה להתקרב (21.8) ואנחנו צריכים להתחיל לחשוב מה לעשות, ואיך לציין. לא מעט מתקשרים לשאול אותנו מתי נעשה את האזכרה, כדי לתכן את החופשות שלהם. החלטנו לעשות את האזכרה בתאריך הלועזי, זה התאריך שמדבר אלינו.

eaz1514

New member
../images/Emo95.gif לא היה לי משהו ראוי לציון עד הבקר

עכשו הודיעו לי שבת אחי ילדה בן בכור, נין 3 לאמא. אני כך כך מתרגשת................... יום טוב לכולם אילנה אמא של רונן

koval10

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo140.gif

חדשות טובות על הבקר! איזה יופי שלאמא שלך כבר יש נינים! האחיין הבכור שלי כבר בן 27, נשוי ואמא שלי עוד מחכה לנין ראשון.... אבל שניהם לומדים ועובדים ואין זמן, נראה לי שעוד לא הגיע הזמן. אבל צריך חצאת מהמעגל הזה של "אין זמן" ? אז את הולכת לבקר?

יפית מן

New member
מזל טוב,מזל טוב לאילנה-לה האחת והיחידה

אילנה-לה רק עכשיו ראיתי את הודעתך הרבה מזל טוב יהי רצון שיגדלוהו לתורה,לחופה,ולמעשים טובים וגידול קל ובקרוב בעיתו ובזמנו אצלכם שמחות בלב שמח אוהבתותך יפית

eaz1514

New member
אמן אמן, תודה על הברכות, כן אנה בעוד שבוע

ב"ה ברית אני אתחפש, חצאית ארוכה, חולצה סגורה מהסנטר עד האצבעות, גרביונים
וכובע
ונגיע לברית כנראה בבית"ר עילית.
אמא זכתה כבר ל -2 נינים מבתו הבכורה של אחי (וה-3 בדרך) מבתו היותר צעירה זה הנין הראשון. אני מתפללת (כן לפעמים זה קורה לי) שאמא תשכה לנין גם מהצד שלי
אמן על כולנו רק בשורות טובות. אוהבת את כולכם
אילנה אמא של רונן

שרון123

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

כן ירבו שמחות במחוזותינו

eaz1514

New member
תודה לכולם, רק בשורות טובות ../images/Emo140.gif

בעיקר לאנה, אני כל הזמן חושבת עליה ועל דניאל
היא צריכה את האנרגיה של כולנו כרגע. אילנה אמא של רונן

חיה אש

New member
התאונות האלה מחזירות אותי

אחורה כמה נורא! גם אצלנו האזכרה מאוד מאוד קרובה..ב-23.7. ואני כבר רוצה להיות אחרי... התאריך הלועזי יוצא בשבת ואילו העברי יוצא ב 21.7 ...החלטנו לעשות אזכרה שתהיה נוחה לחברים מהצבא שבאים מהצפון הרחוק וצריכים עוד לחזור לביתם כל אחד בקצה אחר בארץ.

גל213

New member
חיה

גם אצלי כל תאונה מחזירה אותי. היום הסתיים המשפט לנהג שדרס את מור שלי,בגלל שהוא נהג צעיר בן 19 וללא עברות הוא קיבל חצי שנה עבודות שרות ושלילה ל6 שנים. זה כבר לא משנה מה קיבל מור לא יחזור לעולם והוא ימשיך בחייו. גלית

חיה אש

New member
גל...

זה נכון שזה לא יחזיר לנו את ילדינו אבל הורס אותי קלות העונש . צעיר ואין עבירות הרי הוא נוהג אולי שנה וחצי ובתקופה הזו עבר עבירה החמורה ביותר. בשבילי נהג שדרס הוא פשוט רוצח.. בני היה נוסע ברכב שנסע במהירות עצומה (עדיין אין סגירת תיק) למיטב ידיעתי טס ב 170 קמ"ש אותו נהג (שאגב לא בטוח שהוא נהג מתלבטים בינו לבין בחורה...) לא נ הג תחת השפעת אלכוהול ... היה עייף ואולי בכל זאת שתה איזו כוסית קטנה וטס ........לקח איתו עוד שני צעירים (בני ועוד בחורה) לי מאוד חשוב לדעת מי נהג ...לא יכולה להסביר למה כי הרי רוב הסיכויים שהנהג גם נהרג אבל חשוב לי לדעת וחשוב לי שבמידה והנהג כן בחיים (היו ארבעה ברכב) שיקבל עונש בהתאם לעבירה ולחומרה שלה.

גל213

New member
חיה

כל התנהלות של הפרקליטות בזיון אחד גדול,אם במדינה שלנו היו מחמרים עם עונשים המצב בכבישים היה אחרת,בגלל העונשים הקלים יש זלזול בחיי אדם.היה פעם תוכנית בטלויזיה של הורים שאיבדו את בנם בתאונת דרכים,ובכל דיון הם הרגישו שהם קוץ בתחת לפרקליטות,שמבחינת הפרקליטות עדיף שהם לא היו מופעים לדיונים. אני מקווה שבמקרה שלך שיחמירו עם האשם במידה והוא בחיים. גלית

למעלה