שבוע חדש שרשורי כתבת וOFF חדש

Shamy

New member
שבוע חדש שרשורי כתבת וOFF חדש

שיהיה לנו שבוע טוב...

Shamy

New member
אחד מכם מאושר והשני לא? אתם בדרך לגירושין

כתבה מסוימת מאוד תפסה את עיני אתמול , אודות יועצת זוגיות שטענה כאשר אחד מבני הזוג מאושר ואילו השני לא , הדבר יכול ליצור פערים כ"כ גדולים בזוגיות עד לכדי רמה של פירוק החבילה...

מעוניינים להבין למה? או לא מבינים את העניין? בואו לקרוא אתה כתבה - כדי לקרוא את הכתבה יש ללחוץ כאן

Shamy

New member
יום שני - הפכים נמשכים? מסתבר שזה מסובך משחשבנו ..

כשגדלנו אני בטוחה שגם אתה וגם את שמעתם לא פעם שהפכים נמשכים , הספרנית עם האתלט , החנון עם הבחורה היפה (דוגמת פני ולאונרד מהמפץ הגדול ) וכן הלאה...

ובכן מסתבר שהדבר מעט מסובך ממה שחשבנו והדבר לא תמיד עובד ונראה שעל אף שנרצה את השונה הוא חייב להיות בבסיסו דומה לנו ; בתחומי החייים הנחשבים הבטוחים ביותר אצלנו

מעניין? רוצים להבין יותר? לחצו כאן לקריאת הכתבה

אשמח לשמוע את דעתכם על הכתבה ועל העניין..האם הפכים נמשכים זה לזה? או שמא זה ההפך אצלכם ואתם זקוקים למישהו דומה מאוד אליכם? האם אתם חוויתם זוגיות עם מישהו דומה ועם מישהו שונה ומה קסם יותר לכם ולמה?

Shamy

New member
יום שלישי - דייט ראשון לגזור ולשמור !

אז היות ויש לנו לא מעט סינגלים בפורום, אני חיפשתי כתבה עבורכם שתהיה מעט מעניינת

אולי מעט בנאלית עבור חלקכם אבל עדיין תמיד נחמד אולי תקבלו זוית חדשה ופרספקטיבה מעניינת ומרתקת ואולי אפילו רעיונות חדשים ליישום

אז- כתבה עם 10 רעיונות לדייט ראשון נחמד . מעוניינים לקרוא? לחצו כאן כדי לקרוא את הכתבה.

מעוניינים להשתתף בדיון? מה לדעתכם הרעיון הכי מעניין ולא שגרתי לדייט ראשון שהייתם רוצים לעשות או שעשיתם בעבר והיה מוצלח ואתם ממליצים?

Shamy

New member
יום רביעי - מי אמרה אני ולא קיבלה? (אורגזמה נשית) קבלו מדריך

אז הנה כתבה מעניינית שמשכה את עיני

אתר שעלה לאינטרנט ומטרתו - לעזור לרווקים ולכאלו שבזוגיות ולנשים ללמוד כיצד לענג אישה ולגרום לה לאורגזמה. היות וזה נושא שתמיד חמקמק ונסתר מעיני אנשים החלטתי להאיר אותו גם ולתת לו במה

מעוניינים לקרוא את הכתבה ולהגיע לאתר? לחצו כאן

קישור לאתר המדובר לעיל - לחצו כאן להגיע לאתר

למעלה