שבוע חדש - שרשור עבודה

שבוע חדש - שרשור עבודה../images/Emo88.gif

טוב, אז אחרי שסיכמנו את השבוע הקודם, ונחנו את מנוחת השבת (נגיד), הגיעה העת להכריז את הצהרות הכוונות לשבוע המתחיל.... אז אני מתכננת: 1. להספיק סוף סוף לכתוב את ההצעה להרצאה, שאני דוחה ודוחה ודוחה, והדד-ליין מתקרב. 2. לקודד לפחות עוד קובץ אחד 3. להכין שאלות חכמות נוספות לקראת הפגישה עם המנחה שלי, שתהיה פגישת "נו נו נו" על זה שעדיין לא כתבתי כלום 4. לנסות להשיג את הביבליוגרפיה הנדרשת לצורך הכרעה בשאלה מינוחית מרכזית שיש עלי החילוקי דעות עם המנחה. מה אתכם? מי מצטרף לשרשור של השבוע?

NorthernStar

New member
אין בררה

-חייבת להכין את הפרזנטציה לשישי -חייבת להכין את הפרופוזל לדיפנס ליום חמישי -להתחיל לקרוא את המקורות שלי לקראת פרזנטציה פלוס עבודה בסמינר נוסף -לתת גז בבדיקת העבודות. הציונים צריכים להיות אצל המרצה בשבוע הבא.

מממאיה35

New member
היום ../images/Emo88.gif

לסיים לעבוד על כל הנתונים שלי סטטיסטית וגרפית, לקראת מחר - פגישה עם המנחה שלי <המנחה שלי יצר "נוהל" - הוא נפגש עם כל הסטו' בקבוצה כל יום שני, מקדיש לכל אחד חצי שעה (או יותר). תכלס עם כל זה שזה "תיק" - גיליתי שזה מדרבן אותי ומקדם אותי מהר יותר ממדיניות "דלת פתוחה תבואי מתי שאת רוצה">. שני-שלישי- "שרופים" על הכנת מערך שעור לתרגול והעברה שלו רביעי-חמישי - המשך עבודה על הנתונים. אאל"ט, השבוע אני מעמידה בדיקה ניסויית אחרונה בפרק הזה של הדוק' שלי. ברקע - ניתוח תוצאות השנה האחורנה וסיכום שלהן <ניתחתי וסיכמתי לפרקים, צריך לעשות אינטגרציה> ככה שלא אצטרך יותר לגעת בהן ו-- לשבת לכתוב - מאמר ואבסטקרט לכנס. ~שבוע טוב~

Gali112

New member
מצטרפת גם

1. סיום מאמר שתקוע אצלי כבר כמעט 4 שנים (!). ישבתי ביום שישי עם המנחה שלי לשעבר והסכמנו שצריך רק לשפץ את הדיון 2. סקר ספרות למחקר שאני עושה בעבודה שלי 3. סקר ספרות להצעת מחקר 4. הכנת סדנא בת 4 שעות לתוכנית מצויינים של בני נוער (לעוד 10 ימים) 5. רוויו לכנס - צריכה לסיים עד מחר שבוע פורה לכולם!

משוש30

New member
../images/Emo88.gif לסיים לקרא ולסכם את הספר

לסיים את ההרצאה והמצגת לכנס
להשיג את הטפסים למלגה לפוסט
להיפגש עם האנשים בנוגע לכנס
אם ישאר זמן להתחיל את הפרק השלישי...

מעיןבר

New member
../images/Emo88.gif גם אני

1. לסיים את הפרופוזל עד 12:00. 2. לסיים לערוך את המאמר. 3. לסיים תהליך במעבדה שהחל לפני שבועיים ונתקע...

I Was Hoping

New member
אין מנוחה ליגע

1. לסיים לתקן CV באנגלית 2. לסיים הגהה על דוגמת הכתיבה שלי לאפליקיישן לדוק' 3. לחשוב ולתכנן עוד לפחות שתי פסקות לסטייטמנט של האפליקיישן 4. לקצר את הצעת המחקר שלי עבור מועמדות לפרס מיד ושם 5. זה לא יקרה השבוע, אבל מותר לחלום: לחזור לתזה.

בשעה טובה ומוצלחת

אני מתכוון לשלוח את ערכות ההרשמה לשתי אונ' בחו"ל: אוקספורד וסנט אנדרוז. הכל כבר מוכן, ועברתי על כל דבר פעמיים, שלוש, ארבע ואפילו חמש פעמים רק ליתר בטחון. חבר טוב שלי התלוצץ איתי בעבר ואמר לי, שבמקומות כמו אוקספורד וקיימברידג' מתייחסים לערכת ההרשמה כאל כלי לסינון ראשוני. אני יודע שהוא התלוצץ, אבל אני לקחתי את זה מאוד ברצינות, ובדקתי עצמי (וגם שלחתי לאנשים שאנגלית זו שפת אימם שיבדקו אותי...) על כל צעד ושעל. השבוע יהיה לי שבוע נטול תיזה, כי המנחה שלי חזר לאחרונה מחו"ל וישר קיבל ממני בסביבות ה-50 עמ' לקרוא. עד שלא אקבל את ה-IMPRIMATUS שלו, אין לי יותר מדי מה לעשות, אולי קצת לקרוא ולסכם. בחודש האחרון יצא לי כבר לטמטם את את המנחים הפוטנציאלים בכל מני שאלות די דביליות. ("אני חולה סכרת. לציין זאת בסעיף ה-DISABILITIES?" או למשל "כתוב שצריך לספק עבודה בת 5000 מילים. אם אשלח לכם 6500 זה בסדר?" או גם "איך אני מנסח את תכנית הצעת המחקר? לצרף ביבליוגראפיה?") בהתחלה זה לא היה נעים, אבל התרגלתי. אין מה להגיד, האדיבות של הבריטים באמת יוצאת דופן!
זהו. עכשיו זה נגמר. מקווה שהם יראו את הטפסים ויראו בי מועמד ראוי. דאנטה

גם אני מצטרפת לאלו שצריכים להגביר את הקצב

עשיתי לעצמי טבלה יפה של מה אני צריכה לעשות לפי תאריכים - בינתיים אני עובדת, אבל איכשהוא לא בדיוק לפי התוכנית - לא אידיאלי, אבל אני מקווה שלקראת סופשבוע יהיה לי יותר ברור מה המצב ואני אעדכן את הטבלה.

עד מחר אני מסיימת את בחינת הבית בסטטיסטיקה.

בי נשבעתי. אח"כ שפצורים אחרונים למאמר לסמינריון המחלקתי. ואח"כ אני משנסת מותניים ומתיישבת לכתוב את המאמר לכנס (דד ליין - 15 בדצמבר) ואבסטרקט שחייב להשלח עד סוף השבוע. את כל אלה אני חייבת לסיים עד יום רביעי. ואז - חופשת חג ההודיה, 4 ימים של ילדים, אורחים ו....בלי לימודים.

זוועת אלוהים חיה

וטרם הסתיים - אני מחכה להבהרה במייל מהמרצה לגבי שאלה אחת. מעבר לעובדה שסטטיסטיקה זה איכס אחד גדול, כפול ומכופל, הדרישות מאיתנו בקורס הזה (לפתח מודלים, למשל) מוגזמות וגם לא ממש רלוונטיות לעבודת המחקר שרוב הסטודנטים (נדמה לי שרובם המוחלט דוקטורנטים, אולי יש איזה מסטרנט פה ושם) יעשו בהמשך חייהם. יאמר לזכות המרצה שהוא לפחות נחמד. גם זה משהו.

מאי261

New member
../images/Emo122.gif מצטרפת

אחרי כמה ימים של אשפוז עם בתי הקטנה עקב התקף אסטמה חריף במיוחד, אני מתחילה סוף סוף לחזור לשגרה. מקווה להספיק לעבוד השבוע - חייבת להמשיך לאסוף נתונים (זה מתקדם מאד בעצלתיים) וחוץ מזה לכתוב דו"ח תקופתי על מעשיי עד כה עבור הקרן שמממנת אותי השנה. חוץ מזה כמה פרוייקטים קטנים בעבודה שנדחו עקב האשפוז... בקיצור ממש רוצה לעבוד מקווה שיתאפשר לי!

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif מבינה אותך לגמרי

גם אני בשבוע שעבר לא עבדתי בגלל מחלה ואשפוז (אצלינו דלקת קרום המח
) וכל כך שמחה לחזור לשגרה ה"משעממת" השבוע. מקווה שהקטנהמרגישה טוב יותר (חורף זה נאחס לכל ענייני מחלות ריאה
) ושבאמת תצליחי להדביק את הפער.

מאי261

New member
../images/Emo24.gif מקווה שאתם בטוב

אין ספק, חוויות כאלה שמות את הדברים בפרופורציה. (לפחות עד שמספיקים לשכוח..)

d a p h n a

New member
אצלי

1. לסיים את הקריאה באופן סופי 2. לסיים לבדוק עבודות 3. לכתוב איזה מסמך מעצבן למחלקה שלי 4. להתחיל לעבור על הסיכומים שלי לקראת הבחינות.

למעלה