שבוע חדש!

שבוע חדש!

טוב, מתחיל שבוע חדש

עבר עליי שבוע זוועתי. כאבה לי הרגל הפגועה. .ו.. לצערי הצטרפה אליה הרגל הטובה! אוף. כוא ב לי.
ואסור לי משככי כאבים מכל סוג שהוא, כי כל אחד מהם גורם לי לפגיעה במערכות אחרות בגוף.

מקווה שהשבוע הזה יהיה יותר טוב.

מה שכן, הכנתי לשבת עוגה כושית וגלידת חלבה! היה מעולה
יש דברים שיכולים להעלות חיוך על הפנים ממש מהר!

מה אצלכם? מה צפוי השבוע?

annabell Lee

New member
לא יותר מדי

לא חושבת שכתבתי כאן, אבל היתה לי אפיזודה כאב די קשה החל מיום ה' שעבר. לא הצלחתי לעמוד על הרגל השמאלית כאב חזק שהקרין מגב תחתון עד לקצות האצבעות. הכי מפחיד היה שזה לא היה תנועתי. פחדתי ממש ללכת לרופא, הייתי בטוחה שקרה עוד משהו לגב..זה באותו מיקום ידוע איפה שהאנדו' יושב לי אבל פחדתי שקרה שם משהו. לא יכולתי לזוז בשך 3-4 ימים.

בסוף הלכתי לרופא. בדיקה מדוקדקת הראתה שאין איזה פריצת דיסק או משהו יוצא דופן. להיפך, הוא ממש קיפל אותי לכל הכיוונים ולא הרגשתי את הכאב בתנועה. אמר שאם זה היה קשור לגב אני הייתי צווחת עכשיו.

מסתבר שזה התקף פיברומיאלגיה. אובחנתי לפני כמה שנים אבל לא ידעתי שזה יכול כל כך לכאוב, בייחוד שזה קרה בבת אחת. עכשיו מחכה ליום שני הבא לבדיקה אצל נוירולוג/רמאוטולוג שימצא משהו ירגיע את הכאב.

annabell Lee

New member
פתאום קלטתי שכתבתי בכותרת

"לא יותר מדי". אצל אנשים "נורמלים" זה היה המון.

מזל שאפשר להתלונן כאן בלי להרגיש (תסלחו לי על המילה), דפוקים לגמרי.

kikona126

New member
אמממ..

מחזור בדרך! (לפי ההתכווצויות בבטן)
לאימון של הים לא הלכתי. לאימון של מחר אני אלך, ברביעי בדיקות ספורט (ורישום לליגת חופים) אחרי זה אימון בחוף. חמישי מפגש בנות אנדו. שישי, כבר איו לי אימונים יותר בשישי אז ניראה... ושבת קצת חוף לא יזיק

גלית 1967

New member
כבר אמצע השבוע וטוב שכך =היום היתי

אצל האורטופד -ןכומבן שלא יכולתי להתאפק ופרצתי בבכי אצלו-מה גם אחרי חצי לילה לבן אתמול=שלוש העתוררויות שזה קימה מהמיטה ולפחות חצי שעה של מחוץ למיטה.
שלח אותי לCT וEMG {מתה מפחד}.
וצייד אותי בסם חדש בשם טרגין.
לקחתי אחד של 10 מ"ג לפני שעתיים =אמר שאני יכולה להגיע עד 40
אדע מה קורה ואם הוא משפיע רק שכנס למיטה
ממש אבל ממש מקווה שיעזור-אני מתה ללכת לים בשישי חסר לי.

גלית

אני כל כך מבינה אותך.
טרגין הוא באמת סוג של סם, הוא שיי ך למשפחת האופיאטים, והוא דומה בהרכב שלו לאוקסיקונטין. הוא אמור לעזור, אלב יש לו פוטנציאל להיות קצת מרדים וקצת מערפל.

מתי צפויות להיות הבדיוקת?

(עשית כבר פעם EMG? )

איך את היום?
יש מצב לים?

גלית 1967

New member
אז ככה הלילה הראשון היה קל יותר

אבל היום כמו מסטולית-ככה גם חמישי-לא הלכתי לעבודה ואפשר לומר שרוב היום ישנתי-אבל גם לקחת בלילה שבין רביעי לחמישי שלושה כדורים.
מה שהכל את העיניין שלא היתי צריכה להיות חצי שעה ארבעים דקות מחוץ למיטה אלא הספיקה 15 שעה.
אתמול לקחתי אחד ב8 בערב ועוד אחד באיזה שש בבוקר ועבר לילה לא רע

אי אם ג'י עוד לא עשיתי מתחילה עם סי טי ונראה.

לים לצערי עוד לא הלכתי -אבל את הקניון חרשתי

מתי שיעור סריגה?

גלית 1967

New member
היתי ממוקדת מטרה-ביוטיקר ארוחת בוקר

ופילס
אם ביום שישי הזה גם לא יהיה ים-יהיה שוק ראש העין.

למעלה