שבוע חדש -
TOPIC חדש (אוף טופיק)

Shamy

New member
שבוע חדש -
TOPIC חדש (אוף טופיק)

פה משרשרים כל יום בהתאמה דברים שלא קשורים דווקא לבינו ובינה אלא דברים יותר חברתיים, השגים, דברים מעניינים שקראתם היום ואתם רוצים לשתף. הגיג מסוים שחשבתם עליו או סתם סרטון יוטיוב לרומם את הרוח (לכל אלה מבינינו שנכנסים לפורום פעם ביום באמצע העבודה או עם הקפה כדי להעלאות חיוך קטן על השפתיים לחצי שנייה ביום כאוטי)

החוקים היחידים לשרשור זה
1.לא טרוליזם בבקשה ובהתאמה לחוקי ההתנהגות בפורום
2.שרשור בהתאם

Shamy

New member
יום א- 31.1.16
יאללה בלאגן תחילת השבוע /שביזות יום א

Shamy

New member
"גמרנו ביחד" ועוד שקרים שנשים מספרות ולא ידעתם!

בכתבה מעניינת שהתפרסמה במהלך הסופ"ש באתר YNET בפורטל היחסים , כתבה אודות שקרים שנשים מספרות במיטה ולחברותיהן מתגלים מספר דברים מעניינים כמו העובדה שנשים אומרות שגמרו ביחד עם בן זוגם/ בת זוגם ועוד שקרים מעניינים

רוצים לקרוא?...לחצו כאן לקריאת הכתבה
יש עוד שקרים שלכם שאתם רוצים /רוצות לשתף ופחדתם לעשות כן? (פה הבמה אנונימית אז מותר)

ELLA1992

New member
יש שם סעיף

על כך שאנחנו מפנטזות גם על גברים אחרים ולא רק על בן הזוג.
עם זה אני לא מסכימה, כלומר, אין לי שום בעיה עם זה, אפשר לפנטז על אחרים, אבל אני באופן אישי לא מצליחה, כשיש לי בן זוג אז רק עליו אני מפנטזת. וניסיתי לגוון , פשוט לא הולך :D
כנראה שזה מין קטע כזה אצלי

Shamy

New member
אז את מיוחדת במינה

וכנראה במיעוט אבל מיעוט טוב..! זה דווקא טוב נראה לי

ELLA1992

New member
חברות שלי חושבות שאני "מתייפייפת" ו"מצטדקת"

אבל לא ...אני באמת לא מסוגלת לפנטז על סקס עם מישהו אחר
כשיש לי חבר, גם אם אני מנסה, הדמיון מחזיר אותי אליו
והכי מצחיק זה שאני מכירה גם כמה גברים (שיש להן חברות) והם אמרו לי את אותו הדבר, אולי הם סתם מתייפייפים אבל אולי הם כנים, אין לדעת
הם אמרו שהם כן צופים בפורנו, אבל הפנטזיה עצמה כוללת את בת הזוג
זה כיף לשמוע שעוד יש דברים כאלה
לא שזה רע כשזה הפוך

Shamy

New member
סרטון היוטיוב המצחיק היומי

זוגות אסייתים מול זוגות מערביים...אני לא כ"כ מבינה הרבה בזוגות אסייתים אבל אני מבינה איך מערביים מתנהגים וזה עדיין משעשע אותי מאוד...

סביר להניח שזה גזעני אבל נועד רק להצחיק אז לא לקחת ברצינות בבקשה

יש לכם גם סרטונים על בינו לבינה מצחיקים מהיוטיוב ? בואו לשרשר לפה

Shamy

New member
יום ב' - 1.2.16

דברים שלאו דווקא קשורים בינו לבינה שרשרו לפה בבקשה

שיהיה לנו יום נעים ומוצלח בעבודה

Shamy

New member
רחבה מעורבת בכותל

אז נראה שימי אחרית הימים הגיעו , אני לא יודעת מי מביניכם קרא אתמול או היום עיתון אבל נראה כי הוציאו חוק בכנסת לפיו תוך שנה תהיה רחבה בכותל מעורבת , גם לנשים וגברים ביחד וזאת עבור הדתיים ודתיות רפורמים.

הארץ מתקוממת חלקנו בעד חלקנו נגד. מה אתם ולמה? (בעד ? נגד?)

מי שמעוניין לקרוא את המשך הכתבה -נא ללחוץ כאן

וכהערת אגב , בחייכם האישיים גם לנשים וגם לגברים , באילו תחומים ומתי נתקלתם במצבים בהם רציתם שוויון בין גברים ונשים וקיבלתם או לא קיבלתם ואתם רוצים? ולמה זה חשוב בעיניכם?

דוגמה אישית - אני בתחביביי הרבים לוחמת באמנויות לחימה בזירות מעורבות , לא פעם ולא פעמיים החברה מסתכלת על זה בעין עקומה אבל בעיניי זה דווקא חשוב וטוב שיש שוויון כמעט מלא (בכל זאת מי ששוקל 100 ק"ג לא יכול לקפוץ לי על הגב ולהכניע אותי תחת המשקל כי אז אני כנראה אשבור חוליה או שתיים בגב)

בנוגע לרחבה מעורבת , למי שמכיר אותי יודע שאני פמינסטית -זה לא סוד.אני בעד רחבה מעורבת , אני חושבת שזה יפה שבכלל נותנים מקום יותר "אזרחי" למוסד דתי ובעיניי זה מעין נקודה היסטורית חשובה לציון. בואו לשתף את דעתכם.

Shamy

New member
שרשור יוטיוב יומי -יום ב 1.2.16

אז לא קשור בינו לבינה אבל היות ואני גם מהבחורות האלה "שתמיד רעבות" אז אני מצרפת לכם שני סרטונים מאוד משעשעים שמצאתי ביוטיוב

שרשרו גם אתם..האם גם אתם תמיד רעבים? או שאולי אתם במעין מאבק סמוי אחר שתרצו לשתף אותנו?

ELLA1992

New member
אני גם תמיד רעבה! זה פשוט בלתי נסבל

עם בן הזוג האחרון שלי זה בכלל בא לידי ביטוי והיה בולט
הייתי רעבה יותר ממנו, בתדירות יותר גבוהה, הייתי מחסלת יותר ממנו
וזה כל כך מביך חחחחחחחח

Shamy

New member
יאפ גם אני כזו

הכי הצחיק אותי בסרטון..למה את בוכה? אני רוצה מקנאגטס!!... זה הזכיר לי את עצמי..כשאני רעבה אני בלתי נסבלת ככה..גם הבן זוג כזה..כל פעם שאחד מאתנו עצבני וכועס אז אנחנו כזה..אתה רעב מה?...?? קורע מצחוק

ELLA1992

New member
זה מצוין ששניכם זהים מהבחינה הזו!

אצלי זה לא היה ככה, משום מה כל מי שיצאתי איתו לא ממש אהב לאכול. מוזר, לא מאפיין גברים בדר"כ. אני הייתי הגבר? חחחחחחחחחח

Shamy

New member
"השתנות המראה" של איילת זורר

אז מי שקרא ומי שמודע ומי שלא - איילת זורר בת ה46, פוטרה מתפקידה כפרזנטורית של חברת האופנה GOLBARY מזה 11 עונות , לאחר שעברה ניתוח והייתה כשירה לחזור לעבודה משום שהמנכ"ל טען כי "המראה שלה השתנה לרעה" (מילים יפות ל-הזדקנה)
אותה הדוגמנית לעיל החליטה לפתוח תביעה כנגד החברה וכעת הם מחכים למשפט.
בחוזה של אותה דוגמנית נטען כי אם תחליט להכנס להריון או תשנה את המראה שלה החברה רשאית לפטר את הגברת לראות עיניה. במקומה הכניסו את הדוגמנית אסתי גינזבורג בת ה25.
רוצים לקרוא את הכתבה? לחצו כאן

באופן אישי אני לא יכולה שלא קצת למחות , לא בגלל שזה עולם האופנה והחוקים שם הם כמו בג'ונגל ; לו רק בגלל העובדה שהרשת ובגדיה מכוונים מראש לקהל גילאים של 35+ (אין שם בגדים שילדה בת 25 תלבש אני מתנצלת מראש אסתי)
הדבר הזה יוצר סוג של מעין בלבול גדול עבור אותן נשים שלרב לא יהיו במידה 36 או אפילו 38 וצריכים להסתכל ולקחת דוגמה מדוגמנית צעירה בת 25 שבמידה 36 אחרי לידה...

מה דעתכם על העניין? איך בחירה כזו משפיעה עליכם? והאם אי פעם חשתן שהחברה לוחצת עליכם להכנס למידות לא ראליות או איך אתן מרגישות כשאתן רואות שפרזנטורית של חברת בגדים היא בגודל מיניאטורי ואין סיכוי שתכנסו למידות של החברה?

כל העניין מאוד מרגיז אותי...

מילא אם היה מדובר ברשת אופנה שמיועדת לצעירות אז הבחירה בדוגמנית השנייה הייתה מובנת אבל מדובר ברשת שמיועדת לגילאים מבוגרים יותר ולשים את אסתי בתור הדוגמנית שמייצגת את הרשת זה די גורם לכך שלא משנה מה תלבשי- את בחיים לא תיראי כמוה
וזה מתסכל לקונה...
&nbsp
אני אף פעם לא הייתי שמנה , אפילו לא מלאה...
אבל עכשיו עם הטיפולים וכו', הגוף שלי מאוד השתנה, הבטן שלי התמלאה (כמות הפעמים שאני נשאלת אם אני בהריון מאוד גדולה
) וכן- כבר לא נכנסת בקלות למידה 36, אפילו לא למידה 38 לפעמים וכן זה היה מדכא אותי ללכת לחנות שמיועדת לנשים עם מידה טיפה יותר גדולה מ-36 ולהבין שהדוגמנית שאמורה לייצג את החנות היא כזו שממש לא מייצגת אותה בפועל מבחינת מידות הגוף.

Shamy

New member
שרשור יוטיוב יומי 2.2.16

אז בעקבות העובדה שאני לא יכולה להתאמן בכלל (לא דורכת על הרגל מפציעת ספורט בברך שבא לי למות ממנה ואני קוססת ציפורניים לגבי מה היא ..קבעו לי תור לMRI בעוד מיליון שנה כשזה דחוף!!)

אני מוסיפה את הסרטון הזה -מה זה להיות לא בכושר בחד"כ..מכירים?קרה לכם? רוצים לשתף בקטע גם כזה שקרה לכם במכון ?

-דוגמה - אני רצה חרא..אני שונאת ריצה ואני משתדלת לא לרוץ (זה גם הסיבה שאני לעולם לא אצליח לרדת ל20 או 19 אחוזי שומן) תמיד שאני בהליכון אני מציצה לראות כמה הבחורה שלידי שמה והיא תמיד רצה על 11 קמש או יותר..הכי מהר שלי זה 9 קמש וגם אז זה לא יכול להיות יותר מדקה..אז אנשים תמיד מסתכלים עליי מוזר כי אני עושה אינטרוולים ידני (אז אני כל הזמן משחקת במהירות ואנשים מסתכלים עליי ולא נעים לי) -זהו שיתפתי ופרקתי!

שתפו אתם את הסרטונים המצחיקים שלכם

Shamy

New member
יום ד - גברים שמים את הפלפון בכיס? תזהרו..!

מחקר חדש ישראלי בטכניון מציע כי אם שמים את הטלפון בכיס או קרוב למפשעה הדבר פוגע ופוגם באיכות הזרע עקב מחקר שמראה ירידה באיכות הזרע אצל גברים שהחזיקו טלפון בכיס

מעוניינים לקרוא? לחצו כאן לקריאת הכתבה

כך שאם אתם רוצים ילדים..אולי הגיע הזמן לשים את הטלפון במקום אחר.

מה דעתכם על העניין? מסכימים ?לא? האם יש סיבה אחרת? (ומדוע מפרסמים זאת עכשיו כ"כ קרוב להתפרצות האירועים האחרונים של חיפה , הזהום הסביבתי והעוברים?)

אם יש לכם כתבות אחרות מעניינות להיום אתם בהחלט מוזמנים לפרסם פה בשרשור הOFF!

Shamy

New member
שרשור היוטיוב היומי

צעדים "מוזרים" בקרב יחסים

יש לכם גם סרטון משעשע לצרף? פה זה המקום..

למעלה