שבוע חדש

hodayoyo

New member
שבוע חדש../images/Emo15.gif

אילת לא כאן, אז אני פותחת במקומה
שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- איך בבית-ספר/עבודה/וואטאבר?

hodayoyo

New member
ואני גם עונה../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

כי מחר אני כבר חוזרת לדירת שירות (וביום שני שוב בבית, אבל לא משנה
) שיר השבוע של שרון- כל דבר כאן שיר השבוע לא של שרון- השירים של הגן
משהו שעשה את השבוע- אין משהו ספציפי משהו שהרס את השבוע- גם אין משהו ספציפי בילוי השבוע- או, ביליתי הרבה השבוע
יום רביעי יצאנו מהגן והחלטנו לבקר בקניון רמת אביב שנמצא ממש מולו וביום חמישי קפצנו לבקר בעזריאלי שנמצא 10 דקות מהדירה ואחרי זה חזרנו לדירה לראות את הגמר של כוכב נולד בטלויזיה המתפרקת שלנו וטחנו אוכל
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- דווקא דיסק, קניתי את החדש של סינרגיה, עכשיו אני צריכה זמן וכוח לשמוע אותו
מה קניתם השבוע?- את הדיסק ^ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- המ לא יודעת שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אוף, תתעוררו כבר בפורום
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לילד המאומץ שלי מהגן
איך בבית-ספר/עבודה/וואטאבר? נפלא, אני חושבת

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- יש מקום שיר השבוע לא של שרון- מוכרת לי מפעם- דיןדין אביב משהו שעשה את השבוע- אממ... בית הבובות הופיעו בנתניה ל5 שירים, היה נחמד ביותר. משהו שהרס את השבוע- מצברוח דבילי בילוי השבוע- סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט- "אביבה אהובתי"- רוצו (יש השבוע גם הנחה על סרטים ישראלים אז בכלל רוצו!) מה קניתם השבוע?- אממ... כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיהיה טוב. תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שום כלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם
איך בבית-ספר/עבודה/וואטאבר? בבית? נמאס.

hodayoyo

New member
איזו הנחה יש?../images/Emo60.gif

כאילו סרטים ישראלים עולים פחות מסרטים מחו"ל? הגיוני. מעצבן אותי נורא זה שיש לחיילים חצי מחיר על סרטים ועלינו לא שמים
.

שיר m

Well-known member
השבוע יש בגלל פרסי האקדמיה...

הנחה רצינית, לא זוכרת כמה בדיוק... בקשר להנחות של החיילים, צודקת צודקת צודקת. יש להם מלא הנחות שאין לשירות לאומי. וזה ממש לא פייר.

hodayoyo

New member
אני אבדוק את זה../images/Emo60.gif

בטח ההנחה לא תקפה בעזריאלי גם ככה. מה שכן- יש לנו כרטיסים מתנה לקאמרי על בסיס מקום פנוי, אז ננסה לנצל אותם

למעלה