שבוע חדש

red butterfly

New member
שבוע חדש../images/Emo42.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- יש מקום. שיר השבוע לא של שרון- שיר כלשהו מהדיסק החדש של שי גבסו משהו שעשה את השבוע- שבת משהו שהרס את השבוע- ימי חול בילוי השבוע- אממ לא משהו מיוחד סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שוונג בערוץ 2 (אני מתה על גיא וחנן האלה:)) מה קניתם השבוע? את הדיסק של שי גבסו (התאכזבתי שלא הוסיפו ת'קליפים..) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שייגמר מהר תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- "יש מקום" מתחרה רציני ל"מחר יקרה לי משהו טוב". תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם

hodayoyo

New member
איך הדיסק באמת?../images/Emo60.gif

אמרתי לחברה שלי שאחרי שהיא תסיים לטחון אותו שתביא לי לבדוק איך הוא

שיר m

Well-known member
מעניין מאוד

עוד לא שמעתי אותו מספיק, אבל שווה קנייה. בדיוק קראתי עכשיו בקורת טובה. הנה.

שיר m

Well-known member
אגב...../images/Emo32.gif

בטאוור 70 ש"ח, בסטימצקי 60. (לקח לי זמן לשכנע את עצמי שבגלל שזה עולה יותר זה לא אומר שיש שם קליפים... אוף, ממש רציתי לראות את הקליפים האלו
)

hodayoyo

New member
הו, זאת באמת בעיה../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

אגב, שנים רציתי לשאול אותך... את עוד במעלה אדומים? (או שאף פעם לא היית שם ואז אני ממש אאוט
) את מכירה שם משפחות דתיות?

שיר m

Well-known member
זה לא מצחיק בכלל../images/Emo10.gif

כן. אני עוד במעלה אדומים. עוד חודשיים שלמים. מכירה משפחות. אה, יש לי רעיון, אולי תבואי לבקר? אה, יש לי עוד רעיון, אולי תבואו כולכן אלי לדירה? זה יהיה ממש כיף אני חושבת. מה דעתכן? אני רצינית...

hodayoyo

New member
ארר מעלה אדומים זה בעייתי../images/Emo60.gif

הדירה שם? הייתי במעלה אדומים פעם אחת בחיי וזה היה בלי שההורים שלי ידעו
הם בחיים לא יתנו לי לנסוע לשם. עוד חודשיים אפשר יהיה לעשות מפגש אצלי בדירה, היא לא רחוקה מעזריאלי
את מכירה משפחת טפר? יש בת בגילי שקוראים לה רונית.

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- יש מקום. התאהבתי.
שיר השבוע לא של שרון- Believe it or not- Nickelback
משהו שעשה את השבוע- יום חמישי, פגשתי חברה שהתגעגעתי אליה
משהו שהרס את השבוע- שישישבת
בילוי השבוע- יום חמישי בקניון בפ"ת עם חברה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שמו בVOD את התוכניות של כוכב נולד מכל העונות אז ישבתי אתמול וראיתי מלא מהעונה הראשונה וזה כזה נוסטלגי!!
מה קניתם השבוע?- כל מיני שטויות למתנה לחברה שלי.
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עבודה=כסף!
תמונה שבא לשים- אין לי כוח עכשיו
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאילת!!

noooga

New member
עונה..../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- "מוכרח" שיר השבוע לא של שרון- "רוחות הכפר" של סוסיתא.. הוא לא כ"כ שיר שבוע כי רק היום הקשבתי לו אבל הוא השאיר עלי רושם חזק אז אני נותנת לו את הכבוד משהו שעשה את השבוע- שסיימתי עם כל הבגרויות של כיתה י'! (וכמובן שסיימתי בעצם את כיתה י') משהו שהרס את השבוע- כרגיל, כל מיני דברים בילוי השבוע- ים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין ממש מה קניתם השבוע?- אוכל וזהו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שבוע של חופש אז אני מאחלת לעצמי תוכניות ספונטניות שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני מתגעגעת לקומונה הקטנה והחמודה (והפעילה!) שהייתה לנו תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם, באמת

hodayoyo

New member
אוף, נו../images/Emo60.gif

זאת אותה קומונה רק בצורת פורום. זה שאני כחולה פה לא אומר שלכן אסור לפתוח הודעות ופעילויות ומשחקים וסקרים וכל מה שבא לכן!! תפתחו, תרגישו חופשי, הפורום הזה שלכן בדיוק כמו שהוא שלי
כדי שהפורום יהיה פעיל צריך להפעיל אותו, וזה תלוי בכולנו!

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- יש מקום שיר השבוע לא של שרון- RHCP-Dani California משהו שעשה את השבוע- חזרות עם ההרכבים, מפגש פולין, המחשבה שאני לא צריכה לראות את הכיתה שלי בחודשיים הקרובים
משהו שהרס את השבוע- אזכרה לסבא, הכיתה שלי.. בילוי השבוע- חזרות עם ההרכבים! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה :) מה קניתם השבוע?- כל מיני דברים לנסיעה לאילת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נסיעה לאילת עם החברים הכי טובים
(ביום חמישי!) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שרוצה

למעלה