שבוע חדש

red butterfly

New member
שבוע חדש../images/Emo42.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- סיכוי קלוש שיר השבוע לא של שרון- Sixpence None The Richer - Kiss Me, BenLaVain - Sunchild, אביב גפן-מגיפה משהו שעשה את השבוע- לחזור הביתה
לראות את כל האנשים שהתגעגעתי אליהם
הכלב שלי חזר הביתה
ושיעורי גיטרה^^ משהו שהרס את השבוע- מלחמה בילוי השבוע- ת"א עם חברים^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה
מה קניתם השבוע?- מים ואוכל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שייגמר המלווה!!! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

hodayoyo

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- ציפור שיר השבוע לא של שרון- tell me baby של רד הוט משהו שעשה את השבוע- הקורס בשני-שלישי שהיה נחמד (הבנות כאילו, הקורס עצמו משעמם) ו250 שקל שהרווחתי ביום וחצי משהו שהרס את השבוע- זה שנורא כיף לחיות במדינה הזאת בילוי השבוע- לא היה כזה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המ אני רואה אי.אר בהולמרק וזה כיף מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחר מסיבת גיוס לאיזה איש ובשני-שלישי שוב קורס שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אין מישהו מיוחד, לכולם

mayooosh

New member
יש לך את הדיסק החדש של רד הוט?

אני עוד בשלב הסתגלות אליו אבל הוא ממש לא רע :) ותמיד נורא כייף לחיות פה (לא צינית).. דווקא בימים האלה תראי איך כל האנשים עוזרים אחד לשני תורמים, מתנדבים, מארחים.. לדעתי זה אחד הדברים היפים פה (סליחה על החפירה
)

hodayoyo

New member
אין לי את הדיסק../images/Emo60.gif

מזמן לא קניתי דיסק חדש (למרות שהיום חיפשתי את של KEANE ולא מצאתי
) וכשאני כבר קונה זה דיסק ישראלי ולא לועזי (הלועזי היחיד שאני ממש קונה זה KEANE). אבל את יודעת, שומעים את הדיסק בכל מיני דרכים המ, אבל עדיין לא ממש שמעתי אותו כי לא היה לי עוד כוח לשירים חדשים.

mayooosh

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של שרון- אין לי שיר השבוע לא של שרון- scorpions - wind of change, stevie wonder-i just called to say i love you ועוד הרבה.. זה היה שבוע מלא מוזיקה
משהו שעשה את השבוע- ההופעה של המג'יקל (מחווה לביטלס) היה כלכך כלכך מעולה!! אה ויצא לי לעבוד עם הטרקטור
משהו שהרס את השבוע- פאשלה לא נעימה בעבודה..
בילוי השבוע- ההופעה!! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- קראתי שני ספרים של רם אורן, לא רעים בכלל היורשת ואחות קטנה. אני כלכך רוצה לראות את מישהו לרוץ איתו.. מה קניתם השבוע?- אממ נראה לי שכלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אממ נראה לי שאין לי למה לחכות..
רק עבודה.. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני כלכך כלכך אוהבת את הביטלס ואת כל המוזיקה של התקופה.. אולי נולדתי כמה עשרות שנים מאוחר מידי?
חח לא סתם.. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחיילים..

hodayoyo

New member
אם את אוהבת את הסגנון של../images/Emo60.gif

היורשת ואחות קטנה, החדש של רם אורן "אהובי, אויבי" הוא טוב וקליל כזה ואת "לב" שלו, ואם את בקטע של ספרי מתח כאלה, תקראי "שעות מתות" של אורי אדלמן, זה ספר גאוני.

noooga

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- "מדבר לציפורים" שיר השבוע לא של שרון- drive של rem משהו שעשה את השבוע- שסוף סוף קניתי 2 ג'ינסים! משהו שהרס את השבוע- כל מיני בילוי השבוע- "יום ביחד" שלי עם עוד שתי חברות חח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין מה קניתם השבוע?- ג'ינסים ופלאפל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- האמת שממש אין.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכל האנשים שגרים בצפון ולחיילים שנלחמים למעננו

למעלה