שבוע חדש

red butterfly

New member
שבוע חדש../images/Emo42.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- שיר השבוע לא של שרון- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

red butterfly

New member
אני.. ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- אין שיר השבוע לא של שרון- כל מיני שירים שואתיים
משהו שעשה את השבוע- פולין משהו שהרס את השבוע- פולין, הרבה שעות שינה שחסרות בילוי השבוע- השוק בזאקופנה, חצי שנה עם חבר שלי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרטים שואתיים מה קניתם השבוע?- מתנות למשפחה, אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ראש השנה ^^ תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- המסע לפולין היה החוויה הכי מדהימה שעברתי בחיים שלי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אלכס, אסנת, שרונה, סיגי, ולכל החברים שהיו איתי בפולין

noooga

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- "לא לבד" שיר השבוע לא של שרון- "מכונית יפנית חדשה" של עברי לידר משהו שעשה את השבוע- גדנ"ע כיפיי ומשעשע! משהו שהרס את השבוע- הסמינר בסוף השבוע.. היה נורא.. בילוי השבוע- גדנ"ע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא נחשפתי לכל אלה במהלך השבוע מה קניתם השבוע?- קולה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא למשהו מיוחד תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם! (במיוחד לעדי שהיה לה יומולדת)

שיר m

Well-known member
היי... שכחתי... גם לך היה לא?!

מזל טוב לשתיכן!!!

hodayoyo

New member
נמ../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- לא יצא לשמוע שיר השבוע לא של שרון- הפחדים, גלעד שגב משהו שעשה את השבוע- סתם נחמד לי משהו שהרס את השבוע- ריבים עם אמא כל שני ושישי (פשוטו כמשמעו) בילוי השבוע- לא היה כזה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הלכנו לראות מישהו לרוץ איתו בקולנוע והיה נחמד, אה וזה גם הבילוי מסתבר מה קניתם השבוע?- אוכל שיהיה לי בדירה
ויש לי פלאפון חדש (אבל זה אבא קנה) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא נראה לי שיש משהו שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין כאלה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לבנות שאיתי בדירה (כמעט לכולן מגיע)

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- מדבר לציפורים שיר השבוע לא של שרון- "נצמד ללב"- גלעד שגב משהו שעשה את השבוע- וואי אני כבר לא זוכרת כלום משבוע שעבר... הדיסק של גלעד שגב משהו שהרס את השבוע- אממ... העצלנות שלי בילוי השבוע- ראשון-שני בירושלים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הדיסק החדש של גלעד שגב. מה קניתם השבוע?- כמה דיסקים, ספרים ועוד. ממש בזבזתי כסף ביום ראשון. היה כיף. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יש ויכוח קטן, אני רוצה שיתברר שצדקתי. תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שוםכלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לכולם

למעלה