שבוע חדש

שבוע חדש ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

שרשור משימות למי שרוצה להצטרף. אצלי כתיבת הפרק קצת מקרטעת. התקדמתי בכמה דברים אבל לא מספיק. הקצב בינתיים קצת איטי, יש גם דברים אחרים שאני צריכה לעשות השבוע, אז היעד לשבוע הקרוב בשלב זה הוא רק 8-9 עמודים חדשים. מקווה שיתן לי גם בוסט לפול גז שבוע הבא.

מעיןבר

New member
יש לי...

לסיים לערוך את המבוא להצעת המחקר ולהתחיל לכתוב את החלק החשוב והקשה באמת "תוכנית המחקר"

מאי261

New member
../images/Emo178.gif עובדת קשה ../images/Emo178.gif

לקראת כנס בסוף אוגוסט - אני אמנם מציגה פוסטר, אבל את העבודה עוד לא כתבתי, אז אני עובדת על זה במרץ רב. אלו ימים לחוצים כי אנחנו עוברים דירה - עדיין לא מצאנו דירה (וכיוון שמדובר בעיר אחרת כל חיפוש כרוך בנסיעה ארוכה), לקח זמן עד שמצאנו מסגרות לילדים (אבל מצאנו, ואנחנו מרוצים, יש!!) וקיץ, ורוצה גם לבלות עם הילדים ולא פשוט להיעלם להם כל הזמן, וחוץ מזה הכנס נופל בדיוק על המעבר ועל הימים הראשונים בגן
... כל כך הרבה פעמים כמעט ביטלתי את השתתפות בכנס הזה אבל זה נראה לי מאד חשוב, מה גם שאני מקווה שגרסה כלשהי של העבודה תהיה פרק בדוקטורט וזה שיש לי דדליין שמתקרב במהירות בהחלט עוזר למוטיבציה ולריכוז!! טוב חוזרת לעבודה (יש כאן אייקון של שוט מצליף?) שבוע טוב לכולם.

מממאיה35

New member
שיהיה שבוע טוב ../images/Emo42.gif

הם חתכתי ממש מוקדם בלי שהתכוונת, תוכניות בלתי צפויות... אז לקחתי עבודה הביתה, והנה אני כאן, התישבתי עכשיו מול המחשב לעבודה.. אני מקווה שהשבוע יהיה יותר טוב מאיך שהוא התחיל לי

מממאיה35

New member
../images/Emo88.gif היתה לי פגישה קטנה עם המנחה

סוג של פגישת
על "דברים מסביב", בסיומה ביקשתי דדליינים כי הבנתי שאחרת אני נמרחת ונמרחת ונמרחת... וככה אפשר להמרח בדוק' 7 שנים אצלנו במחלקה (אמנם לא אצל המנחה שלי, ובכל זאת). הוא אמר שאני אכין משהו (בלב חשבתי לי, מן הסתם, זה כבר היה אמור להיות מוכן לי ממזמן) וכשיהיה מוכן - נפגש שוב.. לא ציין זמן.. אני (שוב בלב) ציינתי לעצמי עוד השבוע, ולמרות אילוצי זמן שלא תלויים בי (אוטו במוסך 3 פעמים השבוע
) שמתי לי דדליין למחר.. הערב הגעתי הביתה והתחלתי לעבוד (אני לא עובדת מהבית בדכ!) וכשראיתי שאני מתקדמת, שלחתי מייל למנחה שלי אם נוכל להפגש מחר.. וככה הדדליין נקבע לו
וכעת נשאר לסיים להכין את עצמי. החלטתי שאקבע מולו דדליין שבועי על מטלות קטנות מפעם לפעם.. וככה אתקדם ואזיז את עצמי בדברים שכשאני מגיעה אליהם (כשאני כבר מגיעה אליהם) אני נמרחת איתם כבר הרבה מאוד זמן.. וכל זה בגלל שיחת איוורור עם מישהי במחלקה שלי ששיחררתי קיטור ויכולתי לשים דברים בצד ובאמת להתנקות ולפנות מקום.. והנה הגיעה (או חזרה) לה המוטיבציה
~המשך שבוע טוב!~

השבוע אני גומרת את טיוטת המאמר ושולחת למנחה

שלי. ויהי מה. עכשיו כשהקורס בסטטיסטיקה נגמר, אפשר לחזור בפול גז לעבודה על המאמר. אחריו ישאר לי עוד שבוע לבד, בלי הילדים (כשהם עדיין בקייטנות), לשאיפת אויר, סידורים שנדחו והתחלת מעבר על הדאטה של המחקר שמתחיל לרוץ, ואז... קיץ, ילדים, בריכה, ארטיק, אמא-משעמם-לי, דיייי!, תגידי לו/לה/לה! ובאופן כללי ימים מופלאים

אולי גם אני אתחיל שוב לעבוד השבוע

אחרי שמאז ההרצאה שלי קרו כל כך הרבה דברים לא טובים... אולי השבוע אני אתחיל לשוב לעצמי. (אולי אחרי יום רביעי....) בהצלחה לכל העובדים במרץ!

Aeroguy

New member
ואני בחופש...

ביקור ראשון בארץ מזה שנה וחצי. נפגש עם משפחה וחברים, ולא עושה כ-ל-ו-ם שקשור במחקר... בסופ"ש הבא חוזרים לעבוד...

NorthernStar

New member
שבוע טוב לכולן

אחרי שסיימתי את המאמר בחמישי בערב, ביום שישי יצאתי לכל הסופשבוע לכנס טלויזיה אסקפיסטי במיוחד, וחזרתי לפני כשעה, מתה מעייפות אחרי שני לילות נטולי שינה, אבל משועשעת ובעיקר בתחושת חופש. היה לי נחמד, פגשתי את השחקן שרציתי לפגוש ואחרים, נרגעתי, התרחקתי מהבית, המחשב והספרים. עכשיו צפויים לי כמה ימים רגועים יותר בזמן שהמנחה קורא ועד שיגיב לי.

Aeroguy

New member
תודה ../images/Emo13.gif והחופשה השתפרה פתאום...

קיבלתי אימייל מהמנחה... כתב שהוא מקווה שאני נהנה מהחופשה והוסיף: you are very much part of our "conversation" or story here at... Today the Indigenous Dean, came with a Pro Vice Chancellor. Both fine people and both very supportive of our work with Indigenous men ובנוסף, האוניברסיטה העסיקה אדם שהוא בערך האיש החשוב ביותר בתחום שלי בערך רק בשביל שהוא יוכל להשתתף בהנחייה של הדוקטורט שלי, ללא שיהיו לו שום חובות אחרות באוניברסיטה. מה שמשדרג משמעותית את ה-validity של מה שאני עושה. אז יאללה, עוד שבוע מנוחה עם המשפחה, אח"כ יומיים וחצי להסתובב בבנגקוק - וחזרה לעבודה

k ah

New member
אפשר התייעצות?

התכוונתי דוקא להשתמש בשרשור (שאני בדרך כלל חסרת אומץ לקחת בו חלק), בכדי באמת להתחיל לדחוף כתיבה קדימה. אבל קבלתי מכתב מהאוניברסיטה שקצת מוריד את הרוח מהפמרשים. מודיעים לי שתם המינוי של כמורה מן החוץ והם מאחלים לי הצלחה במשך הדרך. אמנם ידעתי שזה יקרה, אבל זה עדין לא משפר את ההרגשה. אני גם לא ממש מבינה למה זה קורה, חשבתי שהביתה השיגה שלא יפטרו מורים מן החוץ בחודשי הקיץ. אז מה באמת השיגו בשביתה? מאוד מרגיז שאני צריכה לעבוד עכשיו בדברים אחרים ולא להשקיע זמן בכתיבת מאמרים. סליחה על התלונות על הבוקר ותודה למי שקרא:)

mummy

New member
לפי מה שהבנתי הסיכומים של השביתה הם "על תנאי"

בכפוף לאישור התקציב ולהעברות כספים וכן הלאה. בתכל'ס לא חושבת שמשהו השתנה, לפחות גם לא אצלנו. ומרגיז זה אנדרסטייטמנט. הלוואי שהיו לי דברים מעודדים להגיד לך, אין לי לצערי. אפילו לא קצת. אם מובטחות לך יחידות הוראה לשנה הבאה, אולי אפשר לחשוב על הקיץ כעל חופשה זמנית? למרות שזו כמובן אשליה מהסוג הגרוע ביותר
מצטערת אבל לא יודעת איך לעודד אותך. פשוט לא. מזדהה עד עמקי נשמתי.

k ah

New member
הלוואי שו היתה חופשה

אני חושבת שאני עובדת עכשיו עוד יותר קשה ממה שעבדתי בשנת הלימודים. רק במקום לעשות משהו שמקדם את עבודתי, אני עושה דברים שגורמים לי להאטה ואף לפשרות בחלקים אחרים של החיים. אני עובדת יותר שעות, כי צריך לעבוד בעבודה כל שהיא וצריך להשלים מטלות לקראת שנה הבאה וצריך בין לבין גם לקרוא ולהתעדכן ולכתוב כי אחרת לא תהיה עבודה בכלל. בקיצור, אין מילים

למעלה