שבוע חדש

שבוע חדש ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של דנה -
שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> -
משהו שעשה את השבוע-
משהו שביאס את השבוע-
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-
ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע:
תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם >
מסר לאומה-
רוצים לתת תות
למישהו?
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע?
תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו-
איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן>
טענות? תלונות? שאלות נוספות? וול, המשך סופשבוע מצויין שיהיה לכולנו
וברוכים הבאים לכל החדשים
לאב לאב קיס קיס
מילי

../images/Emo140.gif

שיר השבוע של דנה -
שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - Don't Speak- No Dout איה כורם- מילים, סוף הלילה שילה פרבר- גשם, רק לנו, זמן אור נורית גלרון- אתה משתחרר, ספינותיה שגיא צורף ואלעד כהן- 30 משהו שעשה את השבוע- יומולדת
ל"ג בעומר
משהו שביאס את השבוע- בי"ס. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-
ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע: "רוצה לדבר אבל שותקת, וזה הורג" אל תלך- איריס פרחי תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם >
מסר לאומה-
רוצים לתת תות למישהו? לכולם איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע?
תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 7 איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> לא השתנה טענות? תלונות? שאלות נוספות? לא

לא רוצה לגעת עוד

אם זה כואב כשזה נוגע שיר השבוע של דנה - ממני אי אפשר לברוח שיר השבוע לא של דנה- כמה שאני אוהב גרסאת פסנתר משהו שעשה את השבוע- לג בעומר ויום הסטודנט משהו שביאס את השבוע- היומולדת שלו... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- להיות אחרי 2 הבגרויות ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע: "זה רק הלב שכואב לך. אל תדאגי. זה רק הלב" מסר לאומה- הלב שלי שבור
רוצים לתת תות
למישהו? לכולכם איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? בגרות באנגלית ובגרות בכימיה תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 9 איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> אותו אחד משבוע שעבר.. טענות? תלונות? שאלות נוספות?

מתנות

New member
לא יכולה יותר.

שיר השבוע לא של דנה- Angie בביצוע של טורי. משהו שעשה את השבוע- כלום. משהו שביאס את השבוע- הם. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- אולי לראות אותה? אמן. ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע: באמצע הרחוב צועקת- אנ'לא רוצה יותר, לא יכולה יותר. תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- עזבו אותי מסר לאומה- אל תלכו על דשאים בחושך. אתם עלולים ליפול רוצים לתת תות למישהו? לא ממש. מילי, את יכולה לקחת תות אם בא לך, יש אישור
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? לא מצפים לי מבחנים, מתכונות, בגרויות או לימודים לשבוע הקרוב. (גם לזה שאחריו ולזה שאחריו) תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 0 איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> בפלאפון שלי- ליפול, אבל כרגע אני עם פלאפון אחר- זכיתי לאהוב. טענות? תלונות? שאלות נוספות? לילה טוב

סוף כל סוף יש קצת זמן למחשב!../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דנה - מלך
שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> -עד העונג הבא\ המכשפות משהו שעשה את השבוע- לג בעומר. משהו שביאס את השבוע-המחשבה על זה שאני צריכה ללמוד למגן בהיסטוריה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-לעבור את המגןןןן ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע: "מה איתי מה איתי מה איתי?" תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם > אבל אין לי כח
מסר לאומה- תסדרו את הזמן שלכם! ותנצלו אותו
רוצים לתת תות למישהו? לא
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? מגן בהיסטוריה תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- 6 איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> עכשיו? אקונה מטאטא
טענות? תלונות? שאלות נוספות? אין

אורנג'../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

אבל זה לא קשור, הורדתי את זה מאתר שסיפק צלצולים לכל הרשתות ועכשיו הוא נסגר..

TiShLeR Michal

New member
נושא להודעה. בבקשה.

שיר השבוע של דנה - לא נוח לי
שיר השבוע לא של דנה <כל אומן אחר עברי או לועזי או גם וגם> - לונדון- שילה פרבר.
משהו שעשה את השבוע- עומר.
משהו שביאס את השבוע- הדרך לב"ט.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא- יום חמישי. כל כך.
ציטוט משיר שהכי מתאר אתכם כרגע:מי רוצה להיות כ"כ לא מאושר"
תמונה שראיתם ובא לכם להוסיף- <ואם אין לכם עופו לגלריות של הפורום ותוסיפו משהו משם>.
מסר לאומה- תקשיבו לאותות.
רוצים לתת תות
למישהו? לעצמי, ממש בא לי תות עכשיו.
איזה מתכונת או מבחן מצפים לך השבוע? ממש לא בקטע.
תנו ציון מ1-10 לשבוע שחלף לו- נגיד ש- 8.
איזה רינגטון יש לכם? <סתם כי זה מסקרן> עדיין- 'מותר', למרות שעומר שונא אותו.
טענות? תלונות? שאלות נוספות? אין לי קונטרול!!!!

למעלה