שבוע חדש
אנרגיות חדשות
משלוח רייקי

שבוע חדש../images/Emo57.gifאנרגיות חדשות../images/Emo57.gifמשלוח רייקי

אני מזמינה את כל מי שמעוניין,צריך,וזקוק לאנרגיית רייקי לאיזון,רגיעה, ריפוי, אהבה
הערב בשעה 22:00 אשלח רייקי לכל מי שישרשר כאן את שמו. ניתן לציין שם בראשי תיבות - אות ראשונה לשם ואות שניה לשם המשפחה לציין את המיקום שבו תהיו בעת שליחת הרייקי.
ניתן לרשום גם אנשים אחרים אך יש לקבל את אישורם לכך.
אם יש סיבה מיוחדת לרייקי אנא ציינו זאת (למשל אם יש למישהו חלילה כאב בטן וכדומה).
באהבה אליכם ממי שהיתה חולה במשך כל השבוע ועכשיו בריאה ויודעת להעריך את הבריאות
טליה

daimond1

New member
שבוע טוב, אשמח

שם: א מ מיקום: תל אביב אשמח עבור רגיעה ואיזון. תודה

תודה על האנרגיות שנשלחות in time

שמי ר. ר. זקוקה נואשות לאנרגיות חדשות לפיוס, התחדשות, ואמפטיה של אנשים מאוד יקרים שאציין כאן תודה אהיה בבית במיטה ואקבלן בזרועות פתוחות שבוע טוב תודה.
מוסיפה שמות שנוספים ברשותך. י. ר.- בני י. ר. - בעלי י. ר. - בתי ע. ה. - חבר מאוד יקר.

לנושנוש

New member
מצטרפת לבקשה../images/Emo13.gif

בחודש אחרון גיליתי שבלותת הטריס שלי פתאום לא בסדר וגם מצאו אצלי חיידק בבטן
אשמח לאנרגיית רייקיץ שם:לנה ק. יהיה בתל אביב באזור רמת גן כנראה או כבר בבית בדרום תל אביב. מקווה שזה פחות חשוב. בתודה מראש

תודה יקרה על הנתינה אשמח לקבל../images/Emo24.gif

מקבלת באהבה כל אנרגייה שתשלחי לי לחיזוק כללי דפנה רחובי מירושלים

paloma blanca

New member
אני אשמח ../images/Emo24.gif

סובלת משילשולים כאבי בטן ובחילות
תודה מקרב לב
כ.א בבית בראשון

ראשית תודה יקירה ויישר כח על היוזמה

ראשי התיבות שלי ס- ל. חיזוק הזוגיות. וחיזוק קשר עם הבת שלא חשה טוב ראשי התיבות שלה מ-ל. אהיה בבית או בבית קפה.

יהלום37

New member
אשמח לאנרגיית הרייקי

שמי סת קצת עצובה וזקוקה לאנרגיה חיובית ומעודדת. אהיה בבית שבוע טוב

שבוע טוב../images/Emo23.gif

ראשית, תודה רבה לך על ההזמנה
את אישה כל כך מדהימה. אפרת ק מושב במרכז עמק חפר, אהיה בבית (מקווה שהמיקום מספיק). אשמח לאנרגיית רייקי לשיפור מצב רוח. אני בדאון רציני בזמן האחרון וקשה לי עם זה.

תודה יקירה אין לך מושג איך האנרגיות

שלך עזרו לי ובגדול! שוב תודה יקירה על הכל!

קסמי אהבה שלום

שמי רות שמ משפחתי מתחיל בב אבקש את עזתכך בריפוי יש לי כאבי צוואר איומים אני אהייה בביתי בבת ים תודה רות

היי רות, שליחת הרייקי היתה אתמול,אבל

אשמח לעזור לך!!! אנרגיית הרייקי בדרך אליך
רפואה שלמה.

../images/Emo24.gifשמחה שיכולתי לעזור../images/Emo23.gif

ואלו לא האנרגיות שלי.... הן של אלוהים
..... אני בסך הכל "צינור" שמעביר את האנרגיה המדהימה הזו למי שצריך. אני שואפת לכך שכל סופשבוע אשלח כאן רייקי ומי שיודע גם רייקי 2 ומעלה מוזמן להצטרף אלי.
שבוע טוב

קסמי האהבה רציתי לדעת אם יש לך כמה דקות בשביל

אני מאוד סקרנית לגבי הנושא של ילדים רוחניים אני בכלל מאמינה שילדים הם קצת מלאכים. האם תוכלי להסביר לי את הנושא? תודה רות

היי ../images/Emo24.gif

ילדים אומרים את האמת הם עדיין לא "התקלקלו" ע"י המבוגרים.... הם מחוברים עדיין למקום מוצאם, כלומר, מקור האור,מקור הנשמות המקום בו היו לפני שהפכו לעובר. לילדים יש יכולת קליטה על חושית מאוד גבוהה זה טבעי אצלם הם נולדים כך. עם השנים חלק מהיכולות הללו נעלמות או נשכחות ואחרי שנים הן מתעוררות שוב, או בכלל לא..... הבית הזה
נועד לשוחח על היכולות הללו של הילדים ואפילו שלנו, של המבוגרים שהיו פעם ילדים....
אני מקווה מאוד שמבוגרים שמגדלים ילדים/מטפלים בילדים יזכרו תמיד עד כמה הילדים מיוחדים כל כך ועד כמה ניתן ללמוד מהם ולתת לילדים ביטחון שמקשיבים להם ומאמינים להם
מה כוונתך שילדים הם קצת מלאכיים?
טליה

התכוונתי לכך למה שבדיוק כתבת

שילדים הם מלאכיים עד שהמבוגרים הספיקו לקלקל אותם. אני מאוד מאמינה לילדים הייתי שמחה אם תוכלי לספר לי על היכולות שלהם אני פשוט מאוד סקרנית לגבי הנושא הזה. תודה רות

בשמחה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אבל אוכל לעשות זאת רק בערב...
אולי אחרים יוכלו לכתוב כאן מניסיונם וסיפוריהם הפרטיים. נתראה בערב
את מוזמנת לקרוא בינתיים את ההודעות הקודמות שנכתבו פה בעבר.

לחתול הבריטי

אספר לך סיפור על ילד שנותנים לו להשמיע את "שירת הלב" שלו ללא בהלה. חברתי ובנה בן החמש וחצי ניהלו שיחה כיצד מגיעים ילדים לעולם. היא הסבירה לו את התהליך ... ואח"כ שאלה אותו, האם הוא זוכר איך הוא בא לעולם? הילד, בלי להתבלבל, אמר לה, שמאוד שונה פה ממה שהיה לו בכוכב שלו, וזה קצת מפחיד אותו.... אבל הוא בחר להגיע לפה. ואז היא הוסיפה ושאלה: האם אתה מרוצה מהבחירה שלך? והוא אמר לה שהם הורים מאוד נחמדים ובעצם די נחמד לו... השיחה המשיכה, והסתימה בהחלטה שלהם, שכל זמן שהוא בוחר להיות פה – הם נהנים מהחיים. ויש עוד סיפורים מדהימים שכאלו. אני מאמינה שיש היום הרבה ילדים שיש להם יכולות וידע שלא מוכר לנו. צריך רק לאפשר להם לבטא את עצמם ולא להיבהל. לצערי, פגשתי ילד אחד בן 10 עם יכולות שקשה לתאר אותן, וההורים שלו בשום אופן לא רצו לאפשר לו לפתח את הידע הקוסמי איתו הוא בא לעולם. אין לי ספק שהילד הזה יהיה מורה רוחני בעתיד...

למעלה