יום א' - 13/3/16 - שביזות יום א'
אקטואליה - אני מרגישה ממש צורך בהיותי פמינסטית וגם בתור אזרחית במדינה להעלאות את עניין ה1/3 של קצב. אז למי שיודע ומי שלא ב27.3 יתקיים דיון של וועדת השחרורים בשב"ס אודות האם לקצר את עונשו של מר קצב ולשחררו לאחר 2/3 מריצוי המאסר. ניתן לקרוא כותרת בYNET
ממש פה וגם לשמוע ראיונות אודות המצב בתוכניתו של גבי גזית שהייתה הבוקר , למעבר לראיון לחצו
פה (הוא ערך מספר ראיונות אודות הנושא היום אני מציעה לשמוע את שלושתם)
ואני שואלת אתכם! מה דעתכם? צריך לקצץ שליש או לא?..(טענתי היא ש-לא!, נכון הוא אדם מבוגר , נכון הוא לא ממש מסוכן לציבור , נכון הוא היה אסיר טוב..אבל! והנה אבל...הוא אנס! ועל אונס אי אפשר לסלוח בקלות , קל וחומר מאדם שבטוח שהוא חף מפשע ולא עבר שום שיקום ושום טיפול בבית הכלא)
יחסים - חברה בבריטניה הרשתה לעובדות לקחת חופשה בתשלום בימי מחזור , בארץ שמענו ותהינו האם לאפשר גם לישראליות לעשות כן? רוצים לשמוע מה אנחנו הישראלים חושבים על העניין?..בואו לקרוא
פה
AskPeople - סטודנט בן 29 טוען שכנראה כבר אין לו תקנה והוא לא יצליח למצוא זוגיות ומבקש תחליף. בואו לקרוא את השאלה שלו
פה . מה אתם הייתם מייעצים לו? בואו לשתף..האם יש תחליף לזוגיות? או שמא ניתן להשיג זוגיות בכל גיל בכל שלב?..כן לא ולמה?
יוטיוב יומי - בואו לראות את זוג השותפים הכי הכי משעשעים...
החלום שלי-חתונות
אז שיהיה לנו המשך יום א' קל..ושמחר אולי יהיה לנו טיפה יותר קל...